Pereiti prie turinio

rokas222

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas rokas222 turinys

  1. Nu žodžiu norėjau jį pirkti, man pažyzstamas siūlė dyzelini už 5k. Parsivariau namo, sakė galiu kelias dienas pavažinėti. Tai nepatiko jis man... Variklis nėra įspūdingas, atn traukos toks glusokas... Ir dar buvo tokia bėda priekinis tiltas norėdavos jungtis, kartais įjungdavo, kartais ne. Buvau nuvaręs į jo specialę taisyklą, remonto kaina būtų kainave tukstanti. Nepirkau.
  2. Deigimą pareguliuok, dūmingmas smažės, ciut ciut daugiau trauks.
  3. Na kaip radai? Kas buvo rele, ar saugiklis?
  4. Bet rele stovi iseinant is spyneles laidui. Nemanau, kad kas nors blogai bus.
  5. Saugikliai prie akumuliatoriaus, kur pliusinis laidas yra kausas toks, atsidaryk ir bus ten, ma pciam buvo perdege cia apie saugikli, o rele yra prie stiklo plovimo bakelio, jei reiks atsiusiu foto.
  6. Buvau pas meistrą, pareguliavo degimą, dabar viskas ok. Kuriasi iš pirmo kart saltas 'D. Dq labai už patarimus.
  7. Radau, tai kažkokia rėlė, bet dabar laikinai bus gerai, kol nusipirksiu Dėl kūrimosi, prieš pastatant i garaza, jis kūrdavosi, bet sunkiai, todėl pakeiciau zvakes, 2 neveikė. Šlangikiu neprakirtau. Ir dar man turbina eina jau, sake greit uzsilenks, gal dėl to?
  8. Ne atjunges nuo starterio buvau, viena gala jungiau prie pliuso kita prie to laido ir taip suzinojau. Nu va starterio beda susitaisiau baigiau 12h nakties ;D Dejau nuo spynutes naują laidą i starterį ir fsio :D/>/>/> Dabar yra kita problema nesikuria ;D Ot db vargsiu taip jauciu ;D Biski info apie galloperi: 2,5 tdi, 2000metu, 4 duru. 72 ar 73 kilovatai Starteriu sukant nė trupučiuko negriebė, bet ant buksyro tempiant griebe, griebe, griebe, uzsikure, bet is pradziu visiskai gazo nepreme, paskui prasidirbo viskas ok buvo. Atsalo variklis ir vėl tas pats, gal kuro filtras nuėjo? Buvau ta varzciuka nuo filtro apacios atsukes tai ten vos vos isbego kazkas,
  9. Starterio korpuse irgi minusas yra 'D bet as minusa randu tas laidas kur nuo spynutes pareina. Tas kur ft minsas parasyta. Man nuo spynutes minusas pareina, o zinau, kad pliusas turetu eiti, todel ir nesuka starteris. Tikriausia teks nauja laida deti. Ai dar is spynutes pliusas iseina i starteri, o laidas pr starterio kazkokiu budu tampa minusu
  10. Sukosi, bet ar ten kur minisas man pareina pasukus rakteli neturetu buti pliusas?
  11. Na va Išėmiau straterį, paaiškėjo, kad su juo viskas ok, tik angliukus pakeite, bet idejus viskas tas pats http://www.part.lt/img/79e46ad390194c6a792e6670214ad244583.bmp Ar neturetu pareiti pliusas, kai pasuki rakteli kur parasiau minusas? Nes man kai pasuki rakteli, iskart pareina minusas.
  12. Ryt reiks ziuret, o jei ne, tada pas elektrika, bet jauciu daug lt paims.
  13. Sveiki sagikliai. pastaciau dzipa i garaza, iki tol viskas veike pakeiciau pakaitinimo zvake ir bndziau uzkurt ir nebesuko starteris.
  14. Tai vat, buvau įsikvietęs elektriką į namus. Pasakė, kad su spynute viskas gerai. uztrumpinus starteri suka. Kokia dar gali būti bėda? Gal žinot kur atovi strterio rėlė?
  15. Sveiki, Turiu hyundai galloper du. Nesikuria. Rakteli pasukus, starteris nieko nedaro, bet sujungus tiesiogiai starterį, jis pradeda sukti, bet neužsikuria. Kokia bėda gali būti? Aš manau, kad gal spynelė, kaip patikrinti? Ir dar yra įmontota į džipą multi speed ką jis sudro?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.