Pereiti prie turinio

SAMURAJAUS VARIKLIS


sania

Rekomenduojami pranešimai

Na pas mane stovejo swifto 1,6 pagal dokumentus 79kw, ipurskimas ir kompas buvo ismesti, pastatytas karbas + dujos. Aisku kilovatu sumazejo turbut zenkliai po tokios intervencijos, bet traukos buvo dar ir per daug - likusi 1,3 samurajaus sankaba iseidavo staigiai dumais jei ka neatsargiai atlikdavai. Isspaudziau max kely iki 130, buvo galima ir daugiau, bet gyventi tai norejos :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad ant vitaros variklio benzo siurbliukas tvirtinamas prie galvos, ir jeigu pirkt varikli su monoipurskimu, ir taikit karba tai reikes elektrini benzo sirbliuka montuoti. Pats buvau su tuo susidures kai mano Vitariko variklis nuduso :( . Buvo minciu imest monoipurskima, bet visdelto sutvarkiau savo, ir neprireike mam jokiu kompu :) . Bet su karbu neturejau niekada problemu :) . Nes kiek zinau su samuraju karbais yra bedu :( . Samuraikos turi Aisin karba, o ant vitaru montojamas Mikuni karbas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del siurbliko pilnai sutinku, nes irgi buvo minciu statyti elektrini. Ir dar prie to turejau paleides honda 2-ju karbu dalymis, o ten naudojamas kaip tik elektrinis siurbliukas, prie to buvo ir siurblio rele. Bet nusprendziau nedariti tu visu pakeitimu, kad po to nereiketu remontojant auto kiek viena karta galvot ka as tenais priburiau :roll: .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.