Pereiti prie turinio

Gervė ant L200 - kas žino, kur ir kas montuoja ?


medziotojas

Rekomenduojami pranešimai

ne tik į šoną laužia... ir iš griovio lipant laužia žemyn arba aukštyn... na pažiūrėkite vieną kart į gervių padus kaip jie padaryti... koks gi turi būt tada tas VIENAS centrinis vamzdis, kad normaliai laikytų... tai tik priemonė lengvam užklimpimui...

Pasistatyk kaip Lee stacionariai ir nebus bėdų... gale verta nebent sporte tūrėti... o su L200 vis vien nelisi ten kur nėra šansu prasibrauti...

 

beja manau Lee tau ją ir sumontuotų, turi viską ko reik ir patirties...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai koks būtų optimaliausias variantas ? Nes medžioklėje būna ir taip, kad tik atgal išvažiuosi kaip įvažiavęs :roll: Todėl ir noriu žinoti Jūsų kolegos nuomonę, nes esu žalias šioje srytije :?:

statyk priekyje ant pado, is balos isitrauksi i miska, ten apsisuksi ir vel atgal, man dar nebuvo kile mikse problemu del to kad nera gale gerves... tikri dzipiorai atgal nevaziuoja :idea: :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei nuimamą prieky ir gale, tai optimaliausia ant judančio mazgo, o ne standžiai ant vieno vamzdžio...

mažesnio galingumo lebiodačkės tisiog pakabinamos ant farkopo (galinio kablio)... tada nėra tokių laužimų... gervė sukiojasi apkrovos kriptimi... ir prieky galima rimtą kilpą sumontuoti...

 

bet liek nepatogumas su laidais ir jų junginėjimu kai reik... o pvz žliaugia lietus, šlabdriba, tamsu... o čia gaikutes sukioji pakėlęs kapotą... :mrgreen:

 

visokios ten rozetės... nepatikimas daigtas, nepatikrinsi kas kart kokiam stovi, ar neoksidavosi ar nepasvilo... o taip ir užsidegti galima...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet jei 2 akumai stovi, tai iš jų galima ir 24 v padaryt. Ar aš klystu ? Ir už kiek visą tą procedūrą galima atlikti ?

 

Kaip ir sakiau-kombaino relė moka reikalui esant sujungti akumus lygiagrečiai,o reikalui esant - nuosekliai.

Bet Meris teisingai pastebėjo-sąlyga,kad motoras užgesintas.

Tikria geirau pakeisti gervės variklį ir reles

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

OOOOOO :D teoretikai . :) Aciu klientui uz navodke :lol::lol: Nu, statistika i studija , pas ka , kur , kokioi vietoi nurove ameriketiska forkopa? Ar bent issikreipe padas ?Galvoju nebus statistikos ,bus argumentai " padas is prekines tanko broneplitos ega, nesulauzysi niekada" Bet niekas nesako kad ei ne padas tai remas luz ar issitemps tikrai :D

Mano patirtis biloja apie kita :Sumontavau per du metus apie 20 gerviu su tokia sistema. Dar ne vienas su forkopu rankoi neatvaziavo ir neviena pada nesulankste su gerve. Sudauze su akmenim - buvo.

 

WARN , matyt, visiski mulkiai kad tokius padus gamina, ir ARB irgi :D:D:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir dėl kitų priežasčių "negryžta pas meistrus" :lol: ne apie padą sakom silpna vieta, o apie patį kronšteiną... su alikų nuo apkrovų pavargsta metalas ir tada jau rėmui bėdos bus...

taigi visa tai atsitiktiniams lengviems užklimpimams tinka, bet ne dažnai ir sunkiai kampais gervintis... tik tiek... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rojeris čia stipriai užstūmė apie teoretikus.

Merio atsakymą palaikau.

 

O medžiotojui nuoširdus patarimas ieškot kas pasikeistų motorais. Gal kažkiek ir primokėsi, bet manau sprendimas geriausias.

 

Jonai, as pajokovau

:lol: KASTUVAS!!!! :lol::lol: Gerbiu tavo patirti , bet turiu ir savo :wink: Ir jis rodo kad megejiskam offroudui nuimama dvipuse gerve turi daugiau pliusu nei stacionaras.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

OOOOOO :D teoretikai . :)

 

Pamirsau pridurt - KONSERVATORIAI!!!!! VO!!!! :D:D:D PASIRINKIMO LAISVES ZLUGDITOJAI!!!! :lol::lol::lol:

 

:lol::lol:

o pats bandei uzsedes baloje iki pomidoru , uzdet priekyje gerve, pajungt laidus ? :lol: ypac, kai lauke apie 0 C ... :roll:

 

tu nepatikesi, bandziau , baltarusijos miskose, buvau sturmanu - no problem. :lol: Tame ir skirtumas tarp manes ir pavizdziui Meri, mes diskutojam apie ancousu skoni , tik as ragaves o jis ne. :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.