Pereiti prie turinio

nesakysyu

Nariai
  • Pranešimai

    98
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Elektrėnai

Paskutiniai lankytojai

734 profilio peržiūros

nesakysyu's Achievements

0

Reputacija

  1. Pats tikrai nepadarysi, gerai padaryti - aukštoji matematika :))
  2. O jei naujais keisti, kosmosą kainuoja.
  3. Kadangi ne elektrikas, rinkausi paprastesni variantą, pasiėmiau visą daviklį ir permečiau (20e naudota, tikrai ne daug) ) klaida ištrynta, kolkas viskas gerai, žiūrėsim kas rytais bus
  4. Pasireiškia tik iš po nakties ir ne kiekviena diena, klaida kabo pastoviai, nuėmus su kompu gal nekabėtu kuris laikas, nežinau nebandžiau. Labai lėtai greitėja, iki 60km/h dar dar, bet jau daugiau, tai kaip vėžlys, dūmo jokio, paprasčiausiai buka mašina pasidaro ir išmeta chek'ą, ant laisvo gazuojasi sunkiai tik iki 3000 apsuku. Ir kas svarbiausiai užgesinus ir vėl užvedus viskas tvarkoje.. Turbūt vienas iš dviejų tų davikliu tam kartui sugrybauja ir išmeta avarini režimą, tik įdomu kuris, reikės ieškoti kur randasi..gal ką pats išgimdysiu..
  5. https://autonibela.lt/lt/catalog/vaziuokle-ratai/guoliai-riebokliai/rat-rieboklis 2 skirtingu formu būna, bet abu tinka. Tik su pakeitimu gali būti dar blogiau, bent man po pakeitimo dar labiau kapsėti pradėjo, nebūtinai salnykas gali būti kaltas. Pasikonsultuok kas gerai žino pirma, kad nereiktu daug euru balon išmesti
  6. Įtariu išnešimas dar skirtingas bus orginaliu ratlankiu. Laukiu kardana kada perdarys, bus matyt, kas pas mane gausis..
  7. O ratlankiai tokie kaip paveiksliuke profilio pas tave?
  8. Kažkas dar įtakoja reiškiasi..nes tikrai ne visiems tiek bėdu būna
  9. Tai kad viskas visur parašyta. Dėl priekio bet kokio atveju, išnešimas ratlankio/rastafkes/arba pasukimo kampa pasimažinam, kas nieko nekainuoja skaitykim, su 265/65 r17 irgi liečia, bet baika ir su 245/70 r17 liečia. Gale amortikus jau su 265/65 r17 all terainais ko2 liečia ant istrižainiu pakabinus, bet dėl tiek baika, kaip ir anksčiau sakyta buvo, padanga padangai nelygi. Orginaliu ratlankiu išnešimas skirtingas, vėl įtakoja, pas tave benzas, jei su intarpais tik 5cm pakėliai, tai tikriausiai kad drasko, benzo spyruoklės žemesnės, Nes su terrainais tiek bėdu neturėjo būti, su mudais kokiais gal ir tai neturėtu.
  10. Jei ne klevo lapas, tai manau viskas panašiai, nelabai ką išspausi iš WK, Wj'tui tai jau per daug būtų
  11. Užeina karts nuo karto, bet vėl tarkim atrakini, užrakini tada ir visos užsirakina ar su atrakinimu tas pats. Retai pasitaiko, tai ir nekreipiu dėmesio..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.