Pereiti prie turinio

nivos generatorius


Rekomenduojami pranešimai

Blogai domėjaisi arba ne ten kur gali gaut teisingą info :)

 

Vienintelė relė kuri gali nelaikyt tai genero krovimo relė (čia tais atvejais kai bandoma pažaist konstruktorius) , bet statant kad ir Bosch'o generą ji išmetama ba pačiam genere yra ta relė. Daugiau visa kita laiko.

 

Pats pajungimas (bent "BOSCH" genero) labai paprastas ; iš degimo spynelės "+" per kontrolinę lemputę į generą (fiškutė arba M5 varžtelis) sužadinimui , kitas laidas į akumą.

 

Rinkdamasis generą žiūrėk amperažą - kuo didesnis tuo daugiau turi elektros. O įtampa (14,2V) jų visų vienoda .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip Tu teisus, vakar daugiu pasidomejes ta pati suzinojau:-) naujos technologijos mat, reles jau stovi pacuose generatoruose:-)

Dabar dar klausimas koks vizgi lengviausiai pritaikomas, bei koki optimaliausiai rinktis, keliu amperu?

Elektrikas is mames apvalus 0 .

vakar ziurinejau kodel nedega pakrovimo lempute, lempute neperdegus, su kontroline atsekiau per 3 fiskes neateina pliusas, ir pametu laida, gal kas tiksliai zino kur ji po kapotu ziureti, kaip minejau is elektrikas 0 tai ten man jau su kontroline lempute didis darbas:-):-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Budavo apie 20litu kazkaip a4 lapas, priklauso ten nuo simboliu ir pan. Tai jo jo man atroda kad uzteksmtevuko ar googlesz

Šiaip tai esmė tame kad vertimų biurai su grynai techniniais terminais ir trumpiniais nesusitvarko (trūkumas žinių) , geriau susirask meistriuką (geriausiai elektriką) senosios kartos ir jis netik išvers bet ir paaiškins kas ką reiškia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juokinga bet pakroviau akumuliatoriu, imant lauka patikrinau dirzeli, laisvokas.... itempiau, pakroviau, tikrinu testeriu virs 13 ijungiu sviesas... taip pat virs 13 , hmm idomiai... taciau manu bandysiu vistiek istatyti nauja, galingesni, tik db ne taip skubom, reikia dar atgaudyti informacijos kokie geriausi,mtinkamiausi:-)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.