Pereiti prie turinio

samurajus ir vitara


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

Cia panasiai paklausiai kuris zigulys geriau pravaziuoja ar vaz2101 ar vaz2106?

Aplamai bazes vienodos varikliai ir razdatkes panasios viskas nuo padangu ir tarpines priklauso

butu panasu jeigu butu prieki butu tiltas vientisas..

pravazumu vistik samas lenkia vitara..(manau sutiks daugelis?) kas matet vitara didesne negu 31 arba32 ratai?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nevaziuoja ta vitara,nera ka lyginti su samurajum.Nevaziuoja todel,kad tiltu plotis toks pat,kaip didziuju dzipu.Todel,jei pirmi pravaziavo didieji,tai vitarai mazai sansu paskui vaziuoti.Jau maciau ne karta,kaip jos gerai su slipsu daugauja.Aisku nekalbu apie stipriai perdarytas masinas,tik minimaliais patobulintas.

 

as turejau galvoje samuraju su 1.0, ne vitara

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Litrinis ar 1,3 gerai tik su standartiniais ratais,jei dėsi didesnius(kas dažniausia ir būna)variklio galios truks,tada teks dar kaiką keisti...

Nu 31" ratai tikrai ne standartas. Kai vėl mano 1,3 bus kėbulas ant rėmo siūlau pralėkti, pažiūrėti ar trūksta jam kažkur kažko :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaziuoja ta vitara ;) Tik samurajus lengviau pasiduoda perdarymams...ir kaip jau minejo, vitarai 31" ratus kad uzdeti jau reikia nemazai ka perdaryti, gale ten viskas paprasta kaip ir samurajuje, nes tiltas...o va priekyje nepriklausoma pakaba :(

 

O siaip tai ziurek kur naudosi dzipuka, jeigu nori pasilikti arciau standarto, pasivazineti ir mieste, prasilekti uzmiestyje - imk vitara, komforto tikrai daugiau... Jeigu nori deti didesnius ratus ir tikslas kuo toliau miske nuvaziuoti - imk samuraju... Vitara standarte labai zema, jai padarius bodylifta, pakelus pakaba siek tiek..tik tada pradeda i dzipa panaseti :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiuo metu važinėju Jimniu (atnaujintu Samurajum) ir Vitara, abu standartai be perdarymu.. Jimnis ar Samurajus tikrai pravažesnis dėl kelių paprastų priežasčių - Jimnis/Samurajus truputį siauresnis, aukštesnis ir lengvesnis, manau šį tą reiškia ir samo vientisas priekinis tiltas. Aišku komforto atžvilgiu visa tai tik minusas. Kas liečia variklio galią, kai guli ant pilvo, kad ir 4l, vistiek nepagelbės.. Manau tokio svorio mašinai 1,3 pilnai pakanka, be to yra palėtintojas, taip kad galios per akis. Be to kaip buvo minėta su Samurajum žymiai paprasčiau ir pigiau realizuot visokias "machinacijas"

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.