Pereiti prie turinio

juras469

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    jonava

juras469's Achievements

0

Reputacija

  1. Nežinau kokie čia tau srotai pasitaiko, bet man dar nei vienas nesumelavo. Jei turi pasako kad turi, jei ne sako neturi. Nu neivienas nesumelavo.
  2. Ale visus wd ir dot į sąmatą itraukei kaip kokioje jutoj ....
  3. Pas mane karštas visai nesikure. Suankstinau degimą iki galo dabar kuriasi. Bet žymiai geriau kuriasi kai palauki iki kol airbag lemputė užgęsta. Trauka gera bet tik nuo 1.8 tūkstančio apsukų, iki tol tupas net baisu.
  4. Na apžiūrėjau aš tą smagratį jokių dantuku atskaitos neradau, kalbėjau su "maklaudu" jis sakė jog seną smagratį išeitų dėti tik tada jei dėtum seną greičių dėžę, nes naujesnio dėžės ilgesnis velenėlis ir kožuhas sankabos prailgintas kokiais 4cm. Bet velgi dedant seną greičiių dežę susiknistų visi atsumai, tvirtinimai, net rycagai bėgių paeitų į priekį. Todėl manau reiks dėti plaukiojantį smagratį kuris ir buvo....
  5. Gras 1998 2.8 su interkuleriu elektrinis siurblys, tai mano menkomis žiniomis jis tdi?????
  6. Dabar dėžė pas meistrą negaliu paziuret. Kozuche virš pirminio velenelio lyg ir buvo kažkokia juoda maža dėžutė (dviem varzteliais prisuktas), dar pagalvojau kam ji. Tai jei ten hola daviklis tada paprastas smagratis neduos jam informacijos?
  7. Tai trumpai tariant ieškau neplaukiajancio smagračio su disku ir diskatorium ir statau.? Viskas turėtų tikti?
  8. Variklis 2.8 o kad ne ten tema imečiau sory... Nelabai draugas su informacinėmis technologijomis
  9. Sveiki. Toks reikalas gr y61 2.8 td nuėmiau greičių dėžė tvarkyti ir dabar galvoju gal eitų vietoje dvimasio smagračio pastatyti senesnio gr paprasta. Labai man tas dvimasis nepatikimas.Peržiūrėjau visą forumą bet nerandu kad kas butu Keitės smagrati, aišku suprantu jog reikėtų ir disko ir diskatoriaus vienmasio dėt.
  10. Gal salmonas patruli pardave?? Nupirkau patruli su tokiais pat simptomais kaip salmonas temos pradzioje rase...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.