Pereiti prie turinio

KADA TRUKS KANTRYBE


gince

Rekomenduojami pranešimai

Dirbti niekas netingi garbusis bet iškyla klausimas toks vienas - kur nueina tie mūsų uždirbti pinigai, kaip jie panaudojami ? Mokesčius vienokiu ar kitokiu pavidalu mokam visi tik klausimas - kur tie pinigai dingsta kad lopant biudžeto skyles reikia karpyt pensijas , atlyginimus . Suprasčiau dar kad karpytų tiems kurie dėlioja popieriukus iš vienos krūvelės į kitą bet kai karpo atlyginimus tiems kurie rizikuodami savo gyvybe gelbsti kitų kailius tikrai nesuprantama.

Patylėsiu apie tuos milijardus kur dingsta nežinia kur - ar nors vienas realiai buvo nubaustas už ekonominius nusikaltimus ? Nu kažkaip nepamenu tokio atvejo kad cypėn kas būtų sėdęs už valstybės turto iššvaistymą.

Tad prie ko čia tingėjimas, brangesnis žaislas vaikui ar "MAXIMOS" pirkėjai (žmonėms valgyt tai reikia) - esmė gi išrinktųjų požiūryje į tą pačią savo Tėvynę ir jos tolimesnį likimą.

 

Ar problema yra uždirbti per mėnesį kelis šimtus valstybei, o visą likusį sau į kišenių susidėti? (jeigu dirbant pagal verslo liudijimą)???????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 201
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Paskutinius nesa i banka, kad nelikt skolingais. Uz visa padeti turi atsakyt ekonomikos pakilimo valdzia, nes Ji mus aveles gane ir nugine i tokias "pievas" , kurios siandien nera "zoles". Jei jie suklydo (arba nutylejo, kad taip bus) tai turi ir atsakyt. Paprastas mirtingasis suklydes juk atsako.

Na,su situo teiginiu drisciau nesutikti.Visi daro "bizni".Bankai taip pat.Jei zmogus, uzdirbantis 1000-1500 litu, drista imti is banko 300 000-400 000 lt paskola,tai cia jau jo ,o ne valdzios problema.Kvaili ir baznycioj musa.Nieks uz rankos i ta banka nevede.|Vede noras daug ir greitai vartoti.Pasekmes buvo uzprogramuotos is anksto.Bankai prisigamino sau vergu minimum 50-ciai metu i prieki ir tiek ;) .Lietuviskai mastant-kas cia blogo??Biznis.A,kad naivuoliu pilnos pakampes,tai tik rankom patrint reikia :D .Reikejo susimastyt tada,kai atlyginimai buvo 5-6 kartus mazesni uz ES vidurki,o butu kainos didesnes nei Berlyno centre.

Taip,kad paprastas mitingasis dabar pats atsako uz savo gobsuma,naivuma ir neisprusima.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir taip, ir ne. Mirtingasis, taip, kaltas, kad eme ta paskola, o valdzia, kad sudare palankias salygas tam ivykti. Mes tik aviu banda, patranku mesa, molis, kuri galima minkyt kaip tik nori (aisku iki tam tikros ribos). Kai is teliko ekranu girdi, kiek pamenu net pacio Adamkaus raginima gyvent JAU SIANDIEN geriau, aveles pakelia galvas ir suklusta. Salies seimininkas (ukininkas) neleistu savo avelems persivalgyti siandien, kad nereiktu badaut rytoj. Dar viena beda, kad mus aveles valdo ta pati aviu banda tik ilgesniu plauku. Tarp ju siandien rast kalta yra sunku, nes tai banda ir nera kaip parodyti pirstu, kuris is ju kaltas. Kas galetu atvest Lietuva i pakilimo laikmeti?

1 Teisingas salies vadovas(Prezidentas) ir iki 10 zmoniu artimu jam zmoniu grupe. Dykaduoniai seimunai tik ora gadina. Ministeriju biudzetininkai turi mazet 75% ir ju pagrindine funkcija turi but ne pazymu ir kt popiereliu israsymas, bet PATARIAMOJI, dirbanti ir pavaldi Prezidentui.

