Pereiti prie turinio

mp ll trumpas


Grochnutas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi. Pries pora savaiciu nusipirkau savo pirmaji mpII 92 2.5tdi, nuvariau ji i tech. apziura, ten liepe pakeisti du virsutinius sarnyrus ir pora lempuciu. Pasikeiciau, nuvariau pakartotinai, patikrino sako pakaboj viskas ok, uzklijavo lipdukus ir tureciau but laimingas, bet yra vienas bet :) . Kai vaziuoju lygiu, kokybisku asvaltu viskas gerai, bet kai jis provezuotas ir dar reikia persirikiuoti i kita juosta tai baisiai meto lyg pakaboj kas negerai, dar vaziuojant per gulinti policininka galinis tiltas subarska atrodo kaip laisvumas koks butu. Kame jieskoti problemos?

P.S. Amortizatoriai reguliuojamo kietumo, jau prie pabaigos turbut, nes perjunginejant i mygtuka nereaguoja, o masina kaip laivas plaukiuoja vaira pasukiojus i sonus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas. Gali būti ir amortizatoriai pavargę, beto tas reguliavimas tikrai neveiks.Statyk paprastus amortikus, nes vienas reguliuojamas apie 800lt. kainuoja. Dar pažiūrėk galinio tilto stabilizatoriaus traukes (nuo rėmo į galinį tiltą eina tokios štangelės su šarnyrėliaias), gali būti ir jos kaltos. O ir šiaip, gal prieš tai važinėjai su kokia kietos pakabos mašina ir pirmą kartą už 4x4 atsisėdai, tai visureigiai turi tokią savybę, tik aišku ne tik, kad erzintų. Sėkmės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

Gali būti ir salenblokai.

 

Atsiliepimas iš http://www.pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/viewtopic.php?t=15069

 

Так сильно плавать на асфальте из-за амов и давления в шинах не должна. У меня был такой случай на Акценте. Машина плавала на трассе, под 150 уже страшновото было ездить и не кто не мог найти из-за чего. Делал развал-схождение - плавает! Резину менял - плавает! Потом в одном задрыпаном сервисе на подьемнике мне дядя "Вася" показал монтировкой как один рычаг задней подвеске на сайленблоке плавает. Заменил он мне сайленблок и все! Машина полетела в струнку 180 спокойно. Вывод - смотри подвеску и все монтировкой качай!

Redagavo Arunasss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.