Pereiti prie turinio

Audi 80 sildymas


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 56
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Nepradėkite smerkti - ne visi vienodai "pasikaustę" technikoje ;)

Taip pat ne visiems norisi iškart priimti blogiausią scenarijų ;)

 

Galvos trūkimai labai skirtingi būna: turėjau vienoj Audi (200 turbo) vieną skylutę galvoje - šlangas šaudė tik pašilusi, kitos Audi (100 TD) galvoje rado 5 trūkius, ir nei kart šlangos nebuvo net išsipūtę (ardė dėl kitos priežasties). Tad nevisada vienodi simptomai ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesmerkiam, taupom temos autoriaus laiką ir pinigus. Jeigu pečius užskišes tai nešildo ir viskas, nėra tokių bajerių tai šildo ar ne, termostatas būtų mašina arba nešiltų arba kaistų. Todėl kai durniuoja pečiukas, galima galvą lupt iškart, jeigu tai nėra pačio oro srauto reguliavimo problema (sklendės ir pan.).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butent ta galva lupt ne visi ryztasi. O mano atveju taip ir buvo - pirma orinau belenkiek. Lyg geriau, po to vel tas pats. Pakeiciau termostata - ir vel saviapgaule,lyg geriau,bet ne. Tada prie minus 10, ant kiemo lupau panele ir keiciau peciuka. Gedimas dingo. Tai ka, anot jusu, reikejo iskart lupt galva? Na cia autoriui pasirode kad tikrai ne tas gedimas. Bet velgi, kad burbuliuoja isipletimo bakelyje jis tik veliau parase. Taip kad gedimu is kavos tirsciu tikrai nenustatysim, o kai klausia tai galim tik savo atvejus aprasyt. O jau paskui -pacio pono valia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra buvę atvejų, kai dujų reduktorius pučia dujas į aušinimo sistemą. Atsiranda sustemoje burbulai, del ko pečiukas ir nešildo, bet aušinimo šlangų stipriai nepučia.

Uostyk išsiplėtimo bakelį, ar nesijaučia dujų kvapo, ir šiaip, ar skystis švarus?

 

Aš apskritai, tokiu atveju atjungiu naxer pečiuką su reduktorium (iš bloko iškart į bloką) ir pavaikau gerai. Tada būna aiškumas ar bėda variklyje ar dar kur, lupt galvą ar ne.

Redagavo Linelis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.