Pereiti prie turinio

Koks minimalus ET reikalingas?


Rekomenduojami pranešimai

 Panašiai taip ir bus, neoriginalūs 8" ratlankiai paprastai būna ET-20 -25, tai uždėjus labai jau arti vairo traukės. Originalūs 7x15 irgi yra ET-20, bet kadangi jie siauresni, tai ir atstumas nuo kritinių taškų didesnis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet kalioshus dėsiu 12,5 pločio, manau, -25 bus mažai. Dėl -28 irgi abejoju. Ne dėl soshkes, bet kad ir susukus ratus ko nors nesiektų. Gal kas tiksliau žino kokio minimalaus ET reikia? Pasidalinkit, kas kokias padangas ant kokių diskų uždėjęs.

Redagavo Alvianas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...

mano galva 10" ratlankiai per platus. pas mane ant 8 vienos 33x12.5buvo, ir tai nusibortuodavo, o  ant 10 kitas 33x12.5 turejau, tai taip vos nelygiai ratlankis su guma eina.  tai nezinau, ir ratas labiau apvalus, graziau atrodo ant 8 ir nusibortavimo tikimybe mazesne.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nežinau kaip Jums, man asmeniškai 10 coliu būtų nepriimtina ne tik del lengvesnio nusimontavimo, bet ir žymiai dažnesnio pagavimo purvo medžio tarp disko ir padangos, ko tikrai pakanka ir su 8,5 colio ratlankiais, estetika man paskutinis veiksnys įtakojantis ratlankio pločio pasirinkimą... Aišku yra sprendimas beadlock, bet toli gražu ne visi ratlankiai turi galimybę juos pritvirtinti, o be to metaliniai kurie turi tokią funkciją, sveria kaip senovinė čiugūninė vonia... :D

Redagavo mode
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.