Pereiti prie turinio

Automobilio kablys


nesakysyu

Rekomenduojami pranešimai

Tokios temos neradau ir manau kažkam taip pat pagelbės.

 

Gal kas nusimano gerai apie automobilių kablius?  Kalba eina apie Wj'ta, dėl padangų aukštesnis apie 2cm, užkabinus priekabą gaunasi šios toks kampas, priekaba dviašė su lingėm ir amortikais, 4x1,5m ir tentu 1,9m aukščio nuo grindų, su standartinėm išmerom stovėjo lygiai, ar gali dėl to greičiau devėtis priekabos užraktas? Matosi kad nelygiai trinasi užraktas gale ir ant kablio matosi toje vietoje nutrynta gerai? Kablio netepdavau, šiaip sakė reiktu sutepti tirštu tepalu, dabar tik sužinojau :)) Bet vis tiek devėsis būtent tos vietos labiau, manau dėl kampo? Turi kas kokių minčių protingų ar kampas negali įtakoti? Sezono metu daug tampau priekaba, prikraunu ir tikrai nemažai, norėtusi išspręsti šią problemą, atsibodo priekabos baladojimasis, užraktas naujas pagelbėja tik laikinam. Kol važinėjau su standartinėm padangom lyg šios bėdos nebuvo..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra vietos dar pragręžti kitoms. Bet įdomu ar tikrai dėl to, gal kas susidūrė su šitu reikalu, o gal yra kažkokia taisyklė, kad negali būti kampo. Bandžiau ieškoti internete, bet nieko doro neradau.

Kiek teko tampyti priekaba, su kampu ir prikraura ir ne, problemu nebuvo. Aisku sutepdavau kabli visada. O gali foto imesti kaip atrodo tvirtinimas nuo priekabos puses? Nes yra skirtingu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nebuvo kada anksčiau foto įkelti, tai keliu dabar.

 

Kur ant kablio parūdiję, tai ta vieta labai trinasi. Pirmas užraktas orginalas, jei galima taip pasakyti, su priekaba jau jis buvo (su juo virš metų pravažinėjau, atsirado laisvumas, padarė "slapuką" užraktui, kad niekas neatkabintu ir prasidėjo jų kaitaliojimai ir bėdos ieškojimas..), antras turguj pirktas, uždėjus iškart problęmų buvo su laisvumu, ties tą vieta net kantelis jaučiasi kad išsidevėjęs, o su ją važevau ne daug ir tą "plokštelė" kitokia, čia turbūt apie tai Miroslavas klausė, trečias užraktas iš brentex'o pirktas, kur ir priekaba, laisvumo kolkas jokio dar, bet matosi vėl toje vietoje dėvėsi, tai turbūt tik laikinas dalykas bus dėl laisvumo.

 

Kitą savaitę bako apsauga keisis, bandysim gręžti tada naujas skylęs, jei nepadės reiks kablio kito ieškoti, gal išsidevėjo ties ta vieta..

post-12909-0-14689900-1537241438_thumb.jpg

post-12909-0-94573500-1537241443_thumb.jpg

post-12909-0-98020700-1537241448_thumb.jpg

post-12909-0-81500700-1537241458_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

durnai kad nera kaip pareguliuot to disliaus. pas mumi buvo problema su laisvumu, bet tas pusmenulis kuris vaiksto uzrakte buvo prisuktas, tai atsukom, saiba pakisom ir vel prisukom, ir toliau vaziuojam, vargo nematom.

kablio gyvenime nesu tepes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.