Pereiti prie turinio

mmarekass

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas mmarekass turinys

  1. Sveiki, ieškau nupirkti XJ-otui 1998 m. tinkantį galinį dešinės pusės žibintą. Laukiu pasiūlymų!
  2. Sveiki, chebra gal galite patarti kur gauti nupirkti XJ-otui 97m. 2.5 d sankabos diską naują arba normalios būklės dėvėtą? Nes savais kanalais pas nieką negaunu.
  3. Sveiki, gal kolegos galite patarti kur geriau nupirkti XJ-otui praplatinimus arkoms?
  4. Ačiū chebra už pagalbą, pagarba Jums kad padedate patarimais tokiems dar žaliems kaip aš technikoje. Tikrai pasirodo spynelė nusprogus tad darau tiesioginį starterio valdymą bus dar rimtesnis Jeep su knopke užvedimas 😁 Ir bandysiu ieškoti naujos spynelės, o gal labiau patiks su knopke kas čia žino 😁 Rolandai Jūs kaip Alytiškis kurioj pardėj patartumėte ieškoti spynelės?
  5. Čia jau mano Klevai žinios baigesi nežinau kaip ta tiesioginį starterio valdymą padaryti. Rytoj teks ieškoti auto elektriko, ačiū už patarimus.
  6. Tiesiogiai pajungus starteris veikia, reles patikrinau veikia, saugikliai geri belieka laidas kogero.
  7. Nuo klemų ir pradėjau, per žiūrėjau kaip ir viskas ok, tad toliau galvoju kas čia gali knistis.
  8. Alytui Kauno gatvej tvarke. Praejusi karta bendeksas kniso prota kaip sake pilna profilaktika starterio padare, bet vargu bau kad taip buvo padaryta.
  9. Sveiki, iskilo problema su 1997 m. XJ-otu nesiveda, jungent starteri tik sutaksi ir nesuka, pries metus starteris perinktas. Kas cia gali buti do gedimas?
  10. Kur aarwiss pirkai starteri? Ir kokia kaina?
  11. Sveiki, chebra kur perkate jei nepaslaptis poliuretano ivores? Bet man reikia tik priekinei vaziuoklei XJ-otui. Ar imanoma taip kazkur nupirkti? Ar butinai turi pirkti pilna komplekta?
  12. Sveiki, chebra gal galite imesti kokia nuoroda apie tepalus koki eina XJ-oto tiltuose, razdatkej. Niekaip nerandu cia forume.
  13. Pas mane rankos ne is subines isauge dejau ir uzsidejau ta snorkeli ir dasivedziau viska kaip priklauso. Tik toks pastebejimas kad darosi normalus dalykas pas mus nupirkus nauja daikta ir kur teigiama kad jis idieliai turi tikti toli grazu taip nera.
  14. Kazkaip nekilo ranka nauja daikta kaityti fenu ir bandyti lenkti, dar kokia rauksle padarysi tai is vis sikna bus.
  15. Hilux snorkeli as uzdejau ant savojo XJ dyzelio, buciau zinojas kad jo toks tikimas tikrai buciau nepirkes ir nedejas. Lenku e parduotuves fotke padaryta geru kampu ir Hilux snorkelis atrode kad tobulai gula prie XJ stoikes, bet deja realybeje yra kitaip. Dar pakankamai reikalu yra su davedimu iki oro filtro. Pries pirkdamas si snorkeli klausiau forumieciu kaip tinka, bet atsakymo nesulaukiau tad surizikavau ir nusipirkau, bet nusivyliau.
  16. Sveiki, gal kas galite patarti kur nusipirkti 1997 m. XJ-otui 2.5 dyzeliui snorkeli? Ar cia geriausias burti su benzininiu variantu?
  17. Pas ka cia LT juos galima gerus nupirkti?
  18. O kokios garantijos perkant orginala kad ji ir gausi, o ne koki ale orginala pvz. Simne kepta?
  19. Sveiki, as taip pat ieskau xj-otui nusipirkti fenderius, ir baisu darosi kokia nesamone gali ikirsti. Shirokas kur Tu pirkai orginala?
  20. Chebra jei tikrai tinka snorkelis nuo Hiluxx, XJ-otui dyzeliokui duokit zinoti! Aciu!
  21. Grazus buferiukas gavosi pas tamsta. Kokio storio naudojai skarda buferio gamybai? As baigiu gamintis XJ-otui slenkscius, o toliau planuose priekinio buferio gamyba, tad pradedu dometis kaip kas.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.