Pereiti prie turinio

Del vakuumo bake


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mano NT II pastovėjęs apie pora savaičių nekurtas ir pabandžius užkurt, neužsikurė.pirmiausia, tai pabandžiau papildyt dyzelio, nes minimumas buvo ir atidaręs baką pajutau oro pasiurbimą, reiškias kažkaip užsivakumavo bakas, ar čia alsuoklis nesuveikė ar kas buvo taip ir nesupratau, bet poto bet didesnio vargo pasipurtęs užsikurė. GAl kas esat susidurę su šitokiu bajeriu? Ir kaip išspręst tai jei pasikartotų, nes suprantu, kad siurbliui nėra sveika?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad šnypscia atsukus kuro kamsti, dar nereiskia, kad ten vakuumas. Nieko cia naujo. Greiciausiai cia kaip ir visu tusciu ir pusiau tusciu baku problem ypac vasara. Buna ir alsuokliu uzsikisusiu, darziausiai ten buna padidejes slegis. O neuzsivesti galejo del to, kad kuras "pabeges". Nesunku su pompele ant filtro ji sugrazinti atgal. Mano maveryje pastoviai sie reiskiniai, bet del to nesuku sau galvos. Be problemu pravazineju pilna baka kamscio nesukinedamas, nors jis ir snypscia kai reikia papildyti. Beje ne tik jam tai darosi.

P.s. : jei del padidejusio vakuumo nesivestu variklis, tai kaip atrodytu bakas, kai ji istustintum nuolat didejant isretejimui?

Redagavo raimondas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip ir pas mane probke atsukus pasnypscia... cia greiciau niuansais su pustuscius baku ir lauko salygom, kai karsta salta, per karscius kuras garuoja, atsalus garai susitraukia.. beje kai snypscia tai traukia ora i vidu ? gal kaip tik varo i isore ? o del nesikurimo tai pradziai dek atbulini voztuva tarp siurblio ir kuro filtro ant kuro padavimo, kita tarp kuro filtro ir siurblio ant kuro gryzimo.. abieju voztuveliu kaina su chamutais 40 lt, bet uztai bus ramu visa likusi variklio gyvenima

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.