Pereiti prie turinio

ventes

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ventes turinys

  1. As tai prisijungiu diagnostika ir tada reguliuoju daviklio kampa.Duomenys is visu triju davikliu turi buti vienodi.Zinoma imanoma ir taip susiregulioti tik gali ilgiau uztrukti.
  2. Nesvarbu ar kaires ar desines puses juk vis vien nupjauni laikikli.Palei tavo koda turi jis tau tikti tai manau blogai idejas esi.Fronterai klaidu abs,e trinti nereikia pravaziuok 100metru jei viskas gerai lemputes pacios uzges.
  3. Tai taip iseina lauki dvi savaites ir eini i regitra jei ji neregistruoja eini i policija.
  4. Ziurint kokiu metu vitara.Neseniai buvo tokia pat beda pamete zmogelis raktus 2004m vitarai tai atjungiau programiskai.Viskas veikia
  5. Vienas prie vieno buvo mano praktikoj atvaziavo mersas su tokiu pat vaizdu galvoju uzstrigo guolis o pasirodo tarp korpuso ir roliko istriges varztelis 6mm.Itariu kazkas kada nors toki pamete
  6. Taip zinomas ir sitas sprendimo budas,bet jis netinka Fronterai.Kazkada buvau taip padares fronterai su automatine greiciu deze ir kai pats islekiau isbandyti ant sniego pastabdzius tai abs pradejo dirbti isvien ir stabdziai vos vos stabde.Tai islekiau saunei i sankryzos viduri.Nezinau kodel taip ivyko gal kad fronteroi abs sistemoj tera tik trys greicio davikliai.Po sito ivykio niekam nedarau ir net nesiulau tokios nesamones.
  7. Nesamone rasot nera tokio saugiklio kuri istraukus nebedegtu abs lempute.Yra zinoma sprendimu netaisant abs sistemos.Idek lemputes emuliatoriu arba abs lempute prijunk prie airbag lemputes.
  8. Su ziedais fronterai reikalai ne kokie siai dienai alternatyvos nera.Pakolkas ju dar eina rasti srotuose
  9. Nu kad nebutu taip tamsu paaiskinsiu.Uzsirasai koda ant lapelio ir eini i bet kuria autodetaliu parduotuve.Paduodi lapeli su uzrasytu kodu pardavejui ir sakai ,,Prasau man parduokite toki mazdos davikli". Dazniausiai jo vietoje neturi tai uzsako ir parveza.Kaina apie 15e.Nu o toliau viskas priklauso is kur tamstai rankos auga jei nepasitikit savo jegomis tai duodate kitiems ji imontuoti.Kaip rasiau auksciau reikes nupjauti laikikli ir prijungti laida.Nu ir dar kadangi laikiklio nebebus tai atkreipkite demesi i daviklio montavimo kampa tai labai svarbu korektiskam ABS sistemos darbui.Dar dadedu koduku kurie tinka:CCZ1140ABE, CCZ1141ABE, 5213-02-0210P, AS5008. .
  10. 5213-02-0211P stai detales kodas tik reikia metalini laikikli nupjauti nu ir laida pajungti.Tokiu fronteru turiu padares apie 10 visos vaziuoja be problemu.
  11. Reiketu rgb sviesdiodziu kur viename korpuse o kad mirksetu nereikia.
  12. Tai tam ir reikalingi ,,RGB amplifier,, jungiasi 4 juostos po 5 metrus jei viena nuo kitos uzmaitinsi tai kokia srove kris ant pirmos juostos?! Jei 14watu ant metro tai ant visos bus 280w prie 12v bus 23amperai.
  13. Gal kas platinat RGB juostas reiketu 20metru juostos su draiveriais maitinimu stiprintuvais nu komplektuko pilno
  14. http://www.silutesskelbimai.lt/skelbimas/132715-pard-ivairius-balionus--acetyl-eno-azoto.html
  15. Visvien eiciau led keliu o ne liuminosenciniu.Garaze pas mane stovi jau beveik puse led lempu ir kai perdega kokia liuminosencine nematau tikslo pirkti nauja liuminosencine tai geriau idedu LED.
  16. Neuzmirskit automobiliams is Norges bus muitas
  17. Mirksejimas rodo kad neissijungia arba kad neisijungia razdatke.Teko nemazai tokiu taisyti nesvarbu ar auto mechanika ar automatas skiriasi tik priejimas.O bedos padzero tai jungikliukai(varlytes) kurios skirtos ,,matyti,, razdatkes perjungimo sakutes padeti.
  18. Siunciaus nauja is e-bay kaina labai patraukl.Kokybe puiki
  19. Reikia pirma pasidaryti diagnostika po to galima padaryti atitinkamas isvadas.Sitie siurbliai puikiai remontuojami.Turbut 95% atveju sugenda elektrine dalis kuria galima pataisyti nuemus ja nuo siurblio o pacio siurblio neimant is masinos.Paciam nepatarciau ten lysti nebent eisi kitu keliu-viso siurblio keitimas
  20. Gal biski toli i Vilniu del klaidos nutrynimo.Atlek pas mane bus arciau
  21. Statyk 180 nesigailesi jei trauka per didele yra tam sklendes,o jeigu trauka maza....? Labai daug per savo gyvenima girdejau kad ,,kaminas netraukia,, bet kad ,,per daug traukia dar negirdejau
  22. Tai isvada butu 1.Del uzstabdyto inkaro (reversinant arba perkraunant varikli) isaugus srovei ir to pasekoje isirietus kontaktams arba perkaitus atsoko klijai 2.Gaminant panaudoti nekokybiski kontaktu klijai Itariu ,kad gamintojas pasirinks varianta nr.1 As patarciau padaryti eksperimenta istatyti inkara i tekinimo stakles ir isukti ji iki 4000 apsisukimu (tiek raso jo specifikacijoje) pasildyti kontaktu ploksteles su pramoniniu fenu gali buti kad kontaktai veikiami inercijos ir silumos pajudes is savo vietos.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.