Pereiti prie turinio

ar NP GR 14-15ltr/100km uzmiestyje asfaltu, cia normalu?


Rekomenduojami pranešimai

Tai vat sia savaite paspaudus salciui kazkaip nutariau paskaiciuot saliarkos sanaudas, tai svelniai tariant nustebau, visa savaite marsrutu Kaunas-Marijampole-Kaunas, greitis 80-95kmh plius minimaliai po miesta, kai jau kampsciu nebebuna, gaunasi tokios sanaudos.... matavimo metodas - pilnas bakas-pustustis - pilnas, ir ziurim kiek km su ipiltais litrais nuvaziavom. Ratai 33", lyg ir pripusti, guoliai stabdziai ir tt lyg ir nekaista. Kur bedos ieskot? ar cia be reikalo verkiu, nes vistik dukart per para reik atsildyt kruva gelezies ir pusantro kibiro tepalo... :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas pats ir pas maniski petruli. tu tiesiog neskaiciuok, maziau skaudes. pili ir vaziuoji :D . as gal kokius metus vis kontroliuodavau sanaudas, dabar galvon nejemu ir ramiau gyvent pasdare :lol: vis stebiuosi kaip tlc fanatai vazineja su 4.2 varikliais ir sako apie 10ltr simtui kilometru trasoj suseria. ir vaziavimas visai kitas negu su 2.8 vat jiems tai tikrai pavydziu :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jo,stojus salciams 14-15 lt.GR tai dar ne galas,po sniega, medziokle ir siaip kazdien i darba ,kol ussila visi mazgai ir vel vakare ta pati marsruta, tai i rodykle geriau neziureti :shock: ,o siaip maniskis vasara tolimesnej kelionej iki 11.5 vidurkis.Kazkur rusu puslapi buvau rades tech.duomenis,kad vidutines sanaudos GR 14 lt.,tai reiskia kad viskas normos ribose :roll:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokiam tikslui reikalingas Patrol GR maršrutui Kaunas-Marijampolė-Kaunas :?:

Įdomu

 

Tam, kad salia marijampoles su visais irankiais irgi darbininkais pravaziuot 1km blogo kelio :), o ir siaip negi dabar viska kas purvina krausi i ekonomiskesne skardbonke:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.