Pereiti prie turinio

viliuxs

Nariai
  • Pranešimai

    288
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Valkininkai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

viliuxs's Achievements

0

Reputacija

  1. Jau apie 12 metų naudoju NEO įrankių komplektus. Gana kokybiški įrankiai. Vienas trūkumas kad nėra vienam komplekte didelių 1/2 ir mažų 1/4 galvų. Reik pirkti atskirus komplektus.
  2. Jimniui normalu sankaba viršuje. Su nauju jimny taip buvo ir po sankabos keitimo taip pat. Tai kad sankaba virsuje nieko nereiškia.
  3. Tao gal pas mane atnaujintas softas, nes ir pas mane važiuojant 100km/h buna 1.8k apsukų
  4. Kai pas dėžių meistrus buvau. Tai man aiškino kad tas kaip 5 bėgis tai yra kozkokios movos susirakinimas. Nes važiuojant atrodo kad 5 bėgiai susijungia. Bet ištikro ten mova susiblokuoja.
  5. Turiu 45rfe dėžę be selenoidu jei domins. Miroslavai pas mane 2002 overlandas ir pagal idėja turėtų stovėti 545rfe. O dėl tepalo tai pas mane ant matuoklės jau parašyts atf4+ nors dėžė 45rfe. Jei tik softas skiriasi dėzės kaip jie išgauna ta 5 bėgi su tokiu mažu perdavimu. Gal kartais žinai koks dėžės kompo turėtu būti pas 5-bėge dėže. Nes ekonomijos trasoje pridėtų ir garsas būtų nerealus nes man graziausiai skamba ties 1.5k apsukom
  6. Tiesiogine prasme reik suprasti. Maniškis yra 45rfe. O kad dėžės panašios tai tą aš žinau. Berods tik paskutiniuose modeliuose ėjo 545rfe. Nes nuo 2004 skiriasi selenoidų bloko junties spalva.
  7. Visada pirkdavau vienos firmos žvakes pagal kataloga. Paskutinį karta jos jau ne made in germany, o in chaina. Tai nėra jokio skirtumo kokias dėsi. Svarbu ką tavo variklio gamintojas rekomenduoja
  8. Man su žvakėm buvo cirkas. Kai jos nė 1000 km neatlaikė. Pramušė 3 žvakes iš 4. Netikėjau kad gali jos kaltos, bet iš serviso po poros valandų pasiėmiau su pigiausiom žvakėm ir jau 20k prasukau ir nieko. Viskas čiki. Tai tikrai pasitikrinti žvakes reik.
  9. Manau Lietuvoje nėra nė vieno wj su 545rfe dėže. Dažnai dėžėm reik tik selenoidus patvarkyti. Nes kad diskai susipjautų reik be tepalo važiuoti. Dar būna kažkokie gedimai su puslėmis, bet apie tokius nieko negaliu pasakyti.
  10. Gal dalim leidi. Dėžė domintu
  11. Na mačiau kad jau ir STT POR kaip universalias pardavinėja. Pagal atsiliepimus tai vienos geriausių. Pagal mano važiavimą, tai komplekto tikrai 10 metų užteks.
  12. Dabar STT POR kaina labai palanki, ir tikrai verta savo pinigų manyčiau. Dėčiausi 265/75r-16 manau grandui tai optimalus dydis. Dar pagalvoju apie KM3 bet jos palei 200 už vieną tai labai jau nusiskausminti tektu. Bet gal vertos jos to??
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.