Pereiti prie turinio

Mikas123

Nariai
  • Pranešimai

    464
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    4

Mikas123 paskutinį kartą laimėjo Vasario 23 2021

Mikas123 patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

1.106 profilio peržiūros

Mikas123's Achievements

5

Reputacija

  1. Mikas123

    Muravej

    Domintų variklis, bet norėčiau pradžiai foto pamatyti.
  2. Ačiū, jaučiasi iškart kad profesionalas
  3. Gal kas patars kaip atskirti kairę kojinę nuo dešinės? Nes po šios temos man neramu kad apsijuoksiu jas neteisingai dėvėdamas. Matau yra ekspertų skiriančių puses, nekantriai lauksiu jų kompetetingų (geriausiai su nuotraukomis) paaiškinimų. Iš anksto dėkoju. P.s. pasistengiau rašyti taisiklyngai, lietuviškai, idant kalba nenukryptų nuo temos esmės.
  4. Pritariu Klevui, mano tokia pati istorija su tuo daiktu
  5. Agam, teisūs kolegos, prabudau ir mintys rytinės taip susidėliojo dabar ir pačiam nejaukiai nesmagu švelniai tariant
  6. Manau kad yra kondencato bačkoje, tokiu budu sumažėjo jos tūris, o kadangi relė sureguliuota išsijungti prie 8bar tai variklis ir sukasi neišsijungdamas. Trumpiau, kondencatą iš talpos išleisk ir manau viskas bus gerai tik kai išleidinėsi įjunk kompresorių, greičiau pasišalins kondencatas. Kondencato išleidimo varžtas yra po bačka, žemiausiam taške. Sėkmės.
  7. Praktiškai toks pats įrankis brėžinius dariausi pats ir gamintojas kitas, tik idėja identiška. Beje, jei kam norisi, brežinius galėsiu duoti yra dwg faile, nors galiu ir pdf pasidalinti.
  8. Dėkui Klevai, iš tavęs išgirsti gerą žodį man įvertinimas. Teisybės dėlei, yra vienas lietuvis meistriukas (bent jau aš vieną žinau) kuris specelizuojasi tokio įrankio gamyboje ir iš to duoną valgo. Taip pat peilininkai kurie užsiima peilių gamyba kažką panašaus gaminasi. Bet kokiu atveju, dėkui už gerą žodį.
  9. Sveikas Arvydai, taip, taip pildau savo dvigubą garažą na o su gulbe teko atsisveikinti. Tiesiog taip susiklostė situacija.
  10. Su šiuo įrankiu gaminausi tokias detales iš 12 mm metalo lakšto, gavosi rezultas geras, žinoma tai ne frezavimo lygio įrankis bet garažo sąlygomis mane rezultatas tenkina.
  11. Dėkui kolega, vamzdis susinaudojo, balionas dar guli, laukia kito projekto
  12. Sumažinus apsukas galima šlifuoti ir plasmasę, jos nelydo, padidinus apsukas metalą įskaitant ir nerudyjantį plieną, žinoma medis.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.