Pereiti prie turinio

Klausimas del benzininio Zuikio paruosimo nardymui...


bad_boy

Rekomenduojami pranešimai

Sweiki, noriu isigyti Suzuki Vitara 1,6 ltr benzinas. Ka reikia patobulinti (be sniorkelio-nes cia aisku kad oras nepetektu i ipurskima arba karbiuratoriu)kad ilindes i gylia duobe pilna vandens variklis veiktu ir neuzgestu. Kazkaip zvakes papildomai apsaugoti, kompa perkelti ir pan. Dekui uz atsakyma... :oops:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad siulo pakeisti nepriklausoma pakaba i vientisa tilta priekije. Aisku tai yra patikimiau, bet jeigu padangos ne didesnes negu 31' ir masina kazkiek skirta miestui tai manau neapsimoka to uzsiimti. Tai aisku mano nuomone, gal but kas nors galvoja kitaip

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl vitaros priekinės pakabos sutinku, gal ir silpna, bet dėl vitarinio variklio - nesutinku. Suka jis ratus tik purvai taškosi :) Samuraika gi pasuka 33' , o jo motoriukas 47 kW @ 6000RPM , sukimo momentas 103.0 Nm @ 3500 rpm palyginus su vitaros 56 kW @ 5250 RPM, o sukimo momentas 123.0 Nm @ @ 3100 rpm, vitaros skaičiukai jau smagesni ir sukimo momentas pasitaškymui smagesnis :) Su perdavimais žaist reiktų jei didesnių ratų norisi, tai apkrova transmisijos mazgams mažesne ir bus.

Teoriškai standartinė vitara su 33' voleliais prie 3'500RPM, 5-tu begiu,paaukstinta pavara, turetu skristi ~ 135 Km/h greiciu, o prie 6'000RPM ~ 230Km/h, nereikia norėti, kad su 1.6 varikliuku, plytgalio formą primenantis dzipas skristų, kaip lektuvas :lol:

Su 1.3 samurajaus razdatke ir gr. deže turetu but viskas arti standartiniu greiciu su 33' ratais @ 3'500RPM - 96km/h šiek tiek lėtesnis perdavimas nei standarto gaunasi, nusirėžtu truputis maks. greičio, bet baloj smagiau turėtų būti :shock:

Standartinė vitara apauta 205/75R15 @ 3'500RPM ~ 108km/h.

 

Jei grįžtant prie klausimo, tai šnorkelis tikrai nepamaišytu neriant :D , dar apsižiūrėk ar kokie prasitryne laidai nesitabaluoja,o tai mėgsta po to viskas užtrumpint, geri laidai ant žvakių dar nepamaišytų. Daugiau nežinau, gal sportininkai iš savo pusės daugiau patartų, kaip jie ruosia savo bolidus nardymui :twisted:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pilnai su tavim sutinku rav4ik . Pats varineju su 31' ir su standartiniais perdavimais. Tai skaitau maksimali ratu ismera kad ir mieste ir uzmiestije ir miske galima vazioti :) . Aisku butu smagiau tureti dizeliuka kad tureti maksimalu sukimo momenta prie zemesniu sukiu ir tokiu budu pagerinti situacija del pagreitejusio auto. Bet dizeliukai sveria daugiau :( .

Va tik man atrodo kad temos autorius jau nupirko kazka bet ne vitara ir musu atsakymai jam jau nebeydomus...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekoju jau idomi tema issivyste ne nenupirkau dar nieko , kaip turejau mpII taip ir tebeturiu bet tikrai imsiu vitara su tuo jau apsispresta ....mazute grazute ir smagi...na o ka sportininkai pasakys?

to Cobra: jei imti 4 cilindru dyzelini varikli nemanau kad bus didelis svorio skirtumas su standartiniu vitaros varikliu ...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.