Pereiti prie turinio

uaž

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas uaž turinys

  1. Sveiki , iskilo beda su greicio deze, imetus 4 begi jis uzsikirto ir negaliu ismesti , gal galetu kas patarti kas ten ivyko ir ka geriausia pradeti daryti ? Manau seniem vilkam teke su tuo susidurti . Aciu.
  2. Bent kaune stabių atliekų aikštelėse priima praktiškai viska ir jai nesunkvežimi atveži nieko nei kainuoja nei ka , tik išmest į skirtingus konteinerius reik. O nebūtina visko ir į tuos konteiniarius mest, turint daugiau vietos ir pataupius ant alaus galima gauti į ekotaška pridavus, nesuprantu tų kurie rizikuoja vešdami šiukšles į miška , kai galima viska stambiagabaritinėse aikštelėse dykai priduoti.
  3. Vis paskaitau kartais ir nesuprantu koks tikslas šitos temos. Va Šarūnai , ar konors ėmeisi sprest savo bėda per ta laika ar tik nuskriausta vaidini, jau ir pabaigt viska buvo galima su tuo meistru ir pamiršt . Nes taip kaip dabar tai tik sveikata susiėsi ir tiek besinervuodamas .
  4. Pas mane 5,5 KW trifazis variklis , suka 500 mm skersmens diska , pjovimo gylis 200 mm , kol išsilaksto dantys neviena gegnini cveka reik nupjaut. Kadangi pjaunu dažniausiai neitin storus rastus tai didesnio nedėjau, bet apverčiant teko ir storesnius pjaut , blogiausiu atveju tenka biski kirviu paplonint, bet čia jau baisiai retai , tai dėlto nenorėjau investuoti daugiau. O ledas su žemėm nepastebėjau kad ytaka kažkokia darytų, tik jai šlapia pjauni reik kad pjūklas būtų su šoniniais peiliais, kitaip labai stabdo.
  5. Aš savo reikmėm turiu trijų metrų ilgio rastiui pjaut pasidares diskini , tai pliusas jo kad jai koks cvekas ar kulka , tai tik cvankt ir pjauni toliau , o juostai jaučiu šakės būtų. Pjoviau tik su pabeditiniais diskais . Minusai tai platus takas , gan nepigūs jai geri pjūklai , o cvekai ir kiti pašaliniai objektai dabaigia ir juos, jonavoj nebrangiai prilipdo vėl dantukus , bet laiko labai prastai. Eina tiesiai , tiesa stumdyma pasidares ant lenciūgo sukant rankena, tai pailsi biski kol suki rankena. Pjūklai taip greit neatšimpa kaip juostos. O vietoj tave jai nori sandėliuoti vietoj , tai tada geriau kažka panašaus į džiovykla suręst, nes jai tik vietoj biski vėdinsi bus taspat kas nieko, reikia normalaus oro judėjmo, nes kai pajuodavusius pradėsi vežti į statybas , bus negražu iš tavo pusės. O kuro juk bus džiovyklai kurent, ka kiti ir daro. Man jį pasidaryti 1500 lt. kainavo , prasiilgint dar koks petsotas būtų, aišku savo idėto darbo neskaičiuojant, nėra ten labai jau jie sudėtingi , o kainuoja daug, o turint laisvo laiko galima sutaupyti kažkiek džiovyklai ar dar kam.
  6. Kaip sužinoti kiek niutonų laiko uaz 469 galinis ir priekinis kardanas ir kaip sužinoti kiek laikytų golfo antro granata. Mintis , tai savadarbiai žūt padaryti darbini velena , tik niekaip neina sužinoti kokios galios prabuksavimo mova dėti , kad kardanų nesulaužyti. Ačiū už betkokia info, gal kas matėt ar susidūrėt su panašiais kūriniais ?
  7. uaž

    Katilas

    Taip arba rankom pasikeli, arba koja atsispiri ir pakyla jai rankos užimtos. Jai tikrai galvoji daryti , tai galėčiau pabandyt nufilmuot viska, tik dabar su kompu biski bėdos, bet gal kainors.
  8. uaž

    Katilas

    Tiesiog eina nuo rūsio grindų iki garažo lubų du coliniai vamzdžiai po viena kiekvienoj pusėj , suvirintas rėmas lifto ir šonuose prisukti keturi ratukai iš lytagros kur vartam stumdomiem naudojami , jie laiko lifto rėma. Nuo rėmo viršaus eina du lenciūgai per žvaigždutes į prie sienos esanti svorį, svoris sveria truputi mažiau už mane ir atsistojus ant platformos pradedi leistis , o apačioj tiesiog su ranka sustabdai, mano atveju ranka paėmus už perdangos. Jai reikia ka laikyti rankose , tai sustabdau su koja atsiremdamas į į siena ikalta armatūros galiuka. Galuose yra spyruoklės nuo vožtuvų , jai pergreit kur pakyli tai tiesiog sušvelnina lifto atsitrenkima į konstrukcijas. Elektros nėra todėl , kad ji žymiai prailgintų nusileidimo pakilimo laika. Nesigailiu padaręs nes kojas gerai pataupo , kai reik daugiau pabėgioti.
  9. uaž

