Pereiti prie turinio

Arunasss

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Arunasss's Achievements

0

Reputacija

  1. Užmiestyje ~7.6 (110 km/val), mieste kaip paspausi, bet mana pie ~9,0-9,5 gaunasi.
  2. Turiu tokį klausimėlį apie 2.4 dyzelinį variklį. Žiūrinėjuosi po vosokius autopliusus XC70 iki 2008 m. ir matau, kad skiriasi variklių galingumas. Pas vienus 120kW, o pas kitus 136kW. Nelabai tikras esu, bet galvoju kad 136kW yra naujesnės kartos (D5?). Kokia jūsų nuomonė apie šiuos variklius, kokie vieno ar kito pliusai-minusai, patikimumas, niuansai, ėdrumas ir pan.
  3. Ta "dėžutė" gale kaip tik antramečio šerno dydžio. Trūksta tik pakelėjo.
  4. MP2 achilo kulnas – rėmas. Mėgsta juos rūdys. Turizmo renginiams nebūtinas visureigis. Landžioti po misškus ir pievas pilnai užtektų ir kokio crossoverio, o ir ant asfalto komfortas nepalyginamai geresnis. Na, jei jau po duobes ir balas, tada kitas reikalas.
  5. Pabandyk čia - http://www.pajero.us/pajero_manual/?id=94-1 O jei ne tai, tai gal bendrame - http://www.pajero.us/pajero_manual/
  6. Ačiū, bandau "prisibelsti". O bet tačiau kitų nuomonė irgi būtų naudinga.
  7. Sveiki visi! Turiu minčių įsigyti pusautomatį asmeniniams buitiniams poreikiams. Prašau vilniečių patarti kur galima Vilniuje įsigyti angliarūgštės balioną, pasibaigus dujoms užpildyti, sugedus remontuoti ir pan. dujiniai klausimai. Iš anksto dėkingas.
  8. pajero4x4.ru - Manualai (1982-2006) http://pdf.pajero4x4.ru/2008/Pajero-Montero/Manuals/
  9. Plastic, toks klausimas: kokiais dažais dažyta? Kaip suprantu kažkokie matiniai ar laku nepereita. O gal lakas matinis?
  10. Trumpas MP2 rėmas gerame stovyje ir mane domintų. Tiesa, aš dabar krapštausi po truputį ties saviškiu. Mini kėbulo projektukas. Galvoju skardas palopyti. Kokios skardos (storio, karšto ar šalto valcavimo ir pan.) ieškoti. Ploniausia ką radau - karšto valcavimo 1.5 mm, šalto yra net ir nuo 0.7 mm. Patarkite kas apie tai supranta.
  11. Kiek suprantu, tenka virint-gruntuot-dažyt.
  12. Tai aš ir galvoju, kad reikėjo visgi jamt MP1. Na bet vistiek teks nuimti vieną, bo pavirint reik, bo techninės nepraeisiu. :unsure:/>
  13. Ruošiuosi nuimti MP 2 plastikinius gaubtus ties ratų arkomis bo matau, kad teks kiek padirbėti ties rūdimis. Konkrečiai domina galino rato arkos apvadas. Tuo pačiu bandysiu nuimti prekinį ir galinį bamperius profilaktiškai patikrinti kaip ten kas gyvena. Gal kas bandėt nuimti ir vėl po to uždėti? Ar yra kokie niuansai, kuo iš anksto pasirūpinti, kokie instrumentai reikalingi?
  14. 2Н - привод только на задние колеса. Позволяет экономить топливо при езде по городу, автомагистралям и сухим гравийным дорогам. 4Н - постоянный полный привод. Связь между передними и задними колесами обеспечивается через дифференциал с вязкостной муфтой. Режим "4Н" можно использовать также при движении по обычным дорогам. На скользких покрытиях в работу включается вискомуфта, блокирующая межосевой дифференциал, если колеса одной из осей проскальзывают, и перебрасывающая крутящий момент на колеса с лучшим сцеплением с дорогой. Включение полного привода ведет к повышенному расходу горючего, поэтому ради экономии топлива использовать положение "4Н" стоит только зимой, в дождь или на не особо сложном бездорожье. 4HLc - полный привод с жесткой связью между осями (межосевой дифференциал заблокирован). Крутящий момент неравномерно распределяется между передним и задним мостами. Эту функцию необходимо применять лишь при движении по пересеченной местности с песчаным или снежным покрытием. Использование ее на обычных дорогах приведет к разрушению трансмиссии. N - нейтраль. При этом положении рычага демультипликатора автомобиль двигаться не может, а приводится коробка отбора мощности, которая задействует механическую лебедку. На машинах с автоматической КП режим "N" отсутствует 4LLс - включен полный привод с жестко заблокированным межосевым дифференциалом и нижний ряд в трансмиссии. Используется в крайне тяжелых дорожных условиях. Например, при подъеме и спуске с крутых склонов, в непролазной грязи и т. д.
  15. Man irgi buvo panašiai kaip rašė (viršuje), kad sunkiai kuriasi, juodas dūmas, baltas dūmas. Kol įsibezdėdavo praeidavo kiek laiko. Patikrinau seną akumą pas akumuliatoritus, tai pasakė, kad talpa jau maža, o ir kažkokia pirminė galia mažoka. Pastačiau VARTA. Kitą ryttą (naktį buvo apie -2˚C). Nu galvoju, psio užkursiu iškart. Pasukau raktuką, pašildžiau žvakeles. Zug zug zug... Flia, nepagavo. Vėl iš naujo. Ant pedalo, zugzugzu. Pagavo, pasisiurbė, padrebėjo ir pradėjo suktis. Nu galvoju, nichera. Kažkas vistiek ne taip. Gal kuras kur grįžtą (buvo kažkieno mintis vožtuvėlį pasistatyti). Ale galvoju, tiek to. Aparatui 15 metų, pasikeisiu pakaitinimo žvakes. Pasikeičiau. Ir palikau dviem naktim lauke šalti. Šiandien pasukau raktuką, tai net nespėjau mirktelt kaip užsikūrė. Ir kas įdomiausia, kad tų visokių dūmų ir trukčiojimų nebuvo. Tokia mano istorija.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.