Pereiti prie turinio

Bako alsuoklis


Rekomenduojami pranešimai

Itariu, kad mano maverio 95m. 2,7TD bako alsuoklis stringa. Atsukus kamsti, net garsas pasigirdo. Gal kas ardet ji? Ar reikia baka isimineti ar uztenka plasmases nukabineti nuo arkos?

O siaip kas masinai darosi :?: Ne vienoi su tuo teko susidurt,bet variklio darbui tas neitakojo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau, kad snypscia iseinantis oras, o ne ieinantis. dabar silta, kuras pagaruoja ir susidaro bake slegis. ko pasekoje ir snypscia baka atsukus. su tokiu snypstimu peugeot boxeryje atvazinejau sesis metus (buvo nuliovas pirktas) ir kiek zinau po siai dienai jis laksto. taigi nemanau, kad reikia to bijoti :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as taip ant savo senutes karbiuratorines nissan march 2 benzo pompas sugadinau, alsuooklis buvo uzsikises ir vakumas viduje susidarydavo, vaziuoji masina uzgesta praeina 15 min vel vaziuoja, atsukau kamsti pragreziau skylute ir baigesi problemos. o siaip slegis bake tai geras dalykas nes pompai lengviau traukt..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kokiais 90 metais draugas su Moskvic AZLK gryzinejo is Rygos i Pasvali gal kokias tris valandas ir nesuprato kas yra,pavaziuoja kokia 10 km ir uzgesta,pastovi ir vel uzsikuria ir vel tas pats,tai patikekit sutrauke baka taip, kad net garlavina uzsiriete,is 46lt tilpo tik 30,va tau ir siurbliukas koki vakuma sudare.Bako neardem,o pro vamzdeli pajungem kompresoriu su 10 atmosferu ir bakas atsistate beveik i savo forma.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.