Pereiti prie turinio

Sušalo galoperis


Navanas

Rekomenduojami pranešimai

Užsivedė šiandien galoperis (+3 C) be didesnių problemų. Ir kuras užsipompavo, ir cilindrai visi veikė. Vistiek kažkas netvarkoj, reiškias, nes prie didelio šalčio kurtis nenorėjo. Kita bėda išlindo. Pabandžiau pažiūrėti kaip eis technikinę dėl dūmingumo. Nuspaudžiau gazą.........apsukos pakyla tik iki 4500. Nors raudona prasideda nuo 5000 ar panašiai, nu esmė, kad nekelia apsukų iki raudono 500 lieka ir nekyla. Dūmų nedaug, tepalo neryja, po apkrova temperatūra nekyla-visada laikosi per vidurį, trauka man mažoka, turbina sukasi kiek slėgio nežinau. va dar maksimalus greitis 120 km/ha kažkas čia ne taip, kame šaknys? Į servisą duoti, kad siurblį žiūrėtų (įpurškimo kampą) bijau. Gal prisuktas siurblys? Kuro ryja tiksliai nepasakysiu bet man vidutiniškai mažiau kaip 12 nebūna važinėjant daugiausia plentu, bet dažnokai ir priekaba prisikabina, ir nuo kelio nuvažiuoja, tai sunku ką spresti, bet kuro mano manymu daugokai siurbia. Filtrai geri viskas kaip ir norma. nuo ko pradėti žiūrėt?

galios tai kaip nori sukinek siurbli truks, o tai tu filtra pasikeitei? gal kuro pro ji pilnai nepraleidzia, tai ir nekyla apsukos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad kuro filtras prieš 15000 km keistas, negali jis būti taip užsinešęs :scratch:

 

 

 

O uaziką ir kitus traktorius tai slėpkit man VISUREIGIO reikia, o ne traktoriaus, pajerus turiu su kuo nutraukti.

Pakeisk kuro filtra,nezinau kaip Galloperi,gal dar paciame siurblyje yra filtriukas,ji reiketu isvalyti.

15000km. nedaug,bet ir nemazai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jo, pažiūrėjau techninius duomenis, tai max greitis 136 km/h tai pavėjui gal ir įvyniočiau 130 labai pasistengus. Kuro sąnaudos nuo gamintojo deklaruotų ne kažin kiek skiriasi.

sako visureigiai neskirti lakstymui bet 136km/h tai tikrai nedaug siuolaikiniam auto tai taip gaunasi kad vasara i Palanga turi mint gazas dugnas jeigu nori vaziuot tiek kiek leidzia KET tada as sutinku kad TA reikia varyt pagal nauja tvarka :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

sena tema,bet va kas užkliuvo

užsicilklino žmogui 15000km keistas filtras ir, vsio geras jis ir jokių, kompromisų ;)

15t nera maža.jei man toks atvejis ,keisčiau filtra negalvodamas,kartais visai nesvarbu kokia rida,jei bake varlės,na jei ne filtras tai ar 25lt nuostlis?ar ji pakeitus bus blogiau?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.