Pereiti prie turinio

Panda

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Panda's Achievements

0

Reputacija

  1. o aš rodau posukius, gi nesunku.
  2. o su Cherokiu visiskas keliu gaidelis.
  3. hmm. vel idomu istatymeli prieme. http://www.delfi.lt/auto/patarimai/nepraeje-technines-apziuros-tures-susisukti-per-viena-diena.d?id=64373480
  4. kiek tikras, kiek netikras, bet greitis neblogas to 4G.
  5. o ten jis 1 litro 3 cilindru?
  6. nezinojau, kad tik savo galima deti O cia taviskis?
  7. raso aprasyme, kad chevio big block'as idetas.
  8. graziai atrodo kolektorius ir ismetimo vamzdis
  9. cia ne skaiciavimai, parasiau, kad cia atsitiktiniai skaiciai, kad parodyciau pvz. siaip siulau pasiskaitineti per4m.lt foruma. beveik visi driftiorai, kurie kelia galia vazineja ant etanolio ir niekas standartiniu purkstuku, siurbliu ir ECU nenaudoja.
  10. nu tarkim. tiesiog klausimas, o del ko tu nori to etanolio?
  11. nepagauni kampo. jei etanolio sudegina tarkim koki 30% daugiau nei benzo, tai reikia, kad purkstuko resursai ta paveztu. Imkim atsitiktinius skaicius: Tarkim tavo masinos purkstuko laidumas 400 cc/min. masinai, kad vaziuotu ant benzino reikia tarkim 350 cc/min. jei etanolio valgys 30% daugiau, tai reiskia, kad masinai vaziuoti reiks 350+30%=455cc/min. Tai jau standartinis purkstukas nepaves. ir dzin, kokia variklio kubatura. tarkim super duper galingas variklis valgys koki 800cc/min, purkstukai bus kokie 1000cc/min, tai etanoliui reikes 800+30%=1040 minimumo.
  12. ne variklio dydyje esme, o purkstukuose, siurblyje ir kompe. E85 reikia daugiau purksti, tai savaime reikia laidesniu purkstuku ir nasesnio siurblio. Jei tavo purkstukai dirba beveik ant galimybiu ribos su benzinu, tai jis daugiau purksti E85 vis tiek negales (tas pats ir su siurbliu). Ir aisku, reikia reguliuoti kompa, kad jis daugiau kuro padavinetu, pagal ta pati oro srauta.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.