Pereiti prie turinio

TOYOTA AVENSIS 2003 2L D. klausimai apie sankaba


buldozeris

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 72
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

O ir nustatyt prie kokio tikro mašinos prabėgimo tas gedimas atsirado irgi toli gražu misija nelabai įmanoma ba , dažniausiai , nuo skaitliuko bent antra tiek kiek anas dabartiniam momentui rodo būna nukosėta pardavėjo .

 

Audi A4 1,9, zmogus pakeite 3dezes, su dvem naujom dezem pravaziodavo po menesi,pas visas sinhronai gabalalais pabirejo,suremantovau deze, pakeite sankaba,bedos baigesi.

Davfai pirmai pradžiai susitariam kas tai yra nauja dėžė - nupirkta ištikro nauja ir nei kilometro nevažiuota ar atitempas toks pat damuštas lavonėlis iš šroto ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va va, "nauja"-sena dėžė :P

Maniškiam C5 jau senokai antras bėgis jungiasi su garseliu, bet kai pataikai apsukas, tai nieko. Mašina 2007 m., 2.0HDi, nuvažiuota 260 kkm, smagratis, be abejo, DMF, ir kas dabar kaltas? Akivaizdu, kad sinchronizatorius sudilęs, bet velniai jo nematė. Beje, pati dėžė kaukia garsiausiai iš visų trijų turėtų Citroenų...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaikinas pats keite dezes, triacia kart kai subirejo nutare remontot,taip atsidure pas mane.

Jai su garsu jungesi gali but kad guolei pavarge,velenas turi iselgini liufta. Arba gali but pats sinhronas padiles,gal tepaliukai nekad nekeisti.doug gali but prezasciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaikinas pats keite dezes, triacia kart kai subirejo nutare remontot,taip atsidure pas mane.

Jai su garsu jungesi gali but kad guolei pavarge,velenas turi iselgini liufta. Arba gali but pats sinhronas padiles,gal tepaliukai nekad nekeisti.doug gali but prezasciu.sitoi deze sinhronai is aliumo,labai bijo kai tepolo trksta,

O krumplei sukasi ant veleno bie adatiniu guoliu, tai irgi labai reikalingas tepalas, patikrin tepalus☺

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jus porotingas,paaiskinkit diel ko luzdavo sinhronai☺ ir kodiel zmogui dingo biedos po sankabos pakeitimo.

O gal dingo biedos ne dėl to kad sankaba pakeitei o dėl to kad dėžę perrinkai ir , manau , kad į ten sudėjai naujas detales. O tokių tavo pateiktų pvz teko aptikt ir bendzininių mašinų dėžėse - o dabar paaiškink kokio bieso anie ten sprogdavo .

 

Kas dėl smagračio keitimo tai VW Sharan'ui įdėjau vadinama Kit komplektą ir anas sėkmingai su tokiu perdarymu važiuoja nepirmi metai - kažkodėl nei dėžė "sprogo" , nei plombos iš dantų iškrito .  O apie tai kokiam kiekiui OF/A 2,3td perdaręs sankabų į paprastas nematau reikalo plėstis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sinhronai buvo pastati naudoti, nes galiu atskirt gera nuo blogo sinhrono, 99% galiu pasakit kai sinhronas sudilo diel sankabos, didelio kilometrazo, neteisingo ijungimo. Rytoi pajieskosiu nuo Sherano padauzitu sinhronu☺

Doug kas atsisake montot pakaitalus, nes labai daznai po pakeitimo atsirasdavo kalianims...

Teoriskai manou dar gali lemt ar toligi kompresija cikindrose, arba netoligu purkstuju darbas,cia tik mano mintis niekom nepariamtos... bet vielgi visa tai turetu sugert sperokles o ne krumplei su sinhroais.

