Pereiti prie turinio

Kokias pasirinkti padangas Jeep Cherokee XJ


mmarekass

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Esu naujokas dzipu reikaluose. Nusipikau Jeep Cherokee Xj ir noriu pradeti ji tobulinti. Ir pirmai pradziai manau reikia geru padangu. Dzipas naudojamas bus baveik kekviena diena, nes juo vazinesiu i darba kuris mieste o as apsigyvenau sodyboje. Tad kelio dangos bus zvyriaus ir asfalto, o kartais ir purvo. Esu nuziurejas Bf Goodrich All-Terrain. Kaip toks pasirinkimas? Ir kokiu ismatavimu galeciau deti padangas? Nes Jeep nera labai daug iskeltas. Patarkit gerieji zmones! Aciu isanksto!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važinėju kaip tik su BF Goodrich All-Terrain naujausiu modeliu "KO2". Irgi kaip tu, daugiausia kelio pravažiuoju asfaltu. Galiu pasakyt kad padangos superinės, išskyrus vieną dalyką - šlapią asfaltą. Staigesnių manevrų, šlapiom salygom, net ir nelabai dideliu greičiu, baisoka su jom daryt.. Kelis kartus sumėtė gan nesmagiai net tokiose vietose kaip pvz. staigiau išsukinėjant iš šlapios sankryžos, bei labai nesmagu važiuot viadukų lankais kai šlapia - reikia labai pristabdyt ir iš lėto.

Ir tai, dar šitos "KO2" skaitosi patobulintos šlapiam asfaltui, įtariu, kad senesnės "KO" dar prasčiau turėtų elgtis...

 

O šiaip visur kitur jos yra super - kas keisčiausia - visiškai jokio ūžimo, nepajaučiau visiškai jokio skirtumo nuo pilnai plentinių padangų. Sausu keliu važiuoja puikiai, tame tarpe labai gerai žvyrkeliu, net didesniu greičiu. Į gilias pelkes nelendu, bet dar nei karto jokiam tešlyne neužklimpau. Žiemą irgi gerai važiuoja, tiesą sakant tikėjausi tikrai blogiau, beje turi "kalno/snaigės" simbolį.

 

Tai tokie atsiliepimai apie BFG AT. Bet tavo reikmėms iš tikro daug padangų "AT tipo" tiktų - yra labai neblogos Cooper Discoverer AT3 (tarp kitko kai kuriuose testuose purve, apdeda BFG AT), General Grabber AT2, Hankook Dynapro AT-M, dar yra ir mažiau žinomos, kinietiškos Torque 107T AT701, bet kas bandė/važinėja, sakė tikrai neblogos, o svarbiausia kad kainuoja kaip pusė "firminių" padangų. Daug kas tau ko gero dar siūlys Goodyear Duratrac, jos labai geros padangos, bet jau tiems kas daugiau nuo kelio nuvažiuoja. Tiesa jos žiemą šiek tiek geriau sukimba, bet jos jau ir paūžia šiek tiek (kiek teko pavažiuot su jom).

Nu va, sumaišėm smegenis, dabar rinkis  :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu xj 4,0, 98m, mechaniką part time, dėvi džipulis 245/75r16 goodyear wrangler duratrack ;) super padangos, gyvenu sostinėje, savaitgaliai gamtoje pilnai krautu jeep, kelionės ir tolkiau už sienos LT.. TAIGI varau kiekvieną diena jau du metus ant duratrack, ivertinsiu taip padangas: ant šlapio kelio 8/10, ant sauso 9/10, ūžesys 9,5/10, siegas 8/10, ledas 7/10, pliurza ant kelio 9/10, purvas 7/10, per du metus nesimato jokio nusidėvejomo požymių, kaži ar bent 1mm suvalgė

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas cia girs savo naudojamas padangas :) nes labai blogu kazkokiu rinkoj nera, visos neblogos.

 

Del dydzio galvoju tau 31 x 10,5 R15 tiks, pats buvau uzsidejes tokias kol nebuvo iskeltas. Kiekviena diena vazineju BFGoodrich All Terrain senosiom KO, jos vasara vaziuoja labai gerai, bet didziausias ju privalumas yra ilgaamziskumas, del sito reikalo joms nera lygiu :)

 

Purvui turiu BF Goodrich Mudd terrain

 

Ziemai - ziemines dygliuotas, nes manau ziema reikia vaziuoti zieminem padangom o ne universaliom.

 

Snaiges kalne zymejimas reiskia jog padanga buvo isbandyta ziemos salygomis, bet nereiskia kad ji ziemine.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.