Pereiti prie turinio

GR 2.8TD keistos variklio problemos ?


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 60
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Na po vakarykščio pavažinėjimo ir maniškis šiandien dūmais apsipyles važiavo. tai beda pas mane su forsunkem. jau trečia karta tas pats. nuveži sutrarkyt ir po pusmečio vėl kokios keturios nedirba. Sakau gal siurblyje kokio brudo yra ir jas uzkimša.  ar cia jau ieskotis visiskai nauju pirk forsunkiu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai man jas firmoje perrenka ir suregulioja, bet isimu ir idedu pats. Tai galiukai buna nauji ir dar tuos senuosius atiduoda. bet pati forsunke(korpusas) tai senas lieka. tai sakau gal ir korpusus naujus nupirkti, ar geriau ir siurbly nuemus nuvezti patikrinti ir perrinkti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai ten ko tam korpuse yra. Gal spyruokles pavargusios? Gerai butu pas normalius dyzelistus nuvezt, kad galetu spaudima atsidarymo patikrint. Bet ir tai labai abejoju. Spaudimo skirtumas turi but nemazas, nemanau kad gali but labai aukstas cilindre ir labai zemas siurblyje. Nors jei yra galimybe - patikrink.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man jas vilniuje siaures miestely tvarko. neatsimenu dabar pavadinimo. bet atrodo neblogai padaro, tik kad jos labai jau greitai vel pavargsta

Jei dar karta darysi - nuvaziuok i "Oro Srautas", Savanoriu prospekte. Man dare Volvo CommonRail purkstukus - idealiai, ar -20 ar +30, kuriasi vienodai, kuro suvartojimas sumazejo, siaip neblogai vaziavo, dabar vyniojasi kaip zaibo gaves.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuras is degalines. Visi filtrai pakeisti. Forsunkes surinkdamas manau ju neuznesu nes jos dirba gerai ir tik veliau uzsinesa. Tai pagal mane tai siurblys lieka tarsos saltinis. Aciu uz dar viena taska kur galima bus pasitvarkyti auto.

Cia kazkas ne taip. siurblys gi purvo negamina...

Kada vaziuosi nepatingek paskambyt, pasakysiu kaip pas juos remontuotis uz didmenine kaina. 860564444

 

P.S. o tu kartais pas svetimas nuvaziaves neuzsibuni? Bus kaip vienam bicui, kol tas pas moteriske - vyras i baka cukraus :-)

Redagavo Eghis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad maniskis plento, kaip velnias kryziaus baidos. Tai ir su didziausiu noru pas kitas nei pro kur. Jam labiausiai misko keliukai patinka, ir priekabos neatsisako patempti. Dar pradejo lysti keistas kalenimas is variklio skyriaus. Savaitgaly pabandysiu pafimuoti ir ikelti. Gal kam kokiu ideju kils. Nes mano patirtis su dyzeliu ir dzipu jau metus tesiasi. Nes tai pirmas dyzelis ir dzipas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

sveiki. na mano nisano variklyje gyveno bildukas(kartais subarskedavo variklis panasiai kaip voztuvai). tai siandien gryzau be traukos ir nuolatos kalanciu varikliu. rytoi imsiu dangtely ir ziuresiu ka rasiu. Gal kas is praktikos tureje kazka panasaus, kad proporcingai gazo nuspaudimui dideja barskesys variklyje?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pastebėjau kad kalimas būna tik karštam varikliui. O jei rimtai ar daug reikalu įdėti 3.3 turbininį, nes kaip tik netoliese žinau viena su prapūsta tarpine, tik be kėbulo ir rėmu patrumpintu, o taip sako važiuojantis buvo.

Gal patarsit ką pirmiau lupti karterį ar galvą?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o taip sako važiuojantis buvo.

 

Va čia ir yra esminis dalykas "važiuojantis buvo" - o dabar pats gerai pagalvok ką anas matė kad tarpinė prapūsta ir kodėl rėmas trumpintas.

 

Beje , perklausiau kelis kartus kaip tas tavo variklis burzgia - nelabai kažką tokio tragiško išgirdau . Gal pirmai pradžiai purkštukus pasitikrink ir užsiglušink EGR'ą o jau paskui ardyk variklį kad galėtum pažiūrėt kodėl anas dar vis dirba.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.