    Katilas

    Tiesiog liftas vietoj laiptų, kad greičiau būtų rusyje atsidurt nes kai taisai ka nors užknisa laiptais ar kopėčiom laipiot, plius laiptam vietos buvo gaila . O dėl saugumo kitam kolegai , tai jai žinai ka darai , tai nieko baisaus, o jai dėl pečiaus tai kadangi gyvenu kolkas iš santechnikos , tai nebijau neikiek nes žinau ka darau , blogiau kai žmonės nežino ka daro ar logiškai nemasto , tai tada tenka užvirinti koki kampa susprogusio pečiaus ir tiek ir kiek teke suplyšusių pečių matyt tai nieks nėra nukentėjas ir išvis kad susprogdint katiline kad nukentėt dar pasistengt reikėtų labai.
  10. uaž

    Katilas

    Kad ištraukiamas geriau tai faktas, bet kad per galingas nebūna tai nevisai tiesa, mates kaip nedujugeneraciniai tiktais per pora savaičių nuo smilkimo taip apauga kad siaubas. O duju generacinio dar neteko labai pergalingo pamatyti pastatyto , tai sunku ka ir pasakyti. Esmė ta kad kai smilksta tai krites naudingumo koeficientas būna ir švaistai veltiui malkas ir taip kiaurus metus smilkindamas daug gali prarast pinigų ir dar prarandi permokėdamas už pečių, bet kiekvieno teisė rinktis koki pečių išsirinkt.
  11. Ne , ne iš to kaimo ir šildymas brangiau man kainuoja visu litu, o jai rimtai tai biski hobis toks kur patinka ir idomu burt panašius dalykus , tik su bendraminčiais truputi bėda.
  12. Tai dar nuo tūrio priklauso tas dydis , bet vistiek prikolas būtų, buvau padares , tik su filtru iš 200 bačkos pridėtos šieno , tai nefiltravo gerai ir degė raudona , o ne mėlyna ugnim. Gal kas yra padares geresni sprendima nesudėtinga ir galėtų pasidalint patirtim.
  13. Gal kas yra pasidares savo džipiui toki daigta , kad po miška galėtų važinėti kiek nori ? http://www.youtube.com/watch?v=IqDFWuy1GLM
  14. uaž

    Katilas

    Kodėl pagal litrus būtinai sugalvojai rinktis, na išsiplėtimo bakelį tai taip, o katila reikia rinktis pagal reikalinga šilmos kieki ir padaugint nevertėtų , nes pastoviai dirbs ant ne optimalia galia ir greičiau viskas užsinešinės ir dirbs nenaudingai. Juk popieriuose galingumai dirbant nominalia galia , o krentant galiai krenta ir naudingumo koeficientas , plius kuo galingesnis tuo brangesnis. Juk neperkam autobuso į darba važinėti. Didžiaja metų dalį juk nereikia daug galios , o tik kai labai šalta. Tai ir skaičiuojasi dešimčiai kvadratų , vienas kilovatas.
  15. uaž

    Katilas

    Atsipašau , bet prastas iš manes operatorius, bet esmė kad norint ir netingint galima pigiau daug prasisukt.
  16. uaž

    Katilas

    Reiktų nepamiršt kad visi špižiniai katilai skirti anglim kūrenti , o skardiniai malkom labiau nes anglim galima sukurent patį pečių gerai pakurenus. O dėl efektyvumo tai geriausiai turbūt duju generatoriai ir granuliniai visokie. Asmeniškai pasidariau duju generatorių , gavosi geras kavalkas , o veikia beveik kaip koks atmosas ir be ventiliatorių jokių. O viadrusai ir panašūs špižiniai man bent nelabai nuo kčm skiriasi , na grožiu gal ir dešimteriopa kaina. O temos autoriui siūlyčiau pasidomėti tokio kestučio braukylos daromais samapalais, ten dega viskas , efektyvumas kaip atmoso kokio , galima nuvažiavus į vieta pažiūrėt kaip pavyzdinis veikia ir jai patinka užsisakyti. Idedu video savo samapalo , tik kokybė nekokia ir nekreipiam dėmesio į aplinka , nes ten eksperimentinis tai an snarglių dar viskas.
  17. Gal žino kas koks uaz469 80 metų greičio dėžės perdavimas ir kiek razdatkė kartų sulėtina . Dėkiui.
  18. Gal kas turit jau kurį laika užsidėjas ant uaz traktorines padangas, idomu kaip laiko tiltai , mazgai. Norėtūsi irgi užsidėti tik baisoka kad kokie pasašiai nelaikys ar dar kas, asfalto jos nematytų , greičio taipat. Ir gal kas žino kur galima jas gaut nepermokant ?
  19. Ar gali taip būti jai matuojant perdavima kardano į galinį tilta kol ratas apsisuka 10 kartų kardanas 25 , tai gaunasi perdavimas 1 prie 2,5 . Kiek skaičiau tai taip neturėtų būti. Tiltas nuo 469 galinis, kardanas atjungtas , vienas ratas ant žemės , kitas laisvai sukasi pakeltas. 1980 metų .
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.