Pereiti prie turinio

Hunter

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Hunter turinys

  1. pas mane lyg iš pažiūros biškį pasviręs ir traukia į dešinę, kokią tai galėtų įtaką turėti..kaip išspręs?nors aš dar aišku suvedimo nebandžiau daryt..
  2. Sveiki, gal kas turit arba zinot kas turi ir parduoda Nissan terrano II, priekinius lankus?siulykit kur galima nupirkt.forma nesvarbi,svarbu chromuoti.
  3. Sveiki, mano NT II pastovėjęs apie pora savaičių nekurtas ir pabandžius užkurt, neužsikurė.pirmiausia, tai pabandžiau papildyt dyzelio, nes minimumas buvo ir atidaręs baką pajutau oro pasiurbimą, reiškias kažkaip užsivakumavo bakas, ar čia alsuoklis nesuveikė ar kas buvo taip ir nesupratau, bet poto bet didesnio vargo pasipurtęs užsikurė. GAl kas esat susidurę su šitokiu bajeriu? Ir kaip išspręst tai jei pasikartotų, nes suprantu, kad siurbliui nėra sveika?
  4. Pasigirsiu, kad jau baigti antikoro darbai ir pasidalinsiu informacija kaip atlikau visus darbus. TAigi kaip ir sakiau iš pradžių vienas geras dėdė, užvirino visas skyles. O toliau auto keliauvo ant pakėlėjo ir prasidėjo antikorozavimo darbai. 1. Pirmaiusia padengiau rėmo ir kėbulo parudijusias dalis rudžių surišėju Rustyco Gel ir leidau kelias valandas pasibūt.. 2. Tuomet dugną ir nepasiekiamas ertmes padengiau Dinitrol ML tipo skysčiu pukšdamas ~5bar slėgiu jis tarp Dinitrol eina kaip pagrindas ir palikau kelioms valandoms. 3. Tada pradėjau darbus su arkom ir posparniais, naudojau tepama arba glaistoma Dinitrol 479 priemonę, pradžioj pabandžiau glaistyt su statybine mentele, bet kažkaip ten man nesigavo, tai ėmiausi teptu ir tepiau prieš tai pašildęs su statybiniu fenu, nors ir šilta diena buvo, bet sušilęs jis daug lengiau tepasi ir geriau pasiskirsto. Tepiau gan storą sluosnį 3-4mm, kai kuriose vietose gal ir daugiau teko. Šiuo tepalu stengiausi padengti tas vietas kur labiausiai kenčia nuo ratų sukeltų akmenukų 4. Sutvarkęs arkas ir posparnius atlupęs durų plastmases į durų apačią pripurškaiu Dinitrol 77B tipo vaško,rėmo vidų, bei dugną kur mažiau gauna akmenukų taip pat išpurškaiu šiuo vašku. MEdžiagų išeiga: 2L Dinitrol ML, 2,5L Dinitrol 479, ir 3L Dinitrol 77B, bei rūdžių surišėjo modifikatoriaus Rustyco GEl ~0,5L Dabar lauksiu pirmo pavasario po žiemos ir žiūrėsiu kaip išgyveno žiemą.
  5. Gal kas žinot ar pas terrano 2 turi būt posparniai plastikiniai ar ne?
  6. Na taip idealiausia būtų nusmėliuot, bet šiuo atveju darysiu viską namų sąlygom taigi kaip sakai reiks kruopščiai viską išvalyt ir padengt kažkuom. Tokį reikalą man užrodė, tik nežinau kaip jis laikys, ar koks lietuviškas bitukas nebus geriau, gal kas žinot pakomentuokit http://www.mtools.lt/brunox?product_id=3541 http://www.gera-kaina.lt/content/6-kaip-pasalinti-rudis-nuo-metalo-ir-apdirbti
  7. Sveiki, norėčiau sulaukti kolegų nuomonių ir patarinų apie visureigių kėbulo ir rėmo paruošimą mūsų Lietuviškoms sūrioms žiemoms. Įsigijau Nissan Terrano II iš vokietijos(kaip teigė pardavėjas).Perkant matėsi rūdžių dugne, o išardžius pilnai saloną, rasta ir nemažų skylių, plius rūdim apsitraukęs rėmas ir kitos detalės..taigi dabar pažįstamas dėdė lopo skyles dugne, toliau lauks rūdžių šveitimo ir kiti paruošiamieji darbai. TAigi gal kas ruošėt savo džipukus mūsų žiemoms ir galit patart kokias medžiagas naudot? norėtųsi aišku kad būtų ilgaamžiška. Iš bėdos ir kokį servisiuką galit užrodyt kas užsiima šitais darbais.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.