2 Turi gryzt i Lietuva musu tikejimas -Pagonybe. Kadangi tikejimas yra ne paskutineje vietoje zmpgaus gyvenime, tai leistu Tautai pasijust iskirtine ir susigrazinusia tai ka jega ateme krikscioniskas pasaulis. PAziurekit. kaip krepsinis sujudina Tauta, nes jis yra musu pasididziavimas. Kodel nauja Tautos atgimima nesusieti su NESUSITEPUSIA Pagonybe. Apie kunigus -tvirkintojus prisiklausome sociai ir ar po to galime jais tiketi? NE!

3 Turi but neisvengiamas baudziamumas su didziausia bausme-mirtimi ir butinai viesu ivykdymu. Gal tada koks seneliu zudikas uz 100 lt susimastytu ar verta, nes jau po savaites galetu atsidurt LUkiskiu aiksteje kilpoje. Jei kriminogenine situacija turetume kaip Norvegijoje (iki lietuviu ), pagalvokit kiek sutaupytume NESAUGODAMI nuo vagiu savo turto.

4 Na ir aiku, Tauta turi turet SAVO Valstybini banka, kuris teiktu paskolas verslui su mizerinemis palukanomis kaip tai yra daroma Kinijoje. Sio banko uzdirbti pinigai liktu Lietuvoje, jie neisvaziuotu is musu. Kodel jo nera? O todel, kad tai priverstu pasitraukt is Lietuvos kitus komercinius bankus, nes masiskai is ju atsikiminetu zmones pinigus del nepatikimumo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ir reiskia, kad viriausybe, seimas- finansines grupuotes dalys, kurem rupi super pajamos , viskas , kas liecia LR pilecius -dzinnnn. Deja, nera Lietuvoj tuo Liderio, kuris galetu su bendraminciais ir pileciu palaikimo reformuoti ta supuvusia sistema. Isejome is vienos sajungos-papuolem i kita, bet b..s tas pats, vel sokam nepagal savo muzika... :mellow:

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

įdomus temos pavadinimas :) Gince, neįsižeisk, mažai kas tave pažįsta, pasipasakok - pats esi seniai lietuvis ? wink.gif

o tai šių dienų neramumų rytuose fone tokios temos visokių minčių pagimdo... biggrin.gif

 

Mieli tautiečiai, visi norėjome laisvės - dabar ją turime demokratijos vardu.... tos pačios laisvos demokratijos vardu vėl leidžiamos raketos į svetimą šalį, kuri nori gyventi irgi kaip Med rašo "su savo religija ir savo įstatymais...." ir regis visų bėdų priežastys visai ne ten, kur mums daugeliui naiviai atrodo... juk rinkimuose rinkdavom ir kitokius, bet esmė vis vien nesikeitė...

 

o, naujiena kokia atsirado... http://kantas.net/ unsure.gif

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teisingas atsakymas į temos klausimą-NIEKADA

Avių bandai taip ir reikia...Kitas reikalas būtų, jei neturėtų ką ėst, nes, kaip žinia, alkanas žmogus tampa piktas ir agresyvus, kas ir padėjo laimėti daugumą revoliucijų :) Lietuviams tai neaktualu ir nepanašu, kad kada nors bus aktualu...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar problema yra uždirbti per mėnesį kelis šimtus valstybei, o visą likusį sau į kišenių susidėti? (jeigu dirbant pagal verslo liudijimą)???????

Ir prie tų kelių šimtukų dar kokį vieną kitą tūkstantuką akcizų, PVM , PSD ar dar kokių kitokių mokesčių pavidale sumokėt ir girdėt kad pastoviai skylė biudžete, matyt močiutę prie prekystalio stovinčią ir žiūrinčią į dešrą kuriuos negali įpirkt ir vargai ar kada galės.

Paaiškink, jaunuoli, tai gaisrininkui lendančiam į ugnį kad ištrauktų kokį girtuoklį ar mokytojai kuri ir tavo vaikus mokina, ar tam pačiam kariškiui.

Sorry kad piktokai pasakiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mokesčiai tūri būti ir juos doras pilietis privalo mokėti - nes dalis jų grįžta (bent jau buvo taip ir turėtų būti) darželiais, mokyklomis, nutiestais keliais, socialinio draudimo išmokom, tu pačiu gaisrininkų, kareivių ir medikų pagalba.... ir kitokių gerbūviu.... gyvenam gi ne kaip Afrikoj... bet bėda, kad mes daug ko nežinom, kas kaip ir kodėl vyksta aplinkui... o dažnai net ir nenorim žinoti, o tamsus žmogus lengvas grobis kad ir tiems greitiems kreditams...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O žinot kur dingsta tie pinigėliai tikrai vertėtų žinot.

