Pereiti prie turinio

stashas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    stazhas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    autosportas

stashas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas zinote kokiame maziausiame aukstyje turi kabeti gatves apsvietimo laidai. Noriu tvora darytis, o ant ribos turiu lengvai pasvirusi stulpa su kaip itariu dar ir per zemai kabanciais gatves apsvietimo laidais. Susizinojus viska butu galima argumentuotai prasyti pakeisti stulpa ir linijas irengti reikiamame aukstyje, arba bent jau kad islygintu. Kitu atveju baisu kazka daryt kai atstumas nuo tokio stulpo 15cm )
  2. O kuom netinka Audi a3 ar a4? Manau kad ir senos, bet patikimiau uz Forda.
  3. Sveiki, gal kas apsviestu apie tv antenas? Klausimas ar turint interneta ir nusipirkus kazkokia antena ar imtuva galima daugiau tv kanalu matyt apart tu 14 nemokamu, kuriuos pagauna ir paprasta kambarine antena. Poreikio didelio nera, nereik simtais kanalu. Pasijungti kokia Gala ar Viasat galima bet kada, bet tai paskutinis variantas bus
  4. Sveiki, gal kas uzsiimat malku prekyba? Domina skaldyta arba kaladem, kaune.
  5. Nieko per daug sudetingo, dazniausiai zmones ima 200-300e uz nupirkima ir suderinima transportavimo, dokumentu taip pat. Reikia tiesiog ivertinti kad brangiai gaunasi transportavimai, muitai ir ekspertizes jei masina lieka pas mus. Smalsu koki modeli issirinkai?
  6. Ar kas nors yra silde murinio namo oro tarpa? Kokias medziagas rinkotes ir koki rezultata turite. Sunkiai sekasi nuspresti ka pasirinkti, bet linkstu prie Aminoplasto. Gal kas susipute?
  7. Jeigu nedegus gal ir apsiimtume. Parasiau i pm.
  8. O salonas iki kokio lygio turi but isardytas? Jis pazeistas del kazkokiu aplinkybiu ar ardomas butu tik del tampymo?
  9. Uzsiliko keletas sviestuvu, tad noreciau atsikratyti. Visi su lempom. Kas nupirktu visus is karto butu nuolaida arba du sviestuvus atiduociau i komplekta(paskutines dvi foto, pirmasis visiskai naujas bet nera stiklo, antras naudotas, toks pat kaip ilgieji trys tik kad dvigubai trumpesnis). Kaunas
  10. Jokia cia mistika, sportui ratai lengvi nes ten kilogramai reiskia sekundes. Tas pats kas begti sprinta su botais. Bet as cia ne apie bumblo sporta, nors jame svoris manau irgi vaidina rimta vaidmeni.
  11. Cia tas pats kai klausti kuri moteris svers daugiau 30 ar 31 metu Sportui skirtas ratas ir r20 bus lengvesnis uz gatves r13.
  12. Sveiki, turiu sviestuvu garazui ar kitoms patalpoms. Butent situ kur nuotrauka, turiu 10vnt. Kitokio dizaino turiu po kelis vnt. 10vnt noreciau parduot visus is kart po 8e vnt. Kiti butu po 7e vnt. Kaunas.
  13. Ar esate kas nors šilde oro tarpa? Kuom šildėte, koks efektas? Pas mane mūrinis namas, iš lauko balta plyta, oro tarpas ir šlako blokeliai. Pagal tai koks skersvėjis oro tarpe, spėju labai daug šilumos per ten iškeliauja tiesiai i lauka. Ir jei nepaslaptis, kiek kam kainavo toks malonumas. Ačiū.
  14. Ar manasis naujas nzn, bet gulejas koki 25m minimum. Kaunas arba galiu issiusti per lpexpres.
  15. Turiu garaze toki viena. Parasyk el pasta i pm, imesiu ryt nuotrauka.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.