Pereiti prie turinio

patarkit kiek galėtu kainuoti 2,8 patrulio variklis


Rekomenduojami pranešimai

stoteliaunevaryk ant manes. ne toks as baisus kaip atrodau :D. tiesiog rasinedamas uzmirsau klausima. praputimo esme tame, kad i cilindrus nedideliu, bet pastoviu slegiu leidziamas oras ir ziurima (manometru pagalba) kaip greit ar negreit jis is ten iseina. visu plonybiu ir as nelabai zinau, bat esme yra tokia. anksciau minejau kiek pirkau auto tokiu budu - nesudegiau nei karto

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neteko dometis NP GR varikliu kainom (is esmes nevertinu siu mataru), bet manau, kad kainos bus skirtingos, prikausomai nuo to "...kaip pasiseks..."... Senelio NP (3,3td) variklio ieskojau, - tas kurio nespejau paimti kainavo 300 Lt, - dabar toks pat yra, bet be 1500 Lt sako neatiduosias... :blink: Palyginimui 3,3 D varikliai 500 Lt - 700 Lt, bet veikiausiai gali atsirasti tokiu kurie ir uz 200 Lt atiduotu, bet cia tik jei pavyks "uzsirauti" ant tokio pasiulymo... :unsure:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

praputimo esme tame, kad i cilindrus nedideliu, bet pastoviu slegiu leidziamas oras ir ziurima (manometru pagalba) kaip greit ar negreit jis is ten iseina. visu plonybiu ir as nelabai zinau, bat esme yra tokia.

Čia trupučiuką to metodo plonybių :

-Jei variklis tepalus "valgo" tai to prapūtimo rezultatas būna geresnis už idealų ba tepalas tarp žiedų itin gerai sandarina variklį - patikrinta nekartą, prie viso to dar reikia ir žinot per kiek laiko ir kiek turi krist slėgis konkrečiam varikliui, geriausiu atveju tokiu būdu gali nustatyt kuris vožtuvas nesandarus o ne bendrą variklio būklę. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nes zinau kad reiks nes jau trecia remontine dejau tarpine tai kiek zinau paskutinis kartas kaip ir:( ar klystu?

Šiaip tai remontinės tarpinės naudojamos tada kai blokas šlifuojamas - galva gi kaip stalo viršus ( čia apie dyzelio galvą su prieškamerėm ) ir nušlifavus labai nedaug kas ten keičiasi . Jei nuo perkaitinimo buvo pasidarius panaši į propelerį tada truputį kitoj vietoj slypi dar viena bieda - būna kad pabėga paskyrstymo velenėlio guoliaviečių centriškumas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.