Teko girdėt kaip ir už kiek buvo remontuojami kariuomenės unimogai. Graudu ir pikta pasidarė - per metus po kelis kartus "kap. remontus" už keturženklias ir penkiaženklias sumas ir finale parduoti už grašius kaip morališkai pasenusi technkika. Pirštinės , kuriuos vertos nuo 50 iki 100, perkamos po 200 pinigų. Na bent rankos juose nešaltų vyrams bet kad ir to nėra - tokio pat storio kaip ir WURT paprastos odinės darbinės pirštinės.

Ir dar būtų galima pririnkt kalnus pavyzdžių , ir nebūtinai iš kariškių gyvenimo kur pinigėliai švaistomi į kairę ir dešinę. O pinigėliai tai gi mūsų visų sudėti į bendrą katilą kad dirbtų vardant tos Lietuvos. Tai kad ta pozicija numest kelis šimtus valstybei ir nesukt dėl to galvos nelabai tinka. Man , pvz. , įdomu kas yra daroma su tais mano pinigais kuriuos atiduodu į valstybės rankas ir kam jie yra panaudojami.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kam vakarais nesimiega, gal čia patiks pasiskaitinėti... homosanitus

 

ištrauka:

"Didelis būrys šimpanzių uždarytų milžiniškame narve gyvena savo gyvenimą...na, ne visai savo – kiek pakoreguotą amerikiečių mokslininkų. Viename narvo kampe įrengtas prietaisas su atsikišusiomis iš jo svirtimis. Keletas narvo gyventojų buvo pamokyti svirtį traukti žemyn – rezultate šio veiksmo iš skylutės prietaise iškrisdavo spalvotas plastikinis pagaliukas. Kitame narvo gale buvo įrengtas prietaisas su skylutėmis pagaliukams įkišti, šalia pilna dėžė maisto beždžionėms po stiklu. Žodžiu, viskas paprasta, netgi ir beždžionėms – patrauki keletą kartų svirtį, gauni „pinigėlį“ ir eini „nusipirkti“ savo banano, arba vynuogių kekės – priklausomai nuo „pinigėlio“ spalvos. Ilgainiui, visos narve esančios ir esantys suprato svirties – skylutės paskirtį ir to naudą – kiši užsidirbtą pagaliuką skylėn ir bananas tavo. Kas gi nutiko šių gyvūnų narve po kelių savaičių, mėnesio? Lygiai tas pats kas vyksta ir žmonių pasaulyje – vieni gyvūnai lupo svirtį ištisai be perstojo, kiti darbą dirbo kada ne kada, dar kiti atiminėjo iš darbštuolių „prekes“, dar kiti tingėjo ir svirtį tampyti, ir atiminėti – jie tiesiog stovėjo prie „prekybos centro“ ir gailiomis akimis kaulijo skanėstų iš tų, kas jų turi. Beždžionių pasaulyje prasidėjo tikras socialinis-ekonominis gyvenimas, visai kaip pas mus, pas žmones. Ir esu daugiau nei tikras, kad 3-4–tos kartos palikuonys jau imtų gaudytis procentuose............"

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

... parvaziuoju i Lt ir isleidziu begales pinigu,o dirbantieji kavineje,parduotuveje ar kur tai dar ziuri kaip i liaudies priesa. Taip sunku Lt bet niekas pirmoje eileje negrudo tu zmoniu i bankus ir imti begales kreditu uz kuriuos reikia ilgai moketi ir verkti... bet kad Lietuvis nori dar ir pasirodyti kad turi viska ir Euro remonta ir automatine skalbykle ir tt .. del to sh...o lenda i kilpa. Taip kad ne vien valdzia reiketu keikti.. ir verkti ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesa tai, kad daugelis atsakymų slypi paprasčiausioje biologijoje - pasąmonė, kur glūdi instinktai, elgesio šablonai, reakcija į stresinę situaciją susiformavo gerokai ankščiau, už sąmonę, kuri turėtų padėti išsirinkti tinkamą elgesį besikeičiančioje dabarties aplinkoje. Yra tik vienas bet :) visi žmonės skirtingi. Tarkim, jei turėčiau neribotą valdžią - valdyčiau griežtai, bet teisingai :D , tiktai žinau, kad mano priimami teisingi sprendimai būtų palaikomi apie 1 % gyventojų, kitiems tai būtų jungas... Yra tokia Hegelio teorema, kurios gerai nepamenu, bet esmė ta, kad valdžia šalyje atitinka didžiosios daugumos lūkesčius - statistinės daugumos, sudėjus ir padalinus visų balsus turim tai, ką turim ir neseniai praėję rinkimai tai patvirtino. Ir pokyčiai žmonių galvose vyksta lėtai, ir žiūrint į tai, kas dedasi pasaulyje aiškėja, kad geriau nebus. Ir jūs kaip norit, o aš šiemet pasisodinsiu bulvių :P

