Pereiti prie turinio

Hyundai Terracan


donnce

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal galit parasyt Terracano pliusus ir minusus? Galvoju apie si masiniuka. Naudosiu miestui, o savaitgaliui uzmiesciui. (zvejyba, medziokle) :) Aciu.

Retas modelis Lietuvoje,todel problemos su detalem.O gal geriau Galoperi pasiziuret :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • 1 metų...

kalbėjau su vienu, nupirko "taraconą", pralėkė iki pajūrio - užlenkė kažką (jis ne meistras, statybininkas, tai nuvarė į servisą ir viskas), po sutvarkymo pravažiavo apie 10 k km ir vėl užlenkė. pasirodo jam nepatiko lietuviškas dyzelis, tad, kas 10 000 km kartu su tepalais reikia ir purkštukus keist. nežinau kaip ir kas ten, bet spjaudėsi nuo to xundajaus jis ilgai ir nuobodžiai nes niekas jo pirkt nenorėjo :( tad nežinau, naujas daiktas gal ir geras, bet jei buvęs gerai paėstas, manau, kad kalnas problemų jame :mellow:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jurai , neklaidink žmonių. Jeigu žmogus nusipirko mašiną iš turgaus su velniai žino kokia praeitim ir iškart į trasą tai nenorėk kad vaiskas būtų čiki. Jeigu tie purkštukai taip jau bijotų lietuviškos saliaros ( na nebent žmogus užsipylė grynai tautiškos , t.y. skysčio turinčio saliarkos kvapą) tai visi kas važinėja dyzeliais su COMMON RAIL kuro sistema verktų kruvinom ašarom ba tą aparatūrą daugiausia BOSCHas gamina ir tiekia - tiek MB , tiek tai girtai hondai . Kitas dalykas ar labai jau daug kas pas mus nusimano apie šitą kuro sistemą - teko matyt sudėtus papildomus atgalinius vožtuvas dėl to kad atseit kuras sėda jau nekalbant apie klijų pripiltą kuro siurblį ba bandė taip užsandarint stucerius.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kad visoms auto lietuviška saliarka iš degalinės tinka, o Tarakonui staiga ne - pasakos ir nieko bendro su realybe neturi. Juk niekas nežino, gal bakas pilnas šiukšlių buvo ar dar kas nors. Jautrūs elektroniniai purkštukai, bet matyt vienodai pas visas markes... Iš Juro pavyzdžio nebent galima daryti išvadą, kad patikimesni senesnieji dyzeliai, o markė šiuo atveju mažiau lemia.

Jei žmogus ruošiasi pirkti Tarakona, o jam staiga patariama pirkti Toyota, tai tokio patarimo taip pat nesuprantu. Juk truputi skiriasi kainos pagal metus, o gal Laumkelis gali pasiūlyti Toyotą tų pačių metų už analogišką kainą, kaip girtos Hondos? :huh:

O siaip apie retesnes markes nelabai daug patarimų čia rasi, pabandyk rusų forumuose, jei nekalbi rusų, tada angliškai ieškok, o jei kalbi tik lietuviškai, tada teks pirkti Trooper, o apie juos mes čia viska žinome ir lengvai patarsime :D:cheer:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vieno žmogaus patirtis , nežiūrint kokia ji bebūtų, dar ne rodiklis. O tojotos šlovinimas ant kiekvieno kampo man priminė keletos metų senumo istoriją : turėjo vienas kaimynas MB190 "studentą" - o kaip jis jį gyrė , kaip šlovino koks anas geras , negendantis , taupus ir t.t. - pakol nepardavė. Va tada visas kaimas ir dar du aplinkiniai sužinojo kokia niekam tikus ta mašina :lol: Ir dar susidaro toks įspūdis kad kas jau kas o parduotuvė "LAUMKELIS" išgyvena ne pačius geriausius laikus ba kvietimų apsilankyt irgi ant kiekvieno kampo B)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.