Pereiti prie turinio

ventes

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    http://carhelp.info/forums/
  • Skype
    dainius.toliusis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilutė/Ž.Naumiesčio4x4
  • Pomėgiai
    off road,auto,tv,dvd,sat,aux, Automobiliu elektronikos remontas,žvejyba,seksas,alus

Paskutiniai lankytojai

1.139 profilio peržiūros

ventes's Achievements

0

Reputacija

  1. As tai prisijungiu diagnostika ir tada reguliuoju daviklio kampa.Duomenys is visu triju davikliu turi buti vienodi.Zinoma imanoma ir taip susiregulioti tik gali ilgiau uztrukti.
  2. Nesvarbu ar kaires ar desines puses juk vis vien nupjauni laikikli.Palei tavo koda turi jis tau tikti tai manau blogai idejas esi.Fronterai klaidu abs,e trinti nereikia pravaziuok 100metru jei viskas gerai lemputes pacios uzges.
  3. Tai taip iseina lauki dvi savaites ir eini i regitra jei ji neregistruoja eini i policija.
  4. Ziurint kokiu metu vitara.Neseniai buvo tokia pat beda pamete zmogelis raktus 2004m vitarai tai atjungiau programiskai.Viskas veikia
  5. Vienas prie vieno buvo mano praktikoj atvaziavo mersas su tokiu pat vaizdu galvoju uzstrigo guolis o pasirodo tarp korpuso ir roliko istriges varztelis 6mm.Itariu kazkas kada nors toki pamete
  6. Taip zinomas ir sitas sprendimo budas,bet jis netinka Fronterai.Kazkada buvau taip padares fronterai su automatine greiciu deze ir kai pats islekiau isbandyti ant sniego pastabdzius tai abs pradejo dirbti isvien ir stabdziai vos vos stabde.Tai islekiau saunei i sankryzos viduri.Nezinau kodel taip ivyko gal kad fronteroi abs sistemoj tera tik trys greicio davikliai.Po sito ivykio niekam nedarau ir net nesiulau tokios nesamones.
  7. Nesamone rasot nera tokio saugiklio kuri istraukus nebedegtu abs lempute.Yra zinoma sprendimu netaisant abs sistemos.Idek lemputes emuliatoriu arba abs lempute prijunk prie airbag lemputes.
  8. Su ziedais fronterai reikalai ne kokie siai dienai alternatyvos nera.Pakolkas ju dar eina rasti srotuose
  9. Nu kad nebutu taip tamsu paaiskinsiu.Uzsirasai koda ant lapelio ir eini i bet kuria autodetaliu parduotuve.Paduodi lapeli su uzrasytu kodu pardavejui ir sakai ,,Prasau man parduokite toki mazdos davikli". Dazniausiai jo vietoje neturi tai uzsako ir parveza.Kaina apie 15e.Nu o toliau viskas priklauso is kur tamstai rankos auga jei nepasitikit savo jegomis tai duodate kitiems ji imontuoti.Kaip rasiau auksciau reikes nupjauti laikikli ir prijungti laida.Nu ir dar kadangi laikiklio nebebus tai atkreipkite demesi i daviklio montavimo kampa tai labai svarbu korektiskam ABS sistemos darbui.Dar dadedu koduku kurie tinka:CCZ1140ABE, CCZ1141ABE, 5213-02-0210P, AS5008. .
  10. 5213-02-0211P stai detales kodas tik reikia metalini laikikli nupjauti nu ir laida pajungti.Tokiu fronteru turiu padares apie 10 visos vaziuoja be problemu.
  11. Reiketu rgb sviesdiodziu kur viename korpuse o kad mirksetu nereikia.
  12. Tai tam ir reikalingi ,,RGB amplifier,, jungiasi 4 juostos po 5 metrus jei viena nuo kitos uzmaitinsi tai kokia srove kris ant pirmos juostos?! Jei 14watu ant metro tai ant visos bus 280w prie 12v bus 23amperai.
  13. Gal kas platinat RGB juostas reiketu 20metru juostos su draiveriais maitinimu stiprintuvais nu komplektuko pilno
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.