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bulves as ir sodinsiu. Per ziema pasidariau bulviasode vienos vagos ir samadielna traktoriuka...2 lr MB dyzelis, gaz-53 galinis tiltas ..mmmm kaip laukiu pavasario. Visa si politika veda prie maisto trukumo kas sudarys salygas brangimui. Lietuva galetu daug islost jei susirupintu zemes ukio palaikymu, paskatinimu. Siandien visos tos ES paramos-tai tik akiu dumimas. O dar kazkada nori zeme parduot uzsenieciams. Zeme - tai vienas is strateginiu valstybes objektu. Isivaizduokit, puse Lietuvos zemiu susiperka Vakarai ir visa pelna ka is jos uzdirba issiveza pas save. Butu is vis basta. As kartais nesuprantu tokiu pasiekimu kai sakoma, kad va tokia ir tokia UZSIENIO kompanija pastate pas mus gamykla ir sukure kokiu 20 darbo vietu. Joptararai, juk pelnas isvaziuoja atgal i Vakarus. Lieka tik privalomi mokesciai valstybei, darbo uzmokestis, vietoj to, kad liktu VISKAS. Suprasciau, kad girtusi Jono ar Marytes sukurtu bizniu, kurio metu pagamintos prekes parduodamos Vakaruose, o pelnas tarkim paliekamas Lietuvos aludeje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bulves as ir sodinsiu. Per ziema pasidariau bulviasode vienos vagos ir samadielna traktoriuka...2 lr MB dyzelis, gaz-53 galinis tiltas ..mmmm kaip laukiu pavasario.

 

Pavydžiu ir džiaugiuosi tamstos sugebėjimais (dėl traktoriuko) - kad aš taip mokėčiau :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

įdomus temos pavadinimas :)Gince, neįsižeisk, mažai kas tave pažįsta, pasipasakok - pats esi seniai lietuvis ? wink.gif

o tai šių dienų neramumų rytuose fone tokios temos visokių minčių pagimdo... biggrin.gif

 

Mieli tautiečiai, visi norėjome laisvės - dabar ją turime demokratijos vardu.... tos pačios laisvos demokratijos vardu vėl leidžiamos raketos į svetimą šalį, kuri nori gyventi irgi kaip Med rašo "su savo religija ir savo įstatymais...." ir regis visų bėdų priežastys visai ne ten, kur mums daugeliui naiviai atrodo... juk rinkimuose rinkdavom ir kitokius, bet esmė vis vien nesikeitė...

 

o, naujiena kokia atsirado... http://kantas.net/ unsure.gif

 

 

 

LIETUVIS as ne UZBEKAS : jei tema neaktuali galima naikint ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

... parvaziuoju i Lt ir isleidziu begales pinigu,o dirbantieji kavineje,parduotuveje ar kur tai dar ziuri kaip i liaudies priesa. Taip sunku Lt bet niekas pirmoje eileje negrudo tu zmoniu i bankus ir imti begales kreditu uz kuriuos reikia ilgai moketi ir verkti... bet kad Lietuvis nori dar ir pasirodyti kad turi viska ir Euro remonta ir automatine skalbykle ir tt .. del to sh...o lenda i kilpa. Taip kad ne vien valdzia reiketu keikti.. ir verkti ;)

Nu aš nei kreditų neprisiėmęs , nei lizingui dūšią pardavęs, nei kažką tokio kad prieš kaimyną galėčiau pasikelt pirkęs nesu - ale vistiek nei velnio ne lengviau. :rolleyes:

