Pereiti prie turinio

Panasu i sukcius


tynta

Rekomenduojami pranešimai

Paklausus apie stovi, atsakymas nieko nezinau... Vezam pagal uzsakyma, sumokejus bapkes.....

 

viskas cia ok,paprasciausiai ne tie jau laikai,kad firmos uz grynus prisipirktu modeliu ir juos pardavinetu....ir taip ju daug pripirktu jau po 2-3 o gal ir daugiau metu stovi aikstelese pas kai ka :)))

cia aukciono principas-perki masina is foto,tik kaina "stacionari" :) ir pardavejai apie tokia verte turinti auto ,nelabai stengiasi ka suzinoti,kad papasakoti susidomejusiam pirkejui,visa info prasideda nuo 50-60 stukyciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

http://auto.plius.lt/skelbimai/nissan-patrol-2-8-l-visureigis-2000-dyzelinas-3421052.html Kazkaip itartina.... Masina Italijoj, vezam po avanso, ir t.t.

Is autikus esu pirkes Defenderi tokiu pat principu - paduodi babkes prie degalines ir lauki. Lygiai ta diena kada sake atvaziavo auto. Aisku dar buvo problema su dokais. Po poros savaiciu atveze ir tuos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viskas cia ok,paprasciausiai ne tie jau laikai,kad firmos uz grynus prisipirktu modeliu ir juos pardavinetu....ir taip ju daug pripirktu jau po 2-3 o gal ir daugiau metu stovi aikstelese pas kai ka :)/>))

cia aukciono principas-perki masina is foto,tik kaina "stacionari" :)/> ir pardavejai apie tokia verte turinti auto ,nelabai stengiasi ka suzinoti,kad papasakoti susidomejusiam pirkejui,visa info prasideda nuo 50-60 stukyciu.

 

Veza uz grynus,ir issiparduoda be problemu.Nes veza einamas,ir ne visai lavonus.O is tokiu pirkt tai.....Biski be proto reikia buti.Parves triperi ir ka tada ? Neperki,rankpinigiu nematai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dauguma auto firmu taip daro , nebeinvestuoja savo pinigu iš lempsos ar pagal perkamumo rinka.Gyvena ir dirba kaskas europoj - ir lietuvoj,kaska randa , deda i intika. Jei kaina gera pirk . O del apgavysčiu, duodant pinigus surašai papraščiausia pinigu perdavimo sutartele su visais rekvizitais i vsio. Dabar 50% Firmeliu taip daro.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

skelbimo nera, bet jei cia AUTIKUS tada galiu pasakyti kad pries penketa metu pirkau is ju motoroleri, nuvaziavom tiko, tik sake dokumentai dar negryze is Italijos po savaites bus. Sakau gerai palieku rankpinigius ir kai bus dokai atvaziuosiu. Sako ne,- mokek visa suma, tikrai dokumentai bus, taip beveik visada buna kad juos veliau parveza. Vienu zodziu ytikino :angry: . Po kokiu dvieju menesiu susiskambinejimo pagaliau pasake kad nebus tu dokumentu ir nesitikek :pig: . issisaugojau numeri kuriuo kontaktavom- pasirodo tas pats 869888486 Taip kad gal ten jie ir labai saziningi veikejai, bet man nepasiseke,-naivus as buvau matyt :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.