Pereiti prie turinio

91 jeep xj ABS atjungimas


kestamonas

Rekomenduojami pranešimai

Dega check antilock ir brake su sauktuku. Ir stabdziai gana kieti, reik jegos kad sustot. Kiek issiaiskinau tai iki 92 ejo labai bloga abs sistema, tai zmones keiciasi i paprasta be abs is naujasniu modeliu, tai gal kas esat keite?

tai gal pas tave tie vadinami kompresoriniai stabdziai? jei taip tai cia kazkokia nelaime... mano kolega turi toki cherokee.. kai is paskos vaziuja arti, man neramu darosi :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet kokiu atveju gali atjunginet daviklius is kur tik nori (nors keliant x inch) jie nebus per trumpi... bet kaip ir minejau purve abs tik gadina reikala.. mesk ir neziurek kur ismetei :) o del tos griobanos stabdziu sistemos tikrai negaliu patart... ji knisa prota ne tau vienam... jei mano kolega butu pasikeites, tai pasakyciau kas kur ir kaip... bet dabar "susidraugavo" ir toliau kankinasi... faktas kad tik jeep ne kasdienis, tai galima kentet :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o gal kas zinote kas pas mane yra ijungi degima uzvedi masina ABS lempute uzgesta tvarkingai,bet ABS vistiek neveikia...kiek znau kiek teko kur matyti jei ABS neveikia tai lempute istisai dega...

gal lempute pajungta nuo akumo krovimo ar tepalo spaudimo jeigu tokios yra

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

Nu jo, pas mane, tas siurblys kur po kapotu, pradejo urgzt, tai ir galvoju ka cia su juo daryt... Kiek skaiciau, tai jis buvo pripazintas brokuotu ir visi nuo 91-93 metu cherokiai buvo atsaukti, t.y. nuvarius i atstovybe turejo pakeist naujos konstrukcijos... Tai vat idomu, jei dabar nuvarytum, ar pakeistu, pagal viska manau turetu, nes kai kur Amerikoje dar ir dabar nuvarius pakeicia nauju.... Tik va musu atstovai manau pasijuoks ir tiek....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neapsimoka palikt šitos sistemos, nes ji labai prasta, nuo 90 iki 92 ėjo Bendix sistemos ABS, kurie visiškai niekam tikę, yra pavojus prarast stabdžius, nes ABS pompa gali pradėt leist stabdžiu skysti ir dingt stabdžiai(dėl ko ir buvo atšauktos visos mašinos). Visi amerikonai meta lauk Bendix sistemą ir stato paprastus stabdžius su booster'iu nuo XJ be ABS, arba nuo Wranglerio, kurio stabdž0iu vamzdeliai pasirodo yra ilgesni ir tinka padarius 2-4 inch liftą... Tai vat, aš taip ir darysiu, mesiu lauk Bendix sistemą ir dėsiu padorius stabdžius su booster'iu ir WJ suportais priekyje.

Redagavo jovaras
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.