Redagavo Denis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O dabar gerbiami oponentai įjunkit loginį mastymą ; KIT komplektus gamina VALEO - gamintojas su rimtu vardu ir tiekiantis detales gamyklom gaminančiom auto . Nu tai negi firmą, turinti gerą vardą, vardan kelių papildomų pinigėlių (na netoks tų KIT komplektų parduodamas kiekis kad uždirbt milijonus) ims kakot ant savo vardo gamindama produkciją kuri gadina kitus automobilio agregatus - imkitės proto ir ieškokit tikrųjų priežasčių o ne verskit nutaisę protingą feisą viską ant pirmo pasitaikiusio po ranka agregato. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tamsta jus nepaaiskinot kodiel luzta sinhronai,kodiek? gera Saksas pradejo restaurot o ne gamint, pats maciau Saks o kitoi puse isgraverota Luk, vardas ira vienas, o kur ganina ir oakoja ira kitas dalikas☺

P.s statikit ka norit☺

Pagal jus inzinerei debilai o jus protingiausi?

Redagavo Denis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tamsta jus nepaaiskinot kodiel luzta sinhronai,kodiek?

 

Pagal jus inzinerei debilai o jus protingiausi?

O kodėl lūžta pakabos spyruolės ir lingės , pažyra guoliai , lūžta kronšteinai , lūžta vožtuvinės spyruoklės , gabalais pasileidžia vožtuvinės svirtys ir kompensatoriai , skėčiasi blokai , švaistikliai trūksta išilgai ir t.t ir t.p. - metalo pavargimas , ekstremalios eksplotacinės sąlygos , gamyklinis brokas  ir dar kalną priežasčių galima išvardint įskaitant ir gamintojų sąmokslo teorija .

 

Tai pagal tamstele gaunasi kad tie VALEO inžinieriai, kurie sukūrė ir paleido gamybon KIT komplektą, yra kvailesni už tave ;)

 

P.s. Deni , aš tave labai gerai suprantu ba būdamas tavo metų irgi iki negaliu gindavau savo nuomonę ba būdavau įsitikinęs kad ta tiesa kurią aš žinau yra vienintelė ir kitokios būt negali . . . . o paskui užaugau ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Inžinieriai ne kvailiai(pasitaiko išimčių), bet mašinas dar ir parduot reikia beigi iš atsarginių detalių kažką uždirbt.. Gal tos dėžės, Denisai, jau buvo gerokai pavargusios ir prieš sankabos keitimą, kas jas žino. Man buvo atvejis, pačipavau Jumpy(ne iki max), po metų prapūtė galvos tarpinę, betgi nieko nuostabaus, nes jau pirkdamas žinojau, kad tarpinė keista, o galvos niekas nei tikrino, nei šlifavo...Taigi anksčiau ar vėliau tai turėjo atsitikti, na bet dėl padidėjusios galios atsitiko anksčiau :) o apskritai, auto gamintojai mėgsta eksperimentuot, dažniausiai-klientų sąskaita. Ką VW koncernas sakė, kai kiniečiams DSG dėžės pradėjo masiškai gest? Klimatas kaltas :D Arba Nissan King Cab/Navara 2.5TD variklių masiniai defektai, spėkit, ar gamintojas pripažino savo kaltę? Aha, gerai būtų..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Valdai, as tik dalinos patirtim, dazniausia atveza deze-uzia, isardzius pamatou kad padauziti sinhronai, 99% buna sankobos sperokles pavargusios.

Apie pakaitalus, tai kaip ir sakiau,kad daro kompkekta varikliui su mazesnia galia, bet is tinka galingems varikliams,bet tinka neriaiskua kad tai gerai agregatams.

Redagavo Denis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkaip jauciasi kad lietuvei su gamybos mastai ten gamina milijonus vienetu ir skaiciuoja kiekviena centa tai mano manimu jie iesko optimalumo tarp gamybos kastu ir kokybes. cia diskutuoja mehanikai tai perdaug idelizuoja sriti. ir nebemato esmes kad gamintojui reikia pagaminti kuo pigiau ir garantuoti eksplotacijabiki 200k km paskui kaip jau gausis. nes statistinis pirkejas nesigilina i niuansus jis perka emociskai grazu prieinama kaina malonei vaziuoja ir dar garantija 100k tai kai baigs moketi kredita pasiims kita auto ir viskas. nes esamas bus moraliskai pasenes. ir be garantijos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.