Pereiti prie turinio

Gal yra protingu zmoniu?


Faberže

Rekomenduojami pranešimai

Sendien dar karta isitikinau kokia valstibe supuvus , tai kokio b...o reikia moketi privaloma sveikatos draudima jei nesuteikia net pirmos pagalbos. situatsija tokia , zmona visa savaitgali blogai jautes , svaigo galva , jaute silpnuma skaudejo nugara. Pirma mintis buvo, kad persisalde tai nulekem i vaistine, ten prikrove glebi vaistu ir sako nieko baisaus persisaldimas praeis. Nu ir ka prasigidem tas dienas bet nieko gero, sendien isrito manoji sako kad ir kojos tirpt pradejo , tai nieko nelaukdami nulekem i jurininku poliklinika isaiskinom situacija tai bleha dave talona ritojaus vakarui pas seimos daktara, kad paziuretu ir siuntima tirimams israsitu, karoce visiems ten glubako pohui gali dvesti zemen bet be talono niekas nepriims ir anksciau laiko neapziures, bereikalo tik nervus sau sugadinom ir visa nauda. Grize namo isikvietem greitaja gerai, kad normalus daktarai pasitaike paiskinom visa situacija tie net pakraupo, sako kas ten per debilai dirba, tai isveze manaja i ligonine pirminei apziurai ir tirimams padariti. Tai vat kokia sistema pasmus pinigus anksciau laiko lupa o kai reikia pagalbos tai nesulauksi.

 

Greitoji atvaziavo? Neaisku ko cia putoji.

 

PS Susidaro vaizdelis kad leisti putas tai protingo zmogaus pozymis.

Graikai organizuoja grupinius pasisukavimus tai jie protingi, o lietuviai neorganizuoja tai jau nebeprotingi?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 121
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Greitoji atvaziavo? Neaisku ko cia putoji.

 

PS Susidaro vaizdelis kad leisti putas tai protingo zmogaus pozymis.

Graikai organizuoja grupinius pasisukavimus tai jie protingi, o lietuviai neorganizuoja tai jau nebeprotingi?

Greitoji atvaziavo :D 0 ka ji gydo?Turbut nebuvai susidures,gerai jeigu nuveze i klinikas tai dar paziures kas do liga,o kitur ziuri ar mokesciai sumoketi jei pora men. ne, mirk prie duru.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greitoji atvaziavo :D 0 ka ji gydo?Turbut nebuvai susidures,gerai jeigu nuveze i klinikas tai dar paziures kas do liga,o kitur ziuri ar mokesciai sumoketi jei pora men. ne, mirk prie duru.

 

Pala pala, grizkim prie klausimo formulavimo - zmogus nepatenkintas, kad reik PSD moket ir tvirtina, kad uz tai nieko negauna.

Pasirodo, kad greitoji atvaziavo, o ir gydytojai normalus pasitaike. Atvezus i gydymo istaiga, jei mokestis sumoketas, pamatys kad sumoketas ir mirt prie duru nieks nelieps.

 

Tad kame problema? O gal dabar jau klausimas transformavosi i greitosios gydytoju teikiamu paslaugu asortimenta?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai daug tiesios, taciau pamirstama, kaip meris rašė kad viskas eian spirale, buves varguolis tapes "šeimininku" buna daug agresyvesnis ir piktesnis nei pries tai buves ;)

kaip revoliucijos sueda savo gimdytojus, kaip visokio plauko 'atsiverteliai" buna arsesni uz "tikruosius" tai ir cia...

drakonas žuvo....tegyvuoja drakonas, o Lietuvių tautosakoje tai apibūdinama "trūkt už vadžiu - vėl iš pradžių"

pasikartosiu - viskas gamtoje kartojasi, revoliucijos,krizes ir kitos "stichines" nelaimės...taciau jau tokie sutvėrimai esame kad pragyventas (išgyventas) laikas laikomas "lengvesniu" ir tiek

 

ekonomikos bangavimo cikliškumas 4/5 metai ir 20/25 metai.

stichiniu, nelaimiu, katastrofu ir pan. ~ 18 metu.

