Pereiti prie turinio

dingo avarinis ir posukiai kartu jgc2.7


katis

Rekomenduojami pranešimai

Buvo ir pas mane panašiai, tik posūkį įjungus jis nuolat degdavo, nemirksėdavo. Galvojau reiks keist irgi rėlę, prie sąvartyno išsiėmiau pamėgint ar tikrai ji kalta, įdėjau atgal - veikia, taip jau pusantrų metų važinėju. Kartais matyt užtenka papurtyt, kontaktus pažiūrėt. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

sveiki,vel kvailioja posukiai,ziema neveike nei posukiai nei avarinis, tai keiciau rele, viskas susitvarke.vakar dingo posukis i kaire puse kartais suveikia. o i desne veikia, avarinis taip pat mirksi abi puses,rakinant atrakinant irgi mirksi.ka dabar keisti?ar rele ar ta svirti kur jungiam posukius?Patarkit!labai nesmagu vaziuoti be posukio :pig:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

pas mane  buna  kad  isjungus signalizacija  uzsidega    avarinis  ir  pastoviai dega bet paskui praeina kazkur po pusvalandzio   :)))  buvo  pakeista  posukio rankenele  ir nepadejo  tai nekuo nedarau jau  tris metus vazineju sita problema atsiranda kai  dregnas oras  ir tuo nevisada  delto nesuku galvos ..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siandien vel sudurniavo dingo posukiai ir jau trecia rele 10euro.issiardziau plasmases pajudinau ta rele vel blet veikia.vos pajudini vel neveikia ikisi rele iki galo vel neveikia kazkiek istrauki vel veikia. visas plasmases atgal sudejau.zvyrkeliu praleksiu pasikratis ir bus tik laiko klausimas kada vel dings posukiai.reikia vazinet praardyta panele kad bet kada rele galetum pajudinti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.