Pereiti prie turinio

tomukkas

Nariai
  • Pranešimai

    112
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas tomukkas turinys

  1. Gal kas perkate autodalis is Usa . Zinote kur reikia ieskoti ,nupirkti. Reikia Nisan Patfinder (usa) visokiu moldingu , chrominiu daliu , faru. Ir visokiu šmiki šmaki 8 600 19133
  2. Manau cia priesrinkiminis bajeris. Juo norima pakenkti dabartinei sedincei valdziai..... Bet ..... cia lietuva
  3. 1,6 doch ? Su vokiskais nr duosi ar vaziuot su tralu ? ymesk man i pm nufotkines dokumentus ir daugiau foto . kai imesi pamajakink ar parasyk. ok Lauksiu
  4. Dekuj Darius77 , bet ten ardo 2 duru. Mano utele 4
  5. Ne ne nedraskau S 90 , norejau pasakyt kad galios turi pakankamai naudojimui buityje. nufotkinsiu ymesiu
  6. Gal kas kur esate uzmate ar panasiai Citroen saxo nuo 1996 -1998 , 4 duru. Reikalingos vairuotojo puses priekines durys , priekinis sparnas ,bamperis, posparniai . Seku skelbimus NERA . manau tokias masinas dauguma jau metalo lauza varo .O man prisireike ir ner niekur. Gal kas kur esate uzmate kur nutrenkta neeksploatuojama , paimciau kad ir visa .
  7. Turiu VEIKIANTY Denon stiprintuva kokia galia paziuresiu jei bus ydomu . Mano S 90 negailestingai pleso.
  8. Jei rimtai domiesi pirkimu iš USA. Turiu tikrai patikima zmogu kuris ir iki siol perka ir plukdosi masinas motociklus , susimoka visas kataklizmas suremontuoja parduoda ir uzdirba. Galiu iskart pasakyt, telefonu jokios info is jo negausi reiks atvaziuot tada sutarsit. Nes karstaja ALIO pirkeju linija jis jau seniai isjunges . Nenustebk , uz pagalba pirkimuose visada yra kaskokia ,, stavke,, . Pats supranti
  9. Ja ja ,prikniso cia visokiu nesamoniu kad tik suzlugdytu auto versla is USA , Prireke visokiu sertifikatu hujatu ir sukele muitus dar pridejo visokiu uosto mokesciu ,uzdraude detaliu gabenima tose paciuose masinuose .
  10. Vienu zodziu pas tave yra lb.geras ,, ciuce,,
  11. cia reiskias ,, skatinam emigrantu gryzima namo,, Jau dabar pencininku krastas , jei taip toliau tai isvis nieko neliks ................
  12. Chimik ,,astri ,, tavo augintine Kokia veisle jos?
  13. Kykai , nesiginciju nei biski kam ta virve gale , nes francuskom masinom virve dazniausiai yeina i komplektacija kaip koks domkratas ar atsarginis ratas Norejau parodyt kad visumoj tvarkinga masina ir Lt registracijom brangesne tik 1500 lt kokia siulo forumietis . toks vaizdas kad mes negalim paziuret kituose portaluose apie daigtu verte ir bukle.
  14. su tom Regitrom ir TA pridirbo nesamoniu . Cia esme tame kad rado labai gera buda pasipelnyt LT . Nezadu duot jokiu numeriu nors ir gasdins baudomis . Kalbejau su pazystamu kuris dirba regitroj , 15 m registravau masinas ,nors ir dokumentuose nebudavo , vietu skaiciaus , varikliu kubaturos , kw, ir kitokiu nieku , rasdavau priregistruodavau ir jokiu bedu , Dabar padare kaskokiais nemoksom ,nieko mes nesuprantam ir t.t o didieji ekspertai sedi TA centre, uz ju paslaugas susimoki nuo 150-500 Lt . Normaliai.......... Manau sita visa nesamone su isregistravimais greitu laiku atsauks .
  15. http://www.autogidas.lt/citroen-c2-coupe-2004-0126455223.html Klevai - tvarkinga, idealios bukles , kaina ne galutine .
  16. Klevai as nieko nesakyciau kad ta masina butu bent tvarkingo stovio. dabar visa nubakinta, nutriusus ir dar desiniavaire uz 1000 eur. Esme dar viena , pastebejau cia apie naujokus , tik susikuria anketas ir bando iskist savo turima chlama ,nepavykus dingsta is eterio visam laikui. Toks vaizdas kad siam forume esam kaskokie lohai nesuprantam , nezinom nei kainu , nieko.
  17. buvau tokia tema sukures vasara, nepamenu kas bet vienas forumietis turi toki grozi. Domejausi apie juos ne su vienu bendravau kas laiko. Tai ne vokieciu aviganis ne rotveileris ir ne pinceris . Jam turi but seimininkas , myles seima ir draugus bet klausys tik seimininko , jei seimininko nebus neklausys NIEKUO. .Atsiradus jam pas jus namuose iskils didele gresme kaimynu katinams ,sunims ,vistoms ir kitokiai faunai. .Tai sita turite yvertinti pries ysigydams ji . Butui visiskai netinkamas , Jam reikia erdves ir lauko Gyvendamas bute ir pasilikes vienas pradedant batais baigiant sienomis turetu but viskas suesta ar kitaip sudarkyta. Toki gyvi uzsisakiau is zmoniu laikanciu Akita, kai bus vada tai tas grozis bus pas mane . Atsargiai su skelbiu.lt melagiais pardavejais , seku tuos skelbimus jie nuolat atnaujinami toks vaizdas kad ju grynakraujes olimpines cempiones kales veda suniukus kas 3 savaites , kaip kad vistos kiausinius detu. Kiek zinau labai daug kas veza is lenkijos tikrai ligotus suniukus ir pardavineja ale is savo vadu .....
  18. Kad cia ir taip kaina kaip ir masina NESAMONE
  19. Kas sudegs - tas nesupus :)

    1. Mantas26

      Mantas26

      geriau tegul puna nej sudega

       

  20. O pries klijuodamas su stiklu klijais nugruntavai tiek stikla tiek konstrukcija spec.gruntu? Pazystamam JGC vietoj galinio iklijavau antri metai kaip nieks nieko.
  21. Ymanoma priregistruot susirandi paveldetojus ir vsio ( nu tai cia + - apie puse metu varstysi visokiu biurokratu duris), bet ispradziu turesi isisprest su TA ,nes dokuose Benzinas o realiai Dyzelukas.
  22. Tai kad sakei kaskas su varikliu is kur tiek surinksi(purkstuku gedimas tai tavo diagnoze ) . GOLF II synhro yra vienetai , Tad sekmes pardavinejant dalimis . Nuo 500 - 700 Lt max kaina , ir pirkejas tokios pat masinos savininkas , kur pirks daliu atsargai.
  23. TUBOCENTRAS . Pirkt deveta turbina ,manau neverta .Ka gali zinot kiek tarnaus .
  24. Kaip kaip tu cia nori :lol: :lol: Karoce taip ir sakyk kad noriu OZ ar panasiu pigiai kaip visi ............
  25. Parsidave pats , paprasciausiai mazai kas zino tokius modelius pavadinimus ir t.t...be jokiu derybu isdardejo, siaip man paciam labai prie dusios buvo ta masina , bet reikia jau pabaigt dvimeti projekta kaskaip. Pazadejo draugas kita pikapa parvest
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.