Imperiju, sąjungų ir kitų "tautų susiburimu":

politiniais pagrindais suburtu - 50 metu max (glaudziai susije su zmogaus gyvenimo amziumi)

ekonominiais pagrindais suburtu - 20 metu max (glaudziai susije su ekonomikos svyravimo amplitude)

 

vo ..:D aciu kad skaitete :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paėmė įkvėpimas, ačiū, jei perskaitėte.

 

Kas svarbiausia? Savo šikna? Ne. Turi būti svarbu ir Draugai ir Lietuva. Ne tik savas kailis.

Ką jūs patys darot, kad ir draugam būtų gerai? O Lietuvai?

Dėl draugų:

Aš pavyzdžiui uždirbdamas 412 litų dirbdamas visą dieną svajoju dar vasarą ir pakeliauti. O už ką valgyti? internetą susimokėti? Čia mano bėda sakyčiau, kad nesu geresnis nei kiti. Nes jei būčiau geresnis, matyt ir geresnį darbą turėčiau, ir geriau apmokamą. O geresenis nereiškia, kad geresnius pažymius turiu univiere ar turėjau mokykloj. O kaip aš juos užsidirbau ir kaip aš dirbu. Net ir gaudamas tik tiek šiandien užsukau pas draugą į garažą, kuris žinau kad tikrai pietum nieko nevalgė ir atnešiau bulkutę su džemu už 1,09 lt. O nešnekėjom kelias dienas. Turit tokių draugų? Ką dėl draugų padarot? Nekalbant apie nepažįstamus žmones. Žinau, su dabartine Lietuvos situacija 95 procentai gavę kažką spjaus į veidą. O kaip kiti 5 procentai? Gal darant kažką gero po metų jau bus ne 5 o 10? O gal kada ir kas kitas bėdoj padės.

 

Lietuva:

Ką jūs gero padarot Lietuvai? Mokesčių mokėjimas dar nėra gero darymas. Kiek jūsų laužo kelių eismo taisykles dėl savo komforto? Skubėdami į darbą, gimines? Gal pagaliau nustokit skubėt? Nebandykit šikna apsėst 5 darbų? Patiem ant dūšios bus geriau. Keliuose bus mažiau bardako. Ir medikų mažiau reikės vaikyt. Pagalvokit pirma apie save. Kiekvienas veiksmas kažkuo įtakoja ne tik jus bet ir aplinkinius. Prieš geltoną sustot. Negi žmona iš namų išmes už minutės vėlavimą? Darbdaviai, kreipiuosi į jus, ar jum geriau chaltūrnykus samdyt ar diplomuotus žmones? Pigiau chaltūrnykus, bet gal nuoširdus diplomuotas žmogelis galės dvigubai tiek padaryti? Kalbėsena su kitais: šitam forume kaip ir kituose, visada nuomonės būna už ir prieš kažkokį faktą. Bet nebūtina caps locku 'šaukt' savo tiesas. Kitiem gal ir minimaliai bet vis tiek stresą turėtų varyt. Taip pat ir realiam gyvenime.

Dėl dviejų darbų. Aišku pinigų užsidirbti irgi norisi, bet jei dirbtumėt vienam ir gerai, ir stengtumėtės pasiekti daugiau, gal kitas kuris šiaip telefonus vakarais atiminėja už tai kad batono nusipirkt, galėtų dirbt tam kurio atsisakėt? Kiek žmonių būtų laimingesnių? -1 jūs ir +20 per mėnesį su telefonais ir be nervinių ligų ar dar blogiau- sumušimų?

 

Išvados: Kiekvienas turi žiūrėt ne tik savęs, bet ir aplinkinius, ir ne tik draugus, bet bet ką su kuo yra koks nors kontaktas. Ir jei darysit geriau patys, ir darys geriau daug žmonių, ir jų daugės, viskas pagerės net ir valdžiai vagiant. O gal šitaip atsirastų ir kažkokia grupė žmonių kuri pradėtų reikštis garsiau nei aš forume? Viskam reikia laiko. Lietuvoj visi PER DAUG skuba.

