Pereiti prie turinio

Eghis

Nariai
  • Pranešimai

    180
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    http://www.dominantetrophy.lt
  • Skype
    egidijus.rut

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius-Ukmergė; Dominante Trophy

Paskutiniai lankytojai

1.872 profilio peržiūros

Eghis's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas turite UAZ 469 dokumentus?
  2. Jūs čia galit visko išmokyti, tik ne kaip tiltą suremontuot
  3. Kol kas didelis dėkui visiems. Paskersim, tada matysis kas toiau daryti. Gal trumpai galit nupasakot kaip įstatyti pusašius nepažeidžiant salnikų?
  4. Sveiki, gal kam teko perrinkinėti priekinį tiltą? Pagal pirminę apžiūrą rekės pusašių guolių, salnikų, obuolių sandarinimo gumų ar plaztmasių, nžn kas ten tiksliai. Gal kas esat pirkęs ir galit patart kur ieškot pakankamai kokybiškų ir nebrangių dalių?
  5. Na jei Turistus laikyt jaunuoliais, Openai su + kaip ir prie suaugusių, tai tokiais dalykais ir neužsiima:-). Nederėtų po tokio gražaus renginio uzsiimt kažkokiom razborkėm. Elkimės krikščioniškai - kitame renginyje tokius "alpinistus" galėsite palikti baloje. Po renginio reiktų pasidalint įspūdziais, konstruktyviais patarimais, pabrėžiu KONSTRUKTYVIAIS, kad organizatoriai galėtų patobulinti. Nors Salake nelabai daug ką besugalvosi :-)
  6. Remontas, remontas remontas....

  7. Su gimtadieniu, Jurai, ir kad visi ratai suktūsi!

  8. Pakoreguosiu:iki 33" be gerves ( be gudravimu 'neveikia, sugedus', arba nera arba yra) - Turistai iki 35" su gerve - Open virs 35" - Open+
  9. aha, su Patruliu. Labai gera mintis, gal reikia orgu paprasyt kad perkeltu i turistus?:-) O ka, jei jau turistai nori vaziuot iki 35' tai as didesniu ir neturiu, tik idomu butu paziuret kaip turistai Swamperiu provezas ima :-)
  10. Priskaiciavau pas save 10 sviesos prietaisu - tureciau rast kur, jei nelabai giliai :-)
  11. Sportininkai pas Grigaiti. Cia susirenkam ne sportuot, bet jei jau yra kazkokie rezultatai - norisi teisingo ivertinimo to, ka nuveikei. Is kart perspeju - i turistus netaikau :-). Manau kad del bent panasaus vertinimo visureigiai gali buti paskirstyti pagal mase, iki2t - 33, virs 2 t - iki 35.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.