Pereiti prie turinio

TLC kzj95 patarimai?


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki isigijau tlc 95, pirma karta gyvenime turiu visureigi:)tad elementaru kad nelabai daug apie ji ir zinau...na jau turejau problemu su kuru,ir uzvedimu, issigandau kad daug valgo, apie 15ltr,bet deka jusu forumo diskusiju ir patarimu issiaiskinau kad skiles kuro padavimo vamzdelis, ant pacio bako...siuo metu remontuoju gedima, ziuresim kaip viskas bus po remonto...

niekaip neissiaiskinu ka reiskia tie prietaiseliai ant paneles, kur tipo kompasas, na viso trys indikatoriai yra, tel lyg ir slegi koki tai rodo (BAR) ir t.t gal kokia detalesne info kur yra...kaip naudotis galinio reduktoriaus blokiruote, nes ta rankenele turi dvi funkcijas, ten lyg ir RR ir dar kazkas...ir pati blokiruote, vienas tai paletintojas, bet dabar neatsimenu kuris ten L1 ar L2, na N raide aisku suprantu kad neutrali :) gal ir per daug cia klausimu pirmam kartui bet ka jau padarysi, naujokas , sorry:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau verta kur Gariūnuose pvz nusipirkti knygą, rusiškos būna... labai pravers kaip naujokui...

o dėl šių klausimu geriau privažiuoti prie nusimanančio ir natūroje parodys, paaiškins... nes rašant dažnai kyla kitų klausimų ir taip be galo :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal tu pradžioje knygas paskaityk , forumus pastudijuok, ir dar ko nors nusimanančio paklausk, paaiškins, pabandysi pats, per laiką isusivoksi kur kas naudojama, o gal jei tik paprastais keliais važinėsi ir visai neprireiks nei blokiruotės nei tarpašinio diferencialo, nieko.Bet kokiu atveju sėkmės :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

supratau;) vaziuoju tik prastais keliais, eile metu vazinejau su audi quotro, bet per tokias ziemas slapias ji jau niekur nebepravaziuoja, tai teko rinktis kazka is visureigiu...na aciu bet kokiu atveju visiems uz patarlimus..

Jei blogais keliais važinėji, tai yra galimybė perdaryti tilto blokavimą, kad veiktų ir be palėtintojo, aišku pirmoje eilėje reikia protelio, kitaip sulaužisi. Prietaisėlis su BAR tai rodo atmosferos slėgį, gali nuspėti bus lietaus ar ne :D, o siaip tai reikalninga važiuojant aukštai kalnuose. Dėl Knygų gariūnuose tai jų tenai nėra :( , vis sako nėra paklausos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.