Pereiti prie turinio

pjelnikas

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Pasvalys
  • Pomėgiai
    medžioklė, off road.

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

pjelnikas's Achievements

0

Reputacija

  1. Kryzmes,purvas, guzas, atkrenta. Kas tie skvorniai? Guolius reiks pažiūrėti.
  2. Sveiki, turiu bėdą, pradėjo vibruoti discaveris.vibracija atsiranda nuo 40km/h iki 60km/h tame tarpe labiausiai jaučiasi. Pradžioje galvojau kad nuo ceilenbloko laikančio priekinį tiltą, nes pastebėjau kad susidevejes.pakeiciau,vibracija liko.kas dar gali būti? Svarbiausia kad atsirado kaip iš niekur. Važiavau mieste, sustojau, po valandos pradėjau važiuoti ir atsirado vibracija. Padekit. Ačiū.
  3. Sveikas, paziurek ar isvis yra kibirkstis. Nors ir viska ten pakeitei vistiek pazek. Jei dirbdamas motoras užgeso, pažėk kibirkštį, jei nėra, ieškok plono laidelio į "skaičiuotuvą"ar kaip jis ten vadinasi. Nes mano juodžkiui taip buvo, užsikurdavo, važiuodavo, užgesdavo ir nebesivesdavo. Meistrai kokiu tik spejimu neturejo, o buvo tas laidelis prasitrynes ir nekontaktuodavo.
  4. Nesigervinu, tik turiu atliekama galvoju kodel gi neidejus,jei tai imanoma.
  5. Sveiki, norejau pasikonsultuoti, ar yra kas isidejes i discoteka papildoma generatoriu. Jei taip tai butu idomu kaip ir kurioje vietoje imontavote.jei galit pasidalinkit patirtimi.
  6. as zinau, kad mes vairuojame mums geriausios markes visureigius :rolleyes:/>:)/> , bet gal vistiek kam nors reikia kokiu Discoverio detaliu. tai kreipkites, gal galesiu padeti. :rolleyes:/>
  7. sveiki, turiu uzsilikusias donoro 94m discavrio dalis. yra visi stiklai ir liuku, nebera galiniu dureliu, dar yra priekines dureles (sidabrine spalva), veidrodeliai, abu tiltai su reduktoriais, stabdziu diskai, pusetini amortizatoriai spyruokles, vairo mechanizmas su spynele ir rakteliu greiciu deze(veikianti, nes pries isimant varikli vazinejau), kol kas dar yra ir salono "absifkes", sedynes, paildoma bagazines sedyne, valituvai, centrinio varikliukai, skardiniai ratlankiai su discaverio padangomis 245/75 r16 likutis apie 4-3mm kuro siurblys, generatorius, variklio galva(nuslyfuota) radiatorius, ventiliatorius, na ir dar daugybe smulkmenu...(jei ko reikes galesiu paieskoti) del kainu susitarsim tel.: 862560112 arba i AZ greitu laiku bus foto
  8. yra discaveris 92m, 5duru, sidabrinis, vairas kaireje, dalimis. viskas kuo puikiausiai veike tik ryt bus jau sirdute isimta. gal kam ko reikia. tel 862560112
  9. liko paskutinis variantas, reikia spaudima pamatuoti. tada bus aisku ar nebus ziedai nukepe. pirmadieni turetu viskas paaisket.
  10. purkstukus ziurejau, kaip ir ok. na reiks ta davikli pazet.tik idomu kaip ji patikrint?
  11. na va pagaliau surinkau atgal varikli, pakeiciau galvos tarpine ir rezultatas nepakito, nors tarpine buvo tikrai prapusta. ir toliau jis man kala, dumija ir siltas vos ne vos uzsiveda. kokios prognozes? gal kas turit kokiu minciu?
  12. reiktu paskambinti, gal kartais kontaktus jo gali parasyt, nes neberandu jo nr. Aciu.
  13. sveiki, atsitiko bedele, discotekai pakeiciau tepalo ir oro filtrus, pravaziavau 700km ir prasidejo bedos, pradejo duminti stipriau, po kapotu atsirado kazkoks kalenimas. pakaites variklis neuzsiveda,bet valanda pastovejas vel uzsiveda, bet vedasi ne taip kaip anksciau, db reikia ilgiau pasukti. tai prasau pagalbos del diagnozes gedimui, nes paciam tai pirmas diselinis auto.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.