 

Beveik siūlyčiau padaryt kažkokį 'klubelį' kurie tiesiog pasirašytų laikytis VISŲ kelių eismo taisyklių ir neskubėtų. Net kokiais lipdukais būtų galima įformint. O gal kada kas ir dėmesį atkreips ar prisijungt pasiprašys. Čia būtų pirmas žingsnis į geresnę visuomenę, o ne toią, kuri kaulą būtų pasiruošus atimt iš kito. Tokį pasiūlymą pateikiau dėl kelių eismo, nes žinau kol kas tik vieną visų čia besirenkančių pomėgį- ratai, keliai ir bekelės. Po to veiklą galima ir tobulint.

 

Nežinau ar ką supratot, tiesiog mano 21 metų širdelė suplakė šitaip. Daug neturiu, bet tikrai kitų gerovės dėl to neaukosiu. Ačiū už dėmesį. P.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas gerai aprasyta siektina būsena, zinoma pas windy dabar jaunatviskas entuziazmas bei idealizmas, jėgų euforija..taip ir turi buti ;)

viskas po truputi apsislifuos, prisitrins, truputeli pasikeis (pribles) jaunoje sirdyje kunkuliujantis vulkanas, po truputi bus is naujo sudelioti prioritetai,perkainotos vertybės svarbu tik kad nebutu "kaip visada" kaip vertybės nukainojamos galutinai ir tampa bevertemis ;)

todel visas revoliucijas ir darė "jaunimas su savo idealais ir bekompromise "tiesos" nuomone"

p.s. Šių dienų aktualijose windy komentaras nuskambėjo kaip jaunojo trockisto 1930 metais :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galėsiu parašyt, jei kas primins :) Šiandien blondinė senamiesty bandė išsukt iš kiemo su kažkokiu minivenu, niekas jos nepraleido buvo kamštis. Parodžiau vienai mašina, kad sustotų, išėjau į gatvę. Praleidom panelę ir nuvažiavo pamirkėsjus lempom. Ir pats gerai pasijaučiau ir kitam gera. O tas tikrai nesugaišo niekur per kamštį. Manau, kad verta gyvent būtent dėl tokių dalykų.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

biggrin.gif jo, aš irgi dažnai išlipdavau ir priėjęs padėdavau išvažiuoti... pats noriu kairėn pasukti "T" sankryžoj, iš kairės važiuojantiems raudona bet tarpo nepalieka išvažiuoti... kemša sankryžą, ...pamirksiu šviesom ir rodau rankom - palikti tarpą, leiskit išvažiuoti... o boba man fuck'ą parodo... biggrin.gif O kitoj panašiai prieinu ir bandau pasakyti, kad reikia palikti pravažiavimą ir kitiems, tai man sako "aš tiesiai važiuoju, aš važiuoju tiesiai"... tipo ji važiuoja tiesiai ir nichrina nemato kas iš šono darosi... biggrin.gif o dar būna biški piktnaudžiauju gabaritais - savo džipu užtveriu kitiems srautą, kad pagaliau sustotų ir kitiems leistų išvažiuoti... nes pasitaiko tokių naivuoliu, kurie kantriai laukia, kol kas nors praleis... a tie net nepastebi... akys mato tik tiesiai biggrin.gif

 

na bet mes čia jau nuo pagrindinės temos nukrypstam...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

čia irgi neblogai... "Gerb. Premjere, noriu viešai išsakyti argumentus, kad Lietuvos ir ypač Vilniaus gyventojai žinotų, kad dar nebuvo tokios valdžios, kuri taip nemylėtų Lietuvos sostinės.

