Pereiti prie turinio

turcinas

Nariai
  • Pranešimai

    212
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas turcinas turinys

  1. Ruošiuosi pirkti Jeep Grand Cherokee WK su 3,0 crd dyzeliu. Gal turite ptirties kokie būna niuansai ir į ką atkreipti dėmesį, ar kokios jų ligos. Pasidalinkite patirtim.
  2. Bet ant purkštukų rašo skirdingus slėgius.
  3. Galvoju keisti Jeep Cherokee 2,5 TD VM purkstukus (1995 m) Turiu nuo 3,1 Grando, kaip manote jie tiks? 2,5 TD raso ant purktuko 150 bar. and 3,1 purkstuko 165 bar. Ar "paveš" XJoto siurblys 3,1 purkštukus? Gal kas tokį šmoną jau išbandėt?
  4. Gal ir taip jeigu tik tilps. Tik kažkaip jaučiu, kad ant buferio ta LED'ą šakom greitai nuneš.
  5. Ruošiuosi pirkti priekiui apvalius LED žibintus, internete radau 2 tipus tipo vienos tolimai šviečia, tikos labai plačiai ir artimai. Jas montuosiu ant buferio vietoj dabar esamu kažkokių priešrūkinių foto pridedu. Kas esat turėję ar turit apvalius LED'us pasidalinkite nuomone iš kur pirkot ir koks efektas? Gal išviso patarsite dėti kitos formos, pvz dvi trumpas pailgas?
  6. Keliau savo dzipa 4,5" Keiciau: spyruokles, amortikus, stabdziu slangutes, linges, atbojnykus, majatnyka, priekinio tilto virsutines ir apatines traukes, atstainejau priekini tilta i vieta perkeldamas vairo trauke i sona. ilginau stabilizatoriaus traukutes. Dar nuleidinejau razdatkes tvirtinimo balki zemyn. Kiek atsiminiau - tiek.
  7. Taip. As ta spiruokle reguliatoriaus dejau nuo ZJoto ir tai nlb padejo. Gal pas mane priekines kalades i pabaiga nzn. Reiks bandyt jas keist.
  8. Stabdziai pagerejo. Tik dabar ant slidaus ar net slapio blokuojasi galas ir tas uzpypina kartais.
  9. Kiekvienas cia girs savo naudojamas padangas nes labai blogu kazkokiu rinkoj nera, visos neblogos. Del dydzio galvoju tau 31 x 10,5 R15 tiks, pats buvau uzsidejes tokias kol nebuvo iskeltas. Kiekviena diena vazineju BFGoodrich All Terrain senosiom KO, jos vasara vaziuoja labai gerai, bet didziausias ju privalumas yra ilgaamziskumas, del sito reikalo joms nera lygiu Purvui turiu BF Goodrich Mudd terrain Ziemai - ziemines dygliuotas, nes manau ziema reikia vaziuoti zieminem padangom o ne universaliom. Snaiges kalne zymejimas reiskia jog padanga buvo isbandyta ziemos salygomis, bet nereiskia kad ji ziemine.
  10. Jau kuri laika yra problema su musimu pradedant vaziuoti, t.y. vibruoja, joja, ypac kai pradedi letai vaziuoti atbulas. Kiek zinau tai gali buti susije su smagracio perkaitimu. Praeity jau esu keites sankabos komplekta, pradzioj buvo gerai, poto vel tas pats. Gal susiduret su sia problema ir zinote kaip ja eliminuoti visiems laikams? Gal kas esat keite smagrati?
  11. Jo, atkalimas isbandytas, laikina. 2 kartus dariau linges Daniliskese, trecia karta - nupirkau naujas
  12. Naujos jau guli garaze. Bet cia tema apie stabdzius
  13. Na vat kaip atrodo stabdziai po keitimo. Visas procesas prasidejo nekaltai: ieskojau donoro stabdziams, aptikau ardoma ZJ, paklausiau del galiniu stabdziu - uz 80 euru nupirkau (nupirkau is "velnias"). Parsiveziau namo apziurejau viska ka nupirkau ir nutariau is to panaudoti tik suportus, laikanciuosius kronsteinus, lekstes nuo dulkiu ir spilkas, Diskus, abejas kalades, stabdziu vamzdelius pirkau naujus. O ir suportus perrinkau. Kas dziugino - viskas ant Dana 35 uzsidejo be jokiu problemu, tik reikejo originalius rankinio trosus perdaryti (ju galiukus). Spilkas kur eina i pusasius irgi keiciau ilgesnemis. Taip pat dejau nuo ZJ ir stabdziu reguliatoriaus spyruokle su plunzeriuku. Rezultate - vat kas matosi.
  14. Pats susimeciau savajam xj galinius diskinius stabdzius nuo ZJ. Galiu patikinti jog viskas tinka su siek tiek burto. Jei idomu ir galerija yra.
  15. Vat sitas tai liux :-D As gal labiau civilizuotiskesnio kazko ieskosiu.
  16. Gal kas esat prisitaike pypsika nuo kokios masinos, ar zinot kur nupirkti orini gera, bet cia svarbu kad butu patikrintas. Originalus po poros "uzplaukimu"nustojo veikti. Mastau net ir apie originalius tik juos kazkur reiktu iskelti auskciau originalios vietos. Kas kokia patirti turit?
  17. Lingiu atkalimas trumpas reikalas. Jau dariau 2 kartus Daniliskiu centre ir vistiek suseda. Mano manymu geriausia pirkti naujas. Nors kai domejausi pries lifta kazkas sake kad uazo linges tinka.
  18. Na ir ju galingumai skiriasi atrodo.
  19. Susiruosiau pasikeisti nedegancias paneles lemputes. Ir galvoju pries viska islupant butu geriau susipirkti visas, tik vat kokios jos ten nezinau. Gal kas turit knyga ar siaip info kur butu visos paneles lemputes ir ju tech charakteristikos?
  20. Man tai nesvarbu ar dregna ar ne. Visad blokuojasi. Ir dabar net pablogejo situacija.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.