Pereiti prie turinio

Grochnutas

Nariai
  • Pranešimai

    113
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Grochnutas turinys

  1. Sveiki, gal kas zino koks sito agregato pavadinimas, ar dar kokios nors informacijos turi apieji. Dekui uz info.
  2. pakeiciau tarpine (buvo pradegus), bet svilpimas liko. tada nuemiau genero dirza ir dingo. gal kas esat keite generatoriaus guoliuka? ar nera sunku tai padaryti paciam?
  3. Sveiki, atsirado pas mane Pajere bjaurus svilpimas, cypimas lyg koks guoliukas jau nuo 1200 apsuku. visi dirzu guoliai nauji, vairo stiprintuva paziurejau necype, bet lyg pramusta tarpine ismetimo kolektoriaus ar nuo jos galetu atsirasti toks bjaurus garsas?
  4. Pakeiciau saviskiam MP super selekt 92m 2.5td priekini tilta ir nesutampa perdavimas (galinis stumia priekini tilta). Gal kas pasakytu kokiu perdavimu ju buna ir ar skiriasi su super selektu ir be perdavimas?
  5. Turbut radau . keiciau priekinius amortikus ir netycia pajudinau desnes puses pusasi, o ten issimalus vidine granata, negana to subyrejas tilto guolis toj vietoj kur prisisuka granata ir tilta padaoriai ismales. Vakar nuemiau tilta, nupirkau kita. Ryt bandysiu pastatyti naujaji ir ziuresiu kaip reikalai.
  6. Na va pakeiciau as ta pagalve, dar ir galinius amortikus(jau tikrai blogi buvo), bet ligos nepagydziau. Reikes dar ir priekinius pakeisti, nes irgi mire, bet jei tai nepades jau nezinosiu ko griebtis. Gal kas koki speca pazysta, kuris galetu atrasti problema.
  7. Tik ka buvau palindes po masina ir pamaciau, kad razdatkes pagalve esanti kaireje puseje netoli tos vietos kur kardanas iseina i galini tilta yra suplysusi ir pajudinus kardana vida deze lengvai juda. Klausimas? Ar del to gali atsiradineti si vibracija?
  8. bet kodel tada kol nesustoji nepraeina ta vibracija?
  9. kardanai ir kryzmes visiskai tvarkingos, ratu suvedimas geras. vibracios atsiradimas nuo greicio nepriklauso ji atsiranda vaziuojant ir 100 ir 30km/h, bet tik vaziuojant blogu asvaltu, o ypac posukiuose. Yra tokiu vietu pro kurias vaziuojant ji atsiranda ir kiekviena karta. vaziuojant lygiu asvaltu netraukia nei vairo i sona nei kokios vibracijos pajausi. yra dar toks variantas, kad galiniai amortikai(jie jau mire visiskai) variuojant per duobes patenka i rezonansa (ar kaip ten vadinasi) ir pradeda visa galini tilta drebinti.
  10. Turiu MPII trumpa super select 2.5td mechanika, auto pirktas is vokieciu, praeita tech. apziura (savo eiga), pakeisti variklio dirzai, visa pakaba tvarkinga isskyrus reguliuojamus amortikus jau labai pavarge ir neseniai atsirado tokia problema! Vaziuojant blogu, duobetu asvaltu, o ypac posukiuose atsiranda nepaaiskinama vibracija (vibruoja visas auto lyg ant tarkos vaziuociau) sustoju, kartais uztenka tik pristabdymo ir ji dingsta. Gal kas buvot susidure su sia problema? P.S. kai vaziuoju su trim keleiviais vibracija neatsiranda nsiekada. Ir dar, yra tokiu vietu pro kurias pastovei vaziuoju ir juose visada ta vibracija atsiranda, isskyrus kai buna pilnas ekipazas.
  11. Gal kas pasakytu kaip galima butu nuimti MPII prietaisu skydeli?
  12. o kokius patartumete statyti?, dujinius ar tepalinius?
  13. Paskutiniu metu su volvoV70 vazinejau tai ji kietoka buvo, o pries tai su JGC teko nemazai vazineti tai jis lyg ir stabilesnis buvo. O kokius amortikus jus patartumet geriau statyti (ta prasme kokio gamintojo ir panasiai)?
  14. Sveiki visi. Pries pora savaiciu nusipirkau savo pirmaji mpII 92 2.5tdi, nuvariau ji i tech. apziura, ten liepe pakeisti du virsutinius sarnyrus ir pora lempuciu. Pasikeiciau, nuvariau pakartotinai, patikrino sako pakaboj viskas ok, uzklijavo lipdukus ir tureciau but laimingas, bet yra vienas bet . Kai vaziuoju lygiu, kokybisku asvaltu viskas gerai, bet kai jis provezuotas ir dar reikia persirikiuoti i kita juosta tai baisiai meto lyg pakaboj kas negerai, dar vaziuojant per gulinti policininka galinis tiltas subarska atrodo kaip laisvumas koks butu. Kame jieskoti problemos? P.S. Amortizatoriai reguliuojamo kietumo, jau prie pabaigos turbut, nes perjunginejant i mygtuka nereaguoja, o masina kaip laivas plaukiuoja vaira pasukiojus i sonus.
  15. Sveiki visi. Taip jau susikloste, kad planuoju pardoti savo lengvuske(volvoV70) ir pirkti MPII 2.5d trumpa, nes kroviniu kaip ir neveziuoju beto pas teva busas yra, o ir priekaba prikabinti galima. Kam man visueigis?! Nes su savo volva ir po laukus tenka pavazinet, ir darbo reikalais, ir kaime, o po tokiu pasivazinejimu tai variklio apsauga nuluzta, tai radiatoriu nuraunu. Tik va visi gazdina, kad pajero rudyja baisiai. Tai va gal tie trumpi netaip , gal patvariau padaryti, nes pazystamas jau 4 metus diena dienon vazineja ir nieko. Gal kas neseniai yra toki ieskojas, kaip su pasiula ar galima dar rasti padoriu vaiantu? Pinigu skirsiu apie 10-12k. Gal pirkti angla ir perdaineti? Lauksiu pasisakymu, ydomu viskas ka jus manot ir zinot. P.S. isanksto dekui
  16. Gal ir tiesa sakai, laiko nelabai turiu siuo metu tai nei vienos nei kitos negaliu apziureti, bet kita savaite tureciau si reikala istaisyti . Dar reikia savo volvo parduoti
  17. Sveiki visi. Planuoju pirkt visureigi, iskart planavau pirk II pajerika 2.5TD trumpa, bet dabar pasimeciau, paskaites apie galoperius. Planuoju skirti apie 10-12k, galoperio metai geresni iseitu, bet kaip su ju kokybe, mechanizmais ir rudimis? Domina tik trumpi, vazinesiu i darba (darbe asvaltas, laukai, pievos, zvyrkeliai), savaitgaliais kaimas (45km nuo Vilniaus asvaltas, 2km gruntinio kelio, i zvejyba ar pagrybauti, kartais ir siaip per miska prasilekti su seima) gal dar turistu klasej kokio renginuko metu noretusi pralekt. Domina ivairios nuomones ir siaip pamastymai. Isanksto dekui.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.