Premjere, per laikotarpį, kai Jūs pradėjote vadovauti Lietuvos Respublikos Vyriausybei, o Jūsų partijos atstovai Vilniaus miestui, savivaldybės skolos ir finansiniai įsipareigojimai padidėjo puse milijardo litų...."

http://www.taip.lt/naujienos/a-zuokas-del-vyriausybes-piktybinio-kenkimo-sostinei-vilnieciu-interesus-ginsime-teisme-.html

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As zmogus ganetinai mandagus kely,bent jau as taip manau, bet siandien susinervinau. vaziuoju gatveje kur i pora minuciu masina atvaziuoja, meistras varo fura (rodo kad vaziuotu) skersai kelio, mato kad atvaziuoju net nepristabde jos. fura i kelia ivaziavo gal metra, kelio plotis 10m . Stabdo mane, saukia. ranka butu furai parodes, kad palauk, buciau sustojas praleides, nors labai laiko nebuvo. Blet egoistu nemegstu. Jam matai dirbti reikia , o kitiems trims (dar pora masinu uz manes buvo)tai nereikia nieko.

 

Atsiprasau ne i tema...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko neprimena?

 

 

Buvo kartą tokia Timbuktu gentis. Ji turėjo savo irklavimo komandą, kurią išlaikė ir kuria pelnytai didžiavosi.

 

Nusprendė kartą Timbuktu genties vyresnieji surengti varžybas su viena garsia japonų irklavimo komanda. Netrukus buvo pasirinktas laikas, vieta ir nuspręsta, kad kiekvienoje komandoje turi būti po 8 dalyvius. Abi komandos norėjo pasirodyti kuo geriau, todėl treniravosi iš peties.

 

Pagaliau atėjo lenktynių diena. Abi komandos atrodė puikios sportinės formos. Startas. Finišas. Japonų komanda laimėjo užtikrintai – visu valties korpusu.

 

Timbuktu komandos ir visos genties nuotaika buvo prasta. Genties vyresnieji negalėjo pakelti tokios gėdos. Jie nusprendė nenuleisti rankų ir susitarė su japonais lygiai po metų organizuoti pakartotines varžybas.

 

Negalima buvo gaišti nė minutės. Jau kitą savaitę genties vyresnieji susirado ir pasamdė žinomų analitikų grupę, kuri turėjo ištirti esamą situaciją komandoje ir rekomenduoti optimalų sprendimą.

 

Analitikai pasiraitojo rankoves ir kibo į darbą. Po kelių įtempto darbo ir detalios analizės savaičių buvo išsiaiškinta, kad japonų komanda sudaryta iš 7 irkluotojų ir 1 kapitono, o Timbuktu komanda sudaryta iš 7 kapitonų ir 1 irkluotojo.

 

Susipažinę su tyrimo ataskaita genties vyresnieji pademonstravo neįtikėtiną įžvalgą: jie kreipėsi į žinomą konsultavimo kompaniją ir paprašė patarti, kaip reikėtų restruktūrizuoti irklavimo komandą.

 

Konsultavimo kompanija sutiko padėti Timbuktu genties vadovybei. Į Timbuktu gentį buvo komandiruota grupė geriausių konsultantų. Po kelių mėnesių intensyvaus darbo konsultantai pateikė savo išvadas – Timbuktu irklavimo komandoje yra per daug kapitonų. Konsultantai taip pat pasiūlė šios problemos sprendimą – Timbuktu komandos struktūra turi būti pakeista!

 

Toliau sekė ilgas ir alinantis restruktūrizacijos projekto diegimo etapas. Galutinis komandos sąstatas atrodė taip – 1 irkluotojas, 4 kapitonai, 2 vadybininkai ir 1 vyr. vadybininkas. Be to, buvo nuspręsta pagerinti irkluotojo darbo sąlygas ir pasiūlyti naują atlyginimo ir skatinimo schemą.

 

Pagaliau išaušo ilgai laukta revanšo varžybų diena. Visa Timbuktu gentis prigludo prie televizorių ir užgniaužusi kvapą laukė.

 

Šį kartą, beje, jau dviem valties korpusais, vėl laimėjo japonų komanda.

 

Timbuktu genties vyresniųjų sprendimas buvo griežtas, bet teisingas – už netinkamą pasirodymą prestižinėse varžybose iš komandos jau sekančią dieną buvo atleistas irkluotojas. Komandos kapitonai už pasiaukojamą vadovavimą ir komandos motyvavimą paruošiamuoju laikotarpiu buvo apdovanoti vertingais prizais ir piniginėmis premijomis.

