Pereiti prie turinio

vw passat 5+ automatas


Dainiussl

Rekomenduojami pranešimai

vaziavau tik 99m pasatu 1,9 tdi 81 kw automatu. nepatiko. keistai tuos begius junginejo. aisku tas zmogu siki db turi ir nesiskundzia. po to volvo automatu vazinejau - kaip diena ir naktis. aisku kas vazineja su dsg isvis sako nesijaucia nieko visiskai bet su dsb nevazinejau. kiek girdejau tiem 1,9 matoram laiko tie automatai, o vat jau 2,5 jie per silpni ryskiai. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pats nebandžiau, bet triptronikas patikimesnis ir pigiau remontuojamas gedimo atveju... (negu multitronikas)... kaip suprantu, tiptronic - tai robotizuota dėžė - mechaninė dėžė+robotizuotas valdymas... VW varianto nebandžiau, bet nuo mazda tokios dėžės kūriau kiek kojos neša... nors, kiek žinau, savininkė važinėja be problemų (visos pasitaikė tik man ir aš jas pašalinau)... nori ramybės - ieškok hidrotransformatorinės dėžės - paprasčiausio automato...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važinėjau su 2001m., pampadūzu,triptroniku...broblematiška mašina,kiek domėjausi,dėžės nelaiko jiem, geresnės dėžės tik kur 2,8 benzas. Pas mane irgi pradėjo durniuot dėžė(kaip spėju pirmam savininkui prikišus nagus ir pakeitus tepalą), nešvariai mėtė pavgaras, pradėjo buksuot atbulinis. Su purkštukais jiem irgi dažnai būna reikalų...labai jau jautrūs jie kurui, ir labai nepigūs...beja maniškiam ir turba buvo jau restauruota ir purkštukai keisti. Kiek prabėges buvo neaišku, nes atsukt gali kiek nori, šiaip salonas gyvas buvo. Kas patiko jame, tik kad minkšta važiuoklė, geria priima žvyrkelį, nors remontas brangus - vienos pusės kaulai 400 lt., ir tai vieni pigesnių ir su nuolaida. Kėbulas pas mane buvo be rūdžių

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip sako tiptronikas yra patikimesnis, bet multitronikas ekonomiskesnis. Viena karta vaziavau su taksi passat 6, tai pas ji buvo DSG greicio deze apie kuria tik neigiami atsiliepimai. Taksistas sake - 600.000km ir jokiu bedu su deze... uztat varikli 2.0, jau kelis kartus keite..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai masina 10m senumo ir po puse milijono rida, tai nereik noreti, kad dezes gerai laikytu ar kiti mazgai negestu :) Pas tevuka Ford Galaxy, mk2 1.9. Tai automatas jau antri metai smugiuoja permesdamas is antro i trecia begi. Su motoru bedu jokiu, geria visoki kura.

 

p.s jei jau pirkti sena automata, tai tik su maza tikra rida.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.