Pereiti prie turinio

Danas35

Nariai
  • Pranešimai

    119
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas Danas35 turinys

  1. Tai nėra jokio reikalo per Čečėniją važiuoti. Važiuoji iki Vladikavkazo ir iš ten lendi tiesiai į Gruziją. Tai yra vienintelis perėjimo punktas Rusija-Gruzija. O jau iš Gruzijos gali ar per Azerbaidžaną ar per Turkiją, kaip kam patogiau.
  2. Turėjau tokių pačių planų prieš du metus. Tačiau įvažiavimas tik su "carnet de passage" o jis kainuoja min 200EUR + depozitas 6000Eur kurį grąžina kai parvažiuoji atgal. Lietuvoj nepavyko rasti kas išduoda, artimiausias punktas Lenkijoje. Išduoda per mėnesį, turi įvažiuoti ne vėliau nei mėnesis po išdavimo. Vienu žodžiu gemarojus. Tuo pačiu išvažiuojant suskaičiuos kiek pramynei šalyje kilometrų ir susimokėsi už "pigų kurą" maždaug 10km - 1EUR. Tuo metu dar buvo ir privalomas gidas jei įvažiuoji savo automobiliu su turistine viza, bet girdėjau kad dabar jau nėra privaloma. Vienu žodžiu apsiribojom Turkija ir Gruzija. Lėktuvu gausis kelis kartus pigiau.
  3. Maždaug pusė kelio iš apačios, kur anksčiau buvo ekstremaliausios vietos ir važiuodavom pačia upelio vaga, dabar paprastas žvyrkelis. Toliau dar liko galiukas pelkės apie 100m, kur reikia per viršų apvažinėti.
  4. Deja Meri - upelio nebeliko Praeitais metais juo pravažiavo miškovežiai ir dabar plačiausia autostrada toj vietoje. Labai gaila. O Toyota gavosi tiesiog superinė.
  5. Renginys tikrai puikus, tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Viskas kompaktiškai vienoj vietoj, jokių nereikalingų kilometrų sukimo, visą dieną važiuoji vien ten kur ištikro įdomu:). Labai ačiū, būtinai dalyvausiu ir kitam etape kai tik bus.
  6. Geltona toyota sėkmingai gryžo namo vakar vakare. Ačiū visiems už kompaniją.
  7. Man iš ryto galvą skaudėjo. Čia jaučiu organizatoriai irgi bus ranką prikišę...
  8. Mes prie Šiaulių prisijungsim ir su dar dviem Toyotom sudalyvausim ir renginį ir sodyboj
  9. Gal galima plačiau paaiškinti kodėl važiuojant serpantinais su palėtintoju reikia kad nebūtų centrinio difo blokiruotė įjungta? Kažkaip nesuprantu kodėl to reikėtų.
  10. Pilna instrukcija anglų kalba pridedu. CDL knopkė brangiai kainuoja ir deficitas. Puikiai tinka knopkė su užrau ECT (čia nuo automatų). Sėkmės. CDL.pdf
  11. Plovimas nepadeda visiškai. Realiai padaro tik blogiau, stringa iškart mirtinai.
  12. Usaulius sprendžia šią problemą. Važinėja visi langai kuo puikiausiai, technologija nesidomėjau, bet tikiu kai gryš iš karpatų pasidalins patirtimi
  13. http://www.youtube.com/watch?v=J9nallat6HA&feature=youtube_gdata_player
  14. Diskai dar bus geri, keist nereikia...
  15. Kodėl nereikia stovėti šalia traukiamo džipo? http://www.liveleak.com/view?i=f8d_1358386081
  16. Buvau keturiuose renginiuose šiemet, ir be jokių abejonių pats geriausias "Gintarinis pajūris".
  17. Graži daina o priedainis išvis džiuginantis
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.