 

Ta pati konsultavimo kompanija atliko naują išsamią analizę, kuri parodė, kad strategija buvo gera, motyvacija taip pat, tačiau kitos priemonės – pasenusios, ir jas reikia tobulinti.

 

Šiuo metu Timbuktu genties vyresniųjų nurodymu irklavimo komandai nupirkta naujos konstrukcijos valtis, o visuose genties laikraščiuose patalpinti skelbimai, siūlantys užimti vis dar vakuojančią irkluotojo vietą.

 

 

 

 

http://www.lyderiulaikas.smm.lt/ll/index.php/savivieta/kvepianios-istorijos.html

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

3.3 milijardo skolinsis valstybe kad padengti snoro indelius.................... Nu Ir Ka............ Cirkas:) Teesiasi// Kazkas Gal Pasedet turetu bet matyt nesedes :)))))) Blia I Kur Is Cia PYZDYNT???????????????2 sunis ir anukus Pasiimc ........Kartu,,,,,,,,,,,,

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas gerai aprasyta siektina būsena, zinoma pas windy dabar jaunatviskas entuziazmas bei idealizmas, jėgų euforija..taip ir turi buti ;)

viskas po truputi apsislifuos, prisitrins, truputeli pasikeis (pribles) jaunoje sirdyje kunkuliujantis vulkanas, po truputi bus is naujo sudelioti prioritetai,perkainotos vertybės svarbu tik kad nebutu "kaip visada" kaip vertybės nukainojamos galutinai ir tampa bevertemis ;)

todel visas revoliucijas ir darė "jaunimas su savo idealais ir bekompromise "tiesos" nuomone"

p.s. Šių dienų aktualijose windy komentaras nuskambėjo kaip jaunojo trockisto 1930 metais :D

bet pas zmogu mintys tikrai teisingos.kad nors kas 20tas zmogus pabandytu padaryt tai ka jis raso.........

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norite sužinoti kodėl taip yra ? Windy gerai sako. Bet reikia pažiūrėti truputį į praeitį ir vualia ! CCCP (SSRS), komunizmas, KGB ... padarė savo. Dabar kiekvienas žmogus žiūri savęs, o ne bendros gerovės. Kaip istorija parodė , mes sugebam susitelkti bendram tikslui tik ištikus kažkokiai nelaimei/priespaudai ar pan.

 

Nori kažką pakeisti ? prašom - gyvenam ne RUSSIA (ačiū Dievui) , o Lietuvoj kur galioja šiokie tokie įstatymai ir tau suteikta teisė teikti įstatymų pakeitimus asmeniškai kiekvienam !

Netiki ?

Patikėk ;) Tai tiesa ;)

(grįšiu - pratęsiu)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norite sužinoti kodėl taip yra ? Windy gerai sako. Bet reikia pažiūrėti truputį į praeitį ir vualia ! CCCP (SSRS), komunizmas, KGB ... padarė savo. Dabar kiekvienas žmogus žiūri savęs, o ne bendros gerovės. Kaip istorija parodė , mes sugebam susitelkti bendram tikslui tik ištikus kažkokiai nelaimei/priespaudai ar pan.

 

Nori kažką pakeisti ? prašom - gyvenam ne RUSSIA (ačiū Dievui) , o Lietuvoj kur galioja šiokie tokie įstatymai ir tau suteikta teisė teikti įstatymų pakeitimus asmeniškai kiekvienam !

Netiki ?

Patikėk ;) Tai tiesa ;)

(grįšiu - pratęsiu)

Teisiu Mes Turim Net Perdaugokai o vat igivendint nerealu nes-istatymai geri tik jie nevykdomi jokios atsakomybes- 1 lietuva juodziai kita-savi. pagal tai-traktuojami visi istatymai....mokamos iseitines. statomi objektai kurie nah nereikalingi..... Taigi.....NEGRU VERGU SALIS O tiksliau Konclageris.....Svarbu susimoket uz sildyma.............

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.