Pereiti prie turinio

Grochnutas

Nariai
  • Pranešimai

    113
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Grochnutas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas zino koks sito agregato pavadinimas, ar dar kokios nors informacijos turi apieji. Dekui uz info.
  2. pakeiciau tarpine (buvo pradegus), bet svilpimas liko. tada nuemiau genero dirza ir dingo. gal kas esat keite generatoriaus guoliuka? ar nera sunku tai padaryti paciam?
  3. Sveiki, atsirado pas mane Pajere bjaurus svilpimas, cypimas lyg koks guoliukas jau nuo 1200 apsuku. visi dirzu guoliai nauji, vairo stiprintuva paziurejau necype, bet lyg pramusta tarpine ismetimo kolektoriaus ar nuo jos galetu atsirasti toks bjaurus garsas?
  4. Pakeiciau saviskiam MP super selekt 92m 2.5td priekini tilta ir nesutampa perdavimas (galinis stumia priekini tilta). Gal kas pasakytu kokiu perdavimu ju buna ir ar skiriasi su super selektu ir be perdavimas?
  5. Turbut radau . keiciau priekinius amortikus ir netycia pajudinau desnes puses pusasi, o ten issimalus vidine granata, negana to subyrejas tilto guolis toj vietoj kur prisisuka granata ir tilta padaoriai ismales. Vakar nuemiau tilta, nupirkau kita. Ryt bandysiu pastatyti naujaji ir ziuresiu kaip reikalai.
  6. Na va pakeiciau as ta pagalve, dar ir galinius amortikus(jau tikrai blogi buvo), bet ligos nepagydziau. Reikes dar ir priekinius pakeisti, nes irgi mire, bet jei tai nepades jau nezinosiu ko griebtis. Gal kas koki speca pazysta, kuris galetu atrasti problema.
  7. Tik ka buvau palindes po masina ir pamaciau, kad razdatkes pagalve esanti kaireje puseje netoli tos vietos kur kardanas iseina i galini tilta yra suplysusi ir pajudinus kardana vida deze lengvai juda. Klausimas? Ar del to gali atsiradineti si vibracija?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.