Pereiti prie turinio

Rūkyta žuvis - karšis


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 269
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

nu gi skanu, prie alaus sūrumas tik pliusas.

 

Jei be alaus, tai druskos daugoka. Bet jei būtų pasirinkimas, gerai būtų 2 rūšys  SŪRI ir NESŪRI, nes rūkyta žuvis be alaus bent jau man retas atvejis.

 

Vis tiek dėkui už pastangas.  Jei bent kartą per 2 mėn - toks servisas manau daug kam patiktų.  O įdomu kiek laiko užima toks rūkymas, per vieną kartą ar kelis rūkymus darai ? Čia šiaip iš smalsumo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sori hebra uz suruma :-) pats net nustebau kad suroja bet su akumi skanu.patiko nepatiko? Suomi moteriskes nekeije dar del surumo ar vyram su alum paliko :-D

viskas plius minus norma...

dėl druskos tai daugoka vietomis, bet toks jausmas kad nespejo "pasiskirstyti" tolygiai po žuvi....

realiai truputi maziau druskos, truputi daugiau censakiuko ir karštesnio rukymo norėtusi...

 

p.s. kada sekantis reisas ? :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.