Valdžia , kokia ji bebūtų , niekada nebus gera - tokia jau ta žmogiška prigimtis. Esmė tame kad mūsų valdžia jau peržengė visas padorumo ribas ir tokio ciniško požiūrio į savo tėvynainius reiktų dar gerai paieškot. Bjauriausia tai kad priėje prie valdžios lovio labai greitai pamirštami pažadai, o dar bjauriau kad mes visi su tuo jau ir susitaike esam lyg taip ir turėtų būt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu aš nei kreditų neprisiėmęs , nei lizingui dūšią pardavęs, nei kažką tokio kad prieš kaimyną galėčiau pasikelt pirkęs nesu - ale vistiek nei velnio ne lengviau. :rolleyes:

Valdžia , kokia ji bebūtų , niekada nebus gera - tokia jau ta žmogiška prigimtis. Esmė tame kad mūsų valdžia jau peržengė visas padorumo ribas ir tokio ciniško požiūrio į savo tėvynainius reiktų dar gerai paieškot. Bjauriausia tai kad priėje prie valdžios lovio labai greitai pamirštami pažadai, o dar bjauriau kad mes visi su tuo jau ir susitaike esam lyg taip ir turėtų būt.

 

Negreit pakves pilecius prie seimo.... :rolleyes:, nebent atsiras koks nors priesas- pagal viska turetu jau buti :D

 

 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad "sėsti" reikia nuteisti... o dažnai "savus" visi "ištraukia" ... na ir advokatai, juk demokratija - nesvarbu iš tikrųjų ar kaltas ar ne, svarbu kaip tai pateiksi ir kaip apsiginsi... jei anksčiau VAGĮ teisme parodydavo, kad visi žinotų ir gėda būtų, tai dabar visi veidus slepia ir išdydžiai apsivogę neatpažinti vaikšto toliau...

 

Jei prieš įstatymą tikrai būtų visi lygūs, tai manau daugiau tvarkos būtų... o dabar už milijoną sodinti neapsimoka (juk pasidalins, atsidėkos)... o už vištą- cypėn...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad "sėsti" reikia nuteisti... o dažnai "savus" visi "ištraukia" ... na ir advokatai, juk demokratija - nesvarbu iš tikrųjų ar kaltas ar ne, svarbu kaip tai pateiksi ir kaip apsiginsi... jei anksčiau VAGĮ teisme parodydavo, kad visi žinotų ir gėda būtų, tai dabar visi veidus slepia ir išdydžiai apsivogę neatpažinti vaikšto toliau...

 

Jei prieš įstatymą tikrai būtų visi lygūs, tai manau daugiau tvarkos būtų... o dabar už milijoną sodinti neapsimoka (juk pasidalins, atsidėkos)... o už vištą- cypėn...

Tai aš ir sakau, teisinę bazę keisti,o ji kaip žinia seimūnu rankose.Užburtas ratas ir tiek.Pradėtu kokinti po vieną, va tada ir jie peršiktu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tarkim siandien vyksta amziaus afera su ta jungtimi is Skandinavijos, tipo busim nepriklausomi. Baltarusai ir rusai atomines tikrai pasistatys uz savas bapkes ir pasiulys Lietuvai papigiai elektra (nes jos bus perteklius), o mes negalesime pirkt kadangi busim N metu isipareigoje pirkt ja is Skandinavu. Nieks uz dyka tu kabeliu nekloja ir juos reiks moket. O mokesim Nn kartu daugiau nei moketume kaimynams. Scenarijus aiskus. Kad ir tas duju terminalas...vilnieciai turbut zino prie Gariunu esancia katilu kuro saugyklas...jos NE VIENA KART NEBUVO UZPILDYTOS nuo to laiko kai buvo pastatytos, nes tai per didele vienkartine investicija jas uzpildyt. Kazkas bapkes padare, pasidalino ir visi ramus. Ramus ir tu saugyklu sargas, kuris saugo tuscias backas netoli 20 metu. Su duju terminalu analogiskai bus. Pasidalins musu pinigus ir vel ieskos "strategines" investicijos. Kai tokie dalykai vyksta, tai net 1 lito i biudzeta moket gaila, nes zinai, kad bus kazkieno pasisavinti arba kokia antra vandens patranka pries mane pati bus nupirkta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.