Mano vardas greitis Sukurta Gruodžio 4, 2019 Dalintis Sukurta Gruodžio 4, 2019 Sveiki ,kas gali pasakyt - parodyt tiksliai kur randasi kuro siurblio filtriukas . Variklis 2.8 noriu paziuret ar tebera jis pas mane. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Gruodžio 4, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 4, 2019 galbūt kaip ir 2,5tdpas 2,5 randasi ten kur įeina kuro padavimas,išsuki štucerį ir tam šuliny giliai yra cigaretės filtro dydžio sietelis jį geriausia atvirkščiu pincetu išimt arba vielos kabliuku Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Gruodžio 4, 2019 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 4, 2019 Zinau skiriasi nuo 2.5 ir nuo 2.8 . Butent nuo 2.8 reikia. Bet dekui uz info Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Pas 2,8 jis stovi abratkes voztuve,ji issuki ir viduj turi buti filtriukas,gali buti,kad sunkiai eis isimt. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dėdė Klevas Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Pas 2,8 jis stovi abratkes voztuve,ji issuki ir viduj turi buti filtriukas,gali buti,kad sunkiai eis isimt.Įdomu nuo kada filtras saugantis siurblį nuo užteršimo stovi ne ant padavimo o ant išėjimo - jei nežinai kaip ten kas ir kaip sutverta tai nebalamutink žmonių Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Įdomu nuo kada filtras saugantis siurblį nuo užteršimo stovi ne ant padavimo o ant išėjimo - jei nežinai kaip ten kas ir kaip sutverta tai nebalamutink žmonių Tai paaiskink ponuli,ba pas 2,8 kur padacia nera jokio filtriuko,tik abratkej.O gal pas mane siurblys neteisingas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrimas Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Įdomu nuo kada filtras saugantis siurblį nuo užteršimo stovi ne ant padavimo o ant išėjimo - jei nežinai kaip ten kas ir kaip sutverta tai nebalamutink žmonių Tai paaiskink ponuli,ba pas 2,8 kur padacia nera jokio filtriuko,tik abratkej.O gal pas mane siurblys neteisingas?Siaip tai ir pas audines 2.5 (c4) sietelis yra ant grystamo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dėdė Klevas Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Žmonės , nepainiokit dviejų dalykų ; filtro skirto apsaugot siurblį nuo teršalų ir filtriuko skirto apsaugot gražinamo štucerio kalibruotą skylutę - tai labai skirtingi dalykai kaip ir pasėkmės jiems užsikišus.Filtriukas padavime ne pas visus siurblius būna (labai mažai siurblių tą filtrą turi) , o jei būna tai po padavimo štuceriu jis dedamas ba kitoj vietoj iš jo naudos kaip iš ožio . Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Na tai gal tada ir nera to filtriuko ant padavimo pas 2,8 motora,nes as jo neradau ir manuale jo nera Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Autorius Dalintis Atrašyta Gruodžio 5, 2019 Tadas2 dekui labai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar