Pereiti prie turinio

Darius30

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Darius30 turinys

  1. kas ten per meistrai, kad jau slifuota galva dar karta su voztuvais slifuoja...? as palyginus mazai nuotuokiu apie technika, bet nesugalvociau tokios nesamones...
  2. is piguvos, tai mig250al neblogai kepina. turesi kempa ir svarke viename.
  3. Pasitaisysiu. Nezinau kaip uzmigde ir ar tai padare, tik jie taip speja. Gal yra kokiu duju. Juk vasara langus zmones atsidare miega. Langai salia garazo ir taip lengvai ten neprivaziuosi. Tikrai butu isgirde kada atvaziavo su masina, o juolab dar reikejo ir pasikrauti ne viena daikta.
  4. Sutinku, bet ne visi vagiantys tokius apratus turi, todel savisauga gedos nedaro.
  5. As varztus salta svarke aplipdau. Reikalui esant ja galima numusti ir atsisukti.
  6. i tokius daiktus verta gps ideti, nes anksciau ar veliau nugvelbs, o ilgapirscius bus lengviau suieskoti. Sunys nepades ir svetimi sugeba nuraminti. Is bendradarbio nesenai pavoge visa technika. Suni ir jo namiskius namuose miegojusius uzmigde. Atvaziavo su masina susikrove ir isleke. Degalines kameromis yra nufilmuoti itaramieji, bet vaizdo medziagos neduoda. Dabar bando gauti medziaga.
  7. Man teko vargti iki Auksciausiojo teismo ir tai truko 7menesius su patruliais del greicio virsijimo. Juokinga buvo tame, kad mane nustate kaip pazeideja nors automobilio nevairavau, o atvaziavau pasiimti i ivykio vieta savo masinos. Reziume buvo tai, kad pareiguna kuris man surase akta perkele i kita rajona dirbti, o uz nedalyvavima paskutiniuose teismo posedziuose teisejas ipareigojo i atvykti priverstiai ir dar kiek pamenu dvi baudas jam ipaise uz negerbima. Dulkinau kiek galejau, jog ilgai prisimintu.
  8. Seniau i sita zvalgiausi, bet pas mane nera tokio ivado, kad ji isnaudoti. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/murex-500-21490697.html pagal manuala tas virina ir aliumini. Kaina nera didele, jei viskas tvarkoje.
  9. Pas mane tinklo 16a automatukas. Perkant galinga kempa, kuris jau reikalauja bent 20a is tinklo laikytu virinant ar ne?
  10. Pirk latviska(pagrindiniai gedimai, nusilankstes laidas, sugedes mygtukas ar pasibaigia angliukai). Istvermigi daiktai, o kaina nedidele. Statybose niekaip nesudrozem.
  11. Jei gerai prieki padarai, tai gale ju kaip ir nereikia. Kai dejausi sistema lb ilgai reikejo zaistis su trijuoste.
  12. cia parduoda http://www.skelbiu.lt/skelbimai/pneumatiniai-verzliasukiai-verzliasukis-puska-20556086.html
  13. Sitas mazylis. Turejau Atlas sraigtinuka 4kartus kartus galingesni nei Guge, kuri pardaviau uz kapeikas. Dekui uz atsakyma, reikes isigyti.
  14. Atsibodo ilgai sukineti verzles ir dairausi puskes namams. Sia puska http://www.vigorus.l...-yt09540/i11862 pasuktu mano mazylis Gude 631\10\90?
  15. Ka daryti, kad paprastas 3.3d imtu apsukas? Nenori begetis. Nuo td uzsedes ant sio kaip vezlio vezime jauciuos. uzmauti 265/75 r16 simex'ai
  16. Ka daryti, kad ratai nesiektu lanzeronu? Susukus vaira labai jau lieciasi, ratlankiai originalus(simex 245\70 r16). Turiu dar 265 plocio, tai jas noriu uzsideti.
  17. Jau nupirktas, savaitgali parsivarysiu. Apsigavau ne 300 prabeges, o 230stuku. Variklis tikrai gyvas. Tik kazkur kiauras glusas, nes gana garsiai riaumoja, per dugno apsaugas nieko nesimato. Tik saltas sunkiai uzsikure, pastebejau, kad pakaitinimas vos isijungus po 2-3s atsijungia(rele). 15min kaitinau ant laisvu, bet vanduo neuzsyla.
  18. Supratau, o sd33(70kw) nuo pajero 2.5td 73kw jega bei patvarumu skiriasi? Klausiu todel, kad reikalingas darbinis arklys tempimui. Snd radau paprasta senuka nubegusi 300stuku km, bet dar pakankamai neblogos bukles, tik skardos parudijusios.
  19. Labai skiriasi galingumas sd70 ir td81kw senukuose?
  20. Kuo skiriasi NP 81kw(turbo) ir 70kw(paprastas) varikliai? Pas mane 81kw bet varikli uzlenkiau snd galutinai. Zinau kas turi gera be turbinos. Ar ten daug skirtumu tarp siu dvieju varikliu? Jei nesunku pasakykit.
  21. Regitroje as laikiau B, bet ant to pacio mokyklinio isdavimo lapo buvo surasytos ir kitos kategorijos(A,C). Kiek suprantu man tada reikiejo visas kategorijas laikyti. Laikant nezinia ka ten ivede Regitroje ir i ka ziuri.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.