Pereiti prie turinio

Darius30

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jurbarkas

Darius30's Achievements

0

Reputacija

  1. kas ten per meistrai, kad jau slifuota galva dar karta su voztuvais slifuoja...? as palyginus mazai nuotuokiu apie technika, bet nesugalvociau tokios nesamones...
  2. is piguvos, tai mig250al neblogai kepina. turesi kempa ir svarke viename.
  3. Pasitaisysiu. Nezinau kaip uzmigde ir ar tai padare, tik jie taip speja. Gal yra kokiu duju. Juk vasara langus zmones atsidare miega. Langai salia garazo ir taip lengvai ten neprivaziuosi. Tikrai butu isgirde kada atvaziavo su masina, o juolab dar reikejo ir pasikrauti ne viena daikta.
  4. Sutinku, bet ne visi vagiantys tokius apratus turi, todel savisauga gedos nedaro.
  5. As varztus salta svarke aplipdau. Reikalui esant ja galima numusti ir atsisukti.
  6. i tokius daiktus verta gps ideti, nes anksciau ar veliau nugvelbs, o ilgapirscius bus lengviau suieskoti. Sunys nepades ir svetimi sugeba nuraminti. Is bendradarbio nesenai pavoge visa technika. Suni ir jo namiskius namuose miegojusius uzmigde. Atvaziavo su masina susikrove ir isleke. Degalines kameromis yra nufilmuoti itaramieji, bet vaizdo medziagos neduoda. Dabar bando gauti medziaga.
  7. Man teko vargti iki Auksciausiojo teismo ir tai truko 7menesius su patruliais del greicio virsijimo. Juokinga buvo tame, kad mane nustate kaip pazeideja nors automobilio nevairavau, o atvaziavau pasiimti i ivykio vieta savo masinos. Reziume buvo tai, kad pareiguna kuris man surase akta perkele i kita rajona dirbti, o uz nedalyvavima paskutiniuose teismo posedziuose teisejas ipareigojo i atvykti priverstiai ir dar kiek pamenu dvi baudas jam ipaise uz negerbima. Dulkinau kiek galejau, jog ilgai prisimintu.
  8. Seniau i sita zvalgiausi, bet pas mane nera tokio ivado, kad ji isnaudoti. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/murex-500-21490697.html pagal manuala tas virina ir aliumini. Kaina nera didele, jei viskas tvarkoje.
  9. Pas mane tinklo 16a automatukas. Perkant galinga kempa, kuris jau reikalauja bent 20a is tinklo laikytu virinant ar ne?
  10. Pirk latviska(pagrindiniai gedimai, nusilankstes laidas, sugedes mygtukas ar pasibaigia angliukai). Istvermigi daiktai, o kaina nedidele. Statybose niekaip nesudrozem.
  11. Jei gerai prieki padarai, tai gale ju kaip ir nereikia. Kai dejausi sistema lb ilgai reikejo zaistis su trijuoste.
  12. cia parduoda http://www.skelbiu.lt/skelbimai/pneumatiniai-verzliasukiai-verzliasukis-puska-20556086.html
  13. Sitas mazylis. Turejau Atlas sraigtinuka 4kartus kartus galingesni nei Guge, kuri pardaviau uz kapeikas. Dekui uz atsakyma, reikes isigyti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.