Pereiti prie turinio

Greitas ir įsiutęs


Dainiussl

Rekomenduojami pranešimai

O paciam persirikiuot i antra ar pirma tai jau nelygis butu tokiu atveju?

Negerai taip daryti, lenkia pažeisdamas taisykles. Aš taip nelenkčiau.

O apie tą kurį lenkė visureigio vairuotojas, taisyklėse yra parašyta, visada privalai laikytis dešinės pusės jei ji laisva. Tai kokio... jis velkasi kaire puse, kai dešinė juosta laisva.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu lengvuskes vairuotojas laikosi keliu eismo taisykliu ir nevirsija leistino gereicio tai jis ir turetu zinoti kad jeigu laisvos 2 ir 1 juota vairuotojas privalo laikytis desnes puses kelkrascio,ar as klystu? nepateisinu abieju vairuotoju elgesio sioja situacijoja gerai kad viskas baigesi laimingai,is kitos puses sioks toks privalumas vaziuojat dzipu .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lenkimas iš dešinės pusės eismo taisyklių pažeidimas. :D/>

Lenkimu laikomas veiksmas kai isvaziuojama i priesingo eismo juosta. Beje lenkimas draudziamas, kai yra daugiau negu viena eismo juosta i viena puse, o tuo labiau skyriamoji juosta. Taip kad Jeepukas galejo tesiog persirikiuoti i antra juosta, o dabar patupes be teisiu koki pusmetuka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nezinmau kas tem goimde ar kaip..bet antraeilinikai sioje vietoje..uzbirbina nerealiai.... o cvia matosi ant "siknos" sedejo jau ilgai..

p.s. tik nesupraskit kaip pateisinimo tokio manevro..bet viskam yra ribos

 

p.p.s. kazkada vilnius kaunas "ant siknos" vaziavau ~ 17 km kol metriskaite pamate..kad busas stumia...tai ka cia kalbeti...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

komentaras po straipsniu paaiskina situacija

 

Maciau sia situacija, buna kad, tempiasi antra juosta ir tenka apvaziuot juos pirma eismo juosta,bet cia nereik kaltinti miniveno, viskas ten gerai su juo buvo, sankrizoj jis suko i kaire o prieki buvo "kamstis" o dzipas pazeides taisykles ir toliau nenurimo nuleke i autobuso juosta ir sankryza kirto raudonam svesoforo signalui. Matomai visi neisigiline i situacija komentuoja apie antrajuostininkus ir tas kuris filmavo (ubagas, kaziolas ir t.t.) patis esat